E ovo bi bio posao i po. Samo nista prije ljeta. Mozda ga samo kaparisati sad u januaru.French newspaper L’Equipe has revealed that AC Milan have opened talks to sign Udinese's Algerian defender Mehdi Benatia, 25.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history

BOlje da igra 4-2-3-1 je 4-3-3 nece moci lako proci, uzet ce im sredinu terena i ledeni su...ostace trojan u napadu osjecen :S
- IlPrincipe
- Kontakt:
bit ce Shaarawy i Emanuelson povučeni no sikiriki ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:bit ce Shaarawy i Emanuelson povučeni no sikiriki ..
I trebaju, ali se onda puno trose... jer ovako ce jednostavno pojesti Ambru Montoliva i Princa.. nadam se pobjedi MIlana, pogotovo kad im igra Matri u napadu

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
too Urby
ima da ih zalomi

ima da ih zalomi

Evo neki dan sam ja spominjao ovog fubaleraRoma are monitoring Adryan from Flamengo, acc. to Sky. Highly talented player. Definitely a player that Milan should sign for the future.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
"If Thiago Silva is not happy at PSG he can go back from where he came from, it won't be the end of the world" - Leonardo
ajmo skupljat po marku po dvi' ko koliko moze nek da,samo da ga vratimo

ajmo skupljat po marku po dvi' ko koliko moze nek da,samo da ga vratimo

Sastav odlican ali zasto Urby? Lijevi bek nama krilo, ili jos gore ova formacija se vrlo lahko moze transformisati u 4-3-1-2 gdje bi on igrao trequartistu a tu smo donji to je on pokazao vise puta. Tehnicar jeste, al ne moze napraviti prevagu jer je **** lijevi bek logicno. Umjesto da gurne Nianga, talenta, on ovog igraca stavlja kojem ovo je totalno neprirodna pozicija. I oni ce staviti nekoliko mladih. Nisu u punom sastavu. A mi najjace sto imamo. Opet patnja ce biti sa onim Zucom, frajer ko pikado samo naprijed vidi i u desno. Al na njega ide Isla, losiji od Lichtstainera sigurno. Montolivo i Boateng moraju odraditi lavovski posao ako hocemo nesto da dobijemo, jer Ambrosini ne moze trkacki sa ijednim njihovim u vezi. Ocekujem remi. 2-2 moja prognoza. Nek nam je Bog na pomoci.
P.S. Gdje ima prenos?
P.S. Gdje ima prenos?
sport klub!!A_d_0 je napisao/la:Sastav odlican ali zasto Urby? Lijevi bek nama krilo, ili jos gore ova formacija se vrlo lahko moze transformisati u 4-3-1-2 gdje bi on igrao trequartistu a tu smo donji to je on pokazao vise puta. Tehnicar jeste, al ne moze napraviti prevagu jer je **** lijevi bek logicno. Umjesto da gurne Nianga, talenta, on ovog igraca stavlja kojem ovo je totalno neprirodna pozicija. I oni ce staviti nekoliko mladih. Nisu u punom sastavu. A mi najjace sto imamo. Opet patnja ce biti sa onim Zucom, frajer ko pikado samo naprijed vidi i u desno. Al na njega ide Isla, losiji od Lichtstainera sigurno. Montolivo i Boateng moraju odraditi lavovski posao ako hocemo nesto da dobijemo, jer Ambrosini ne moze trkacki sa ijednim njihovim u vezi. Ocekujem remi. 2-2 moja prognoza. Nek nam je Bog na pomoci.
P.S. Gdje ima prenos?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
jos jednom dirni u Urby-a i poslat cu svoje agente na tvoja vrata

Navodno vam stiže Kucka iz Genoe.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Meni je Urby bas drag igrac ,nije on los ,a nije mu ni prirodna pozicija bas LB nego lijevo krilo , koliko ja znam
eh u ovoj utakmici protiv Juveta on ce haman igrat desno krilo
Evo od neki dan sto smo govorili o onom Riccardu Saponari
eh u ovoj utakmici protiv Juveta on ce haman igrat desno krilo
Evo od neki dan sto smo govorili o onom Riccardu Saponari
BREAKING: Sky Italia reports that Milan and Empoli have reached an agreement for Riccardo Saponara. Milan will pay €4m for 50%.
A few of Milan's youth players could be included in the Saponara deal, according to Sky. Parma own the other 50% of the player.
Galliani: "Riccardo Saponara certainly falls within our new criteria and policy."
Riccardo Saponara will stay at Empoli for the rest of the season. Milan will negotiate with Parma for the other 50% in the summer.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 09 jan 2013, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma nemam nista protiv momka, Boze sacuvaj, al znam da je u Ajaxu (ako dobro znam) igrao lijevog beka. Sad tolika transformacija je nemoguca. A ti ne salji nikog ziv bio.

igro je on u Ajaxu i LB a i LW koliko znam ako nego vise zna neka kaze ,uglavnom nije mu strana pozicija ni LB ni LW ,da zakljucimo polivalentan je igracA_d_0 je napisao/la:Ma nemam nista protiv momka, Boze sacuvaj, al znam da je u Ajaxu (ako dobro znam) igrao lijevog beka. Sad tolika transformacija je nemoguca. A ti ne salji nikog ziv bio.![]()

(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Polivalentan igrac koji ne smije imati mjesta u jednom Milanu. Ali u danasnjem Milanu bi imali i ja i ti mjesta izgleda.meho-medo je napisao/la:igro je on u Ajaxu i LB a i LW koliko znam ako nego vise zna neka kaze ,uglavnom nije mu strana pozicija ni LB ni LW ,da zakljucimo polivalentan je igracA_d_0 je napisao/la:Ma nemam nista protiv momka, Boze sacuvaj, al znam da je u Ajaxu (ako dobro znam) igrao lijevog beka. Sad tolika transformacija je nemoguca. A ti ne salji nikog ziv bio.![]()
I bacite kojih linkova za nas koji nemamo sportklub 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ljudi moji Urby je vezni igrac i u Ajaxu je igrao centralnog veznog (po potrebi lijevog beka) ,a lavovski posao odradi sto se tice defanzive ,borac je nema sta
,mada bi volio Bojana veceras od prve minute al eto trener ima svoje neke cake haha...
Hajde idemo veceras proci dalje

Hajde idemo veceras proci dalje

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ja Emanuelsona ne volim, totalno ograničen igrač .. Glumi Robbena. Zamišljam ga u timu poput Evertona etc ..
4 – Giampaolo Pazzini has either scored (four) or assisted (one) one goal in each of Milan’s last five games. Pazzo. - GRAZIE PRESIDENTE
Prijenos imate na Sportklubu a i ovdje ce bit 20linkova za utakmicu http://www.usagoals.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
4 – Giampaolo Pazzini has either scored (four) or assisted (one) one goal in each of Milan’s last five games. Pazzo. - GRAZIE PRESIDENTE
Prijenos imate na Sportklubu a i ovdje ce bit 20linkova za utakmicu http://www.usagoals.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Evo Milan dovodi haman pola Europe nema igrača da nije potpiso za Milan
Kao ovaj Sapunjara bi trebo biti sad u 50% vlasništu. Majku mu ćelo nas opet trola
Na pitanje za Zaccarda rekao je vidjet ćemo kuku lele majko moja
Večeras ne očekujem puno ipak je kup a Milan to nikad nije interesovalo ali ne bi bilo loše dobiti lopove i onda pustiti Laziu
Htjeti će torinezi osvetu za ono nedavno i imat će motiv iako su sad pokusali od Sampdorije opet su veliki favoriti. Ako ništa očekujem dobru borbu i da
metne staroj kuravi koji put.
Šteta što nema
da pojede lijevu stranu opet.
Ali tu je

BTW Tanti auguri Ringhio! Obrati pažnju na 0:59 šta reći kome?
[youtube][/youtube]

Kao ovaj Sapunjara bi trebo biti sad u 50% vlasništu. Majku mu ćelo nas opet trola

Na pitanje za Zaccarda rekao je vidjet ćemo kuku lele majko moja

Večeras ne očekujem puno ipak je kup a Milan to nikad nije interesovalo ali ne bi bilo loše dobiti lopove i onda pustiti Laziu

Htjeti će torinezi osvetu za ono nedavno i imat će motiv iako su sad pokusali od Sampdorije opet su veliki favoriti. Ako ništa očekujem dobru borbu i da

Šteta što nema

Ali tu je

BTW Tanti auguri Ringhio! Obrati pažnju na 0:59 šta reći kome?

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.