Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Ne vidim kršenje pravila u ovome, al' dobro ... jasno je ko dan ko je poslao Monologa na ovu temu. Puma brate, slobodno koristi autokratske ovlasti na ovoj temi, ne moraš moliti Monologa da interveniše.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Contentissimo
- Kontakt:
amici di nessuno JFC1897
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Dajte ljudi sta je ovo ,tenzije su malo porasle nakon utakmice Milana i Udinesa nema potrebe za vrijedjanje ,sve je ovo pocelo zbog onog penala ,sudija je procijenio kako je procijenio ,da li je bio penal ili ne ne znamo uglavnom stavite se vi u tu poziciju imate samo 2 sekunde razmisljanja da odlucite ,ko radi taj i grijesi 
I vratimo se vise na temu o Seriji A ,i ne zafrkajite vise sa tim raznoraznim slikama i potpisima ,citiracu svog drug koji kaze sloboda je sve ono sto ne vrijedja drugoga ,tako stavljajte sta god hoceta samo da to ne vrijedja drugog forumasa
:ugeek: 
I vratimo se vise na temu o Seriji A ,i ne zafrkajite vise sa tim raznoraznim slikama i potpisima ,citiracu svog drug koji kaze sloboda je sve ono sto ne vrijedja drugoga ,tako stavljajte sta god hoceta samo da to ne vrijedja drugog forumasa
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Zadnji penal Interu sviran 31.og oktobra,kasnije su imali min 7 cistih situacija gdje su trebali svirati ali ostali slijepi.
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- francobaresi
- Kontakt:
UEFA je prihvatila ideju o tome da finalisti Evropske lige dobiju mjesto u Ligi Prvaka .
To pravilo stupa na snagu od sljedeće sezone , eto dobrog motiva da Italijani shvate to kao ozbiljno takmičenje .
To pravilo stupa na snagu od sljedeće sezone , eto dobrog motiva da Italijani shvate to kao ozbiljno takmičenje .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipino
- Kontakt:
Eto sanse za prescritte
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
jasko_juve
- Kontakt:
samo se nadam da ce to gore vazit i kad se bude pogrijesilo za Juventus il Inter.meho-medo je napisao/la:Dajte ljudi sta je ovo ,tenzije su malo porasle nakon utakmice Milana i Udinesa nema potrebe za vrijedjanje ,sve je ovo pocelo zbog onog penala ,sudija je procijenio kako je procijenio ,da li je bio penal ili ne ne znamo uglavnom stavite se vi u tu poziciju imate samo 2 sekunde razmisljanja da odlucite ,ko radi taj i grijesi
I vratimo se vise na temu o Seriji A ,i ne zafrkajite vise sa tim raznoraznim slikama i potpisima ,citiracu svog drug koji kaze sloboda je sve ono sto ne vrijedja drugoga ,tako stavljajte sta god hoceta samo da to ne vrijedja drugog forumasa:ugeek:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- muha milanez
- Kontakt:
Napokon nesto pametno i od njihfrancobaresi je napisao/la:UEFA je prihvatila ideju o tome da finalisti Evropske lige dobiju mjesto u Ligi Prvaka .
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako sad Inter dogura do finala hoce li u LP ili od iduce Europa Lige?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da će ovo pravilo da važi tek od naredne sezone .sanjingr je napisao/la:Ako sad Inter dogura do finala hoce li u LP ili od iduce Europa Lige?
Uglavnom odlična ideja , nadam se da će što prije stupiti na snagu .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sve promjene koje se uvode u tekucoj sezone stupaju na snagu od naredne, tako je bar logicno al' ko zna sa ovom mafijom 
Alessandro Del Piero !
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/30397/mi ... oping-case" onclick="window.open(this.href);return false;
evo malo trac rubrike, ko zna mozda je u pitanju Milan Baros
evo malo trac rubrike, ko zna mozda je u pitanju Milan Baros
Izvor ?francobaresi je napisao/la:UEFA je prihvatila ideju o tome da finalisti Evropske lige dobiju mjesto u Ligi Prvaka .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ljubomora vas ubi jer se generacija nastavljaAvantiSignora je napisao/la:+1Pogba je napisao/la:Izbriši i Principeov potpis, smeta mi poređenje Šilje i Maldinia.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Gdje neću biti, novi Maldini, CR7, Ibra i Kaka igraju u milanu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipe
- Kontakt:
pari očiPogba je napisao/la:![]()
![]()
Gdje neću biti, novi Maldini, CR7, Ibra i Kaka igraju u milanu.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Re: Najboljih 11 Serie A
do 21 god.

EDIT: Zaboravio sam Juan Jesusa umesto Camporese, mislio sam da ovaj brazilac ima vise od 21.

EDIT: Zaboravio sam Juan Jesusa umesto Camporese, mislio sam da ovaj brazilac ima vise od 21.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- KB-TM87
- Kontakt:
mislim da je bezveze stavljati kovačića, frajer tek došo u ligu odma je mladi najbolji igrač 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Kovačić prvo treba da odigra barem 10-15 utakmica da bi uopšte mogao konkurisati za ovakav tim. Insigne ima 21, a Balotelli 22, bolje njega staviti 
Ovako se to radi
http://sportsport.ba/ino_fudbal/suspend ... faso/97922" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/suspend ... faso/97922" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.