Naravno, samo domaće

Kaže generalni Kahriman, ako vam smeta HD prijenos da vrate prudukciju BHRTu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ja kad sam govorio za njega. Šta su mi pojedinci rekli...JohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:38Ja Dzafica sa svojim zivcima prezivio ne bih. Lik je branio 2 utakmice i bio direktni krivac za 2 gola. Gurat malog Dizdarevica i dovesti jos jednog golmana. Kad se zavrsi ugovor, Dzaficu se zahvaliti i mirna Bosna.
Nek mi vrati prvo pare sto sam uplatio u 3D, a nisam mogao gledati utakmicu
Ili npr da mozes gledat uopstefeniksptica je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:38Samo ako vec uzmu 2 marke za 90 minuta. Da dobijem sve normalno za te pare, ne da mi zastaje da mi se nece prijavit i sta sve ne. Inace sve ok. Kad na TVu gledas nice
Ma sta ce Zip, ne postuje ni mladje.Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:38Aduka, naravno da si upravu, ne moraš ovome mentalno retardiranom odronu i papku Zipu objašnjavati.Lik je največi kreten i seljak na forumu, to mi je jasno vec 10 mjeseci, kad su mi pojedinci o njemu pisali u pp.Zbog takve seljačke ološi i šljama poput Zipa, ljudi su svojevremeno počeli napušati ovaj forum. Takvu nekulturnu gnjidu, koja psuje i ne poštuje starije, nigdje nisam vidio.
Eto nek ti znaš.skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:36Husrefu se dovela tri golmana, Vinku se (navodno) dovodi golman, i pojedinci opet guraju Dizdarevića. Ako su dva trenera procijenila da nema šlifa za prvi tim, što se mi miješamo? Istrpili bismo ga, kao? Bismo, al u qrcu. Ne možemo istrpit iskusnog golmana iz Olimpije što je 6 mjeseci bio na dijalizama. Odakle nekom ideja da je Dizdarević bolji, na osnovu penala na Zlatiboru? Zna i Kepa branit penale, pa grije klupu Caballeru.
Pratim ti postove, za njega si doktor nauka po pitanju znanja o Sarajevu, koliko god da imaš godina.Da njega nema ovdje, atmosfera na forumu bi bila puno bolja i opuštenija, samo vrijeđa i unosi negativu.Zundo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:44Ma sta ce Zip, ne postuje ni mladje.Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:38Aduka, naravno da si upravu, ne moraš ovome mentalno retardiranom odronu i papku Zipu objašnjavati.Lik je največi kreten i seljak na forumu, to mi je jasno vec 10 mjeseci, kad su mi pojedinci o njemu pisali u pp.Zbog takve seljačke ološi i šljama poput Zipa, ljudi su svojevremeno počeli napušati ovaj forum. Takvu nekulturnu gnjidu, koja psuje i ne poštuje starije, nigdje nisam vidio.
![]()
Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:49Pratim ti postove, za njega si doktor nauka po pitanju znanja o Sarajevu, koliko god da imaš godina.Da njega nema ovdje, atmosfera na forumu bi bila puno bolja i opuštenija, samo vrijeđa i unosi negativu.Zundo je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:44Ma sta ce Zip, ne postuje ni mladje.Historicar je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:38
Aduka, naravno da si upravu, ne moraš ovome mentalno retardiranom odronu i papku Zipu objašnjavati.Lik je največi kreten i seljak na forumu, to mi je jasno vec 10 mjeseci, kad su mi pojedinci o njemu pisali u pp.Zbog takve seljačke ološi i šljama poput Zipa, ljudi su svojevremeno počeli napušati ovaj forum. Takvu nekulturnu gnjidu, koja psuje i ne poštuje starije, nigdje nisam vidio.
![]()
Da sam ja qarina od navijača je opštepoznato, al ni Husref ni Vinko nisu tolike qarine od trenera da im se dovodi 4 golmana pored "dragulja" u akademiji.AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:48Eto nek ti znaš.skoroalen je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:36Husrefu se dovela tri golmana, Vinku se (navodno) dovodi golman, i pojedinci opet guraju Dizdarevića. Ako su dva trenera procijenila da nema šlifa za prvi tim, što se mi miješamo? Istrpili bismo ga, kao? Bismo, al u qrcu. Ne možemo istrpit iskusnog golmana iz Olimpije što je 6 mjeseci bio na dijalizama. Odakle nekom ideja da je Dizdarević bolji, na osnovu penala na Zlatiboru? Zna i Kepa branit penale, pa grije klupu Caballeru.
Treba možda dovoditi polovnjake iz Srbije i Hrvatske, a našu djecu nabiti nogom da igraju picigena ispred zgrade. Qarine i navijača..
Nek vrate, ako ce nam vako bit onda bolje strano il nikako... hebo te moja tv isto sekta, sta ba domace, nemamo cetiri domace stvari u drzavi hebo te telekom i moja tv
Postanete korisnici i imate sve za gledanje utakmica omiljenog kluba. Ako vam je draža reprezentacija, onda nemojteAhmoveliki je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56Nek vrate, ako ce nam vako bit onda bolje strano il nikako... hebo te moja tv isto sekta, sta ba domace, nemamo cetiri domace stvari u drzavi hebo te telekom i moja tv![]()
![]()
![]()
Lozio si se ti prvi na arenu, poceo i region gledat nase tekme, a onda nas vrqtiste na pocetne... u pecinu!
Ma samo ako ce opet bit onaj komentator onda moze![]()
tm01hzne je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:59Postanete korisnici i imate sve za gledanje utakmica omiljenog kluba. Ako vam je draža reprezentacija, onda nemojteAhmoveliki je napisao/la: ↑07 okt 2020, 18:56Nek vrate, ako ce nam vako bit onda bolje strano il nikako... hebo te moja tv isto sekta, sta ba domace, nemamo cetiri domace stvari u drzavi hebo te telekom i moja tv![]()
![]()
![]()
Lozio si se ti prvi na arenu, poceo i region gledat nase tekme, a onda nas vrqtiste na pocetne... u pecinu!
Ma samo ako ce opet bit onaj komentator onda moze![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.