Što diraš čovjeka korektno je napisao nije ništa srao j pa poštuj to nemoj dda ispadamo bagra koji v am je................bordoakapitar je napisao/la:Nema potrebe da vi iz Tuzle nama ista objaanjavate. Sve smo sami vidjeli i **** u skokovima i od naseg kluba i sa nase teme! Boli me cuna sto si ti iz Tuzle, to je tvoj problem i postedite nas seljacke politike i plitkih mozgova. Eno vam vasa sisata ikona pa mu ga sisajte skupa sa Imamovicem... BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!xeksor je napisao/la:Ma malo zeze. **** ovo sve. Ja sam iz Tuzle i prosle godine je Sarajevo zasluzilo Titulu. I većuna iz Tz vam je zelila da ste prvaci. Bio sam na stadionu sa saborcem iz Sarajeva. Prvo sto je 70 % zapada komntarsalo je grupu alkoholicara sto je vrijeđalo ješića. Drugo sto se tiče utakmice zasluzila je sloboda 5 kartona ruku na srce al 3 dat zbog prigovora je bezveze. Penal nemogu komentarisat nisam ga vidio. E sad navijanje. Prvih 45 minuta je bilo korektno male psovke al normalno. Dva puta je skandirano ime pokojnog vedrana. A onda bez ikakvog povoda grupa uljece i picinje sranje. Sad pitam eto svi ste na forumu. Zasto su uletili na teren sta je povid. Vređanje vedrana nije sigurno. E sad kad se zavitla sve onda pocinje vređanje itd.sa svojim saborcem sam otisao na pivu i oricali nesto drugo. Svi smo izgubili ovim. Mjesto da zajedno se druzimo i zezamo vrijeđamo se i mrzimo. Eto na kraju će siroki uzet kup jel nemogu titulu a zrinjski titulu jer neigraju kup i imaju raspored a mi će mo i dalje pricat o dini i husići
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dino je pametan i kulturan momak za razliku od ovog debeljkovica. licno sam imao odedjene simpatije prema njemu, ali vise nemam. ocigledno se radi o jos jednom vikendasu koji ce imati istrcanu kratku dionicu u bh fudbalu. slican je nijazu futroli, uvali malo para i svaki dan nekog proziva, vrijedja, a vise staza provede pod suspenzijom nego kao predsjednik.
dino odrzi mu jedno kvalitetno slovo, a debeli ce sigurno u stilu cicerona - kad nemas argumente, vrijedjaj.
prilika da bih vidi sav raskosni akademski tuzlanski talenat.
ako zaobidjem rezultat, ovo mi je zanimljivije gledati od sutrasnje tekme.
dino odrzi mu jedno kvalitetno slovo, a debeli ce sigurno u stilu cicerona - kad nemas argumente, vrijedjaj.
prilika da bih vidi sav raskosni akademski tuzlanski talenat.
ako zaobidjem rezultat, ovo mi je zanimljivije gledati od sutrasnje tekme.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Isti sam ti.Stvarno nikakav čovjek .ado-hz je napisao/la:Pape....kakav si ti bio igrac...vrh...mozart u kopackama....jedan od najvecih u ex Yu....al isto tako kao covjek jedan od najvecih shupaka kao covjek....da ti nije bilo FCS nebi ti guuzica Pariza vidjela...koliko si mi se ogadio kao covjek pojma nemas. Mozda ce neko sad da nesto kaze na ovo al svako ima pravo da nekoga voli ili ne. Da zavrsim kao igrac Bog....kao covjek 0(nula),
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Edis Kusturica, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo, danas je iznio nove detalje oko 'napada' i kletvi predsjednika Slobode, Azmira Husića. Citiramo gospodina Kusturicu: "Naš advokatski tim pripremio je tužbu i gospodin Husić će imati prilike da dokaže svoje tvrdnje pred nadležnim organima."
-
- Kontakt:
Prati li neko ovu emisiju na Hayatu o PL? Milina slusati gosp. Jagodića, zna covjek znanje, koliko samo prati ligu i koliko je upućen u sve klubove. Volio bi ga vidjeti na klupi, mislim da bi bio pun pogodak. Naravno, ukoliko Ješić ne opravda očekivanja.
- molotovljev
Upravo se dešava ono što sam nagovijestio da će se desiti nakon onog kočijaškog nastupa. Na kraju će najveći gubitnik biti
FK Sloboda, jer će ovo Blebetalo pokupiti prnje i otići preko bare... to je takva ličnost.
Koliko je transparentan njegov rad pokazao je prije 9 mjeseci, kada je vješto izbjegao da odgovori na pitanje o finansijskom
izvještaju. Tada se šatro naljutio i htio otići, a to je fora da bi dobio podršku navijača, što mu je i prošlo, tako da sad
može bez problema manipulisati njima. Živi bili pa vidjeli ali Blebetalo će uništiti Slobodu...
FK Sloboda, jer će ovo Blebetalo pokupiti prnje i otići preko bare... to je takva ličnost.
Koliko je transparentan njegov rad pokazao je prije 9 mjeseci, kada je vješto izbjegao da odgovori na pitanje o finansijskom
izvještaju. Tada se šatro naljutio i htio otići, a to je fora da bi dobio podršku navijača, što mu je i prošlo, tako da sad
može bez problema manipulisati njima. Živi bili pa vidjeli ali Blebetalo će uništiti Slobodu...
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
debeli ljudi imaju najtuzniju facu kad se prepadnu. otele im se obrazi, pa jadnici izgledaju ko ispuhan bruh. zamisljam debeljkovica pa mi odjednom nesto zao 
halalite ako ima neko debel da ovo cita i nije mi cilj izrugivati se Bozijem stvaranju, ali cinjenica je da nas ima klempavih, glavatih, mrsavih, itd...

halalite ako ima neko debel da ovo cita i nije mi cilj izrugivati se Bozijem stvaranju, ali cinjenica je da nas ima klempavih, glavatih, mrsavih, itd...
-
- Kontakt:
Bila bi uništena da nije bilo njega, uložio dosta para, svojih. Oživio mrtav klub, što pokazuje tabela i rezultati. Da je više takvih ljudi, vjerovatno bi gledali naše klubove u grupnim fazama LP i LE. Svi ljudi koji ulažu pare za unapređenje BH fudbala imaju moju podršku.molotovljev je napisao/la:Upravo se dešava ono što sam nagovijestio da će se desiti nakon onog kočijaškog nastupa. Na kraju će najveći gubitnik biti
Baš me interesuje "duel" Azmira i Dine.
Po meni Dino nije trebao da ide da se sa krkanom raspravlja .A ova emisija super ,nek i Hayat napravi nešto da valja .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nismo Zeljeznicardomorocki je napisao/la:e čuj kupili pehar na rate,da završe ispred Želje,kojeg je Kokot predvodio![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlanski goku

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
ONI TI GA PUSE DINOOOOOOOOOO DINOOOOOOOOOO DINOOOOOOOOOOOO
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
moze li neko postaviti link face,nemam na hs kablovskoj!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sarajlijica1946 je napisao/la:moze li neko postaviti link face,nemam na hs kablovskoj!
bice tu
Jel tacno ovo da Emersona i Almira Bekica nije ni poveo u Prijedor? Sta znaci Radovac i Rustem motori sutra ,a po bokovima sibaju Ahmo i Kramar.Nek nam je bog na pomoći
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
jesic je katastrofa,ali ne bih trebala dolaziti u pitanje bar se nadam tako!miky_hz je napisao/la:Jel tacno ovo da Emersona i Almira Bekica nije ni poveo u Prijedor? Sta znaci Radovac i Rustem motori sutra ,a po bokovima sibaju Ahmo i Kramar.Nek nam je bog na pomoći
Kakva je kod tebe to HS,de pretrazi kanale ima Face mijenjali su sve ima dva dana pa su premještali sveSarajlijica1946 je napisao/la:moze li neko postaviti link face,nemam na hs kablovskoj!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
brate nista nemam,samo neke cajke i grand parade gdje god se okrenem!ni arene sport,nista.jedino sto sam pratio te kanale gdje ima lopte ostalo mi ne treba i to mi ukinuse!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, n0dix, rimljanin90, Vanja8 i 81 gost.