FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teren sasvim okej, samo da ostane ovakav. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
pa dobro ne mora njega stavljti, hocu ti reci da ce vjerojatno jedan il dva brazilca odmarati pa ce biti mjesta za Ahmu
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Trebo si sici na teren i onda uslikati a ne ovako, ovako izgleda da je dobar u sta ne vjerujem.
Na kojoj tribini cemo mi biti sutra? I ima li kakav parking blizu stadiona?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
"Zbog toga nije siguran koliko može utjecati na odluke u klubu, ali predložit će da u Sarajevo dođu kadeti i juniori, a ne igrači prvog tima, i odigraju revanš, jer prema Husićevim riječima, "pobjednik se već zna." Na pitanje da li će doći u Sarajevo, odgovorio je: "Zašto ne bih došao? Ja sam bio u ratu, ne znam zašto bih se sada bojao. Ako ne mogu biti u loži, bit ću s navijačima. Jesam li ja nekome naudio? Sve što sam priredio njima u Tuzli, neka i oni prirede meni. Neka me brane od publike. Ako ih budem provocirao, neka mi uzvrate. Dolazim, pa makar se ne vratio."
E cuj ovog sisatog, satro on ne moze uticati na tu odluku, a znamo svi da on vedri i oblaci u tom klubu, pravi zestok pritisak na sudije, problem im je njihov luzerski mentalitet i to sto smatraju da pobjeda od 2:1 nije dovoljna, da je ostalo 2:0 za njih bili bi sigurni u prolaz, a sisati bi nam podilazio sa nekim izjavama. Zato braco svi u utorak na tekmu, podrska nasim momcima od prve minute, a psovke ostavimo za protivnicku ekipu.
E cuj ovog sisatog, satro on ne moze uticati na tu odluku, a znamo svi da on vedri i oblaci u tom klubu, pravi zestok pritisak na sudije, problem im je njihov luzerski mentalitet i to sto smatraju da pobjeda od 2:1 nije dovoljna, da je ostalo 2:0 za njih bili bi sigurni u prolaz, a sisati bi nam podilazio sa nekim izjavama. Zato braco svi u utorak na tekmu, podrska nasim momcima od prve minute, a psovke ostavimo za protivnicku ekipu.
Ja bi poceo ovako:Pavlovic,Kallasi,Kovacevic,Barbaric,Kramar,Berberovic,Emerson,Harba,Okic,Benko i Osmanovic.Pitaristok je napisao/la:pa dobro ne mora njega stavljti, hocu ti reci da ce vjerojatno jedan il dva brazilca odmarati pa ce biti mjesta za Ahmu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zakljucano ne moze se do trave... Jedino da ogradu preskacemDrustveniParazit je napisao/la:Trebo si sici na teren i onda uslikati a ne ovako, ovako izgleda da je dobar u sta ne vjerujem.

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
U posljednjem kolu Sarajevo je pobijedilo Slobodu i osvojilo titulu. Sloboda je završila na osmoj poziciji, Vitez je obezbjedio opstanak sa 26 bodova iako je poražen u Travniku (2:0), dok je Mladost VO sa 25 bodova ispala iz najelitnijeg fudbalskog tamičenja u zemlji iako je remizirala kući protiv Zvijezde iz Gradačca (1:1).
"Nama je premija obećana, iako bi mi igrali na pobjedu i bez premije", tvrdi Husić.
30. maja, predsjednik FK Sloboda je pisao Ibrakoviću i pitao za obećani novac.
"Tri dana nakon našeg sastanka u "Parku prinčeva" poslao sam poruku Ibrakoviću i rekao: 'Drug, nebi tvog punca', misleći na obećani novac koji je punac sportskog direktora FK Sarajevo trebao donijeti kao nagradu za dobar rezultat", rekao je Azmir Husić.
Husić kaže da se Dino Selimović sada pretvara kao da ne zna o čemu je riječ, a on mi je lično prošle sezone potvrdio dogovor o premiji.
"On mora biti spreman da prihvati ono što radi i što obeća", smatra Husić.
A šta debilu da je Mladost dobila Zvijezdu u zadnjem kolu.Ovog debila treba tuziti
U posljednjem kolu Sarajevo je pobijedilo Slobodu i osvojilo titulu. Sloboda je završila na osmoj poziciji, Vitez je obezbjedio opstanak sa 26 bodova iako je poražen u Travniku (2:0), dok je Mladost VO sa 25 bodova ispala iz najelitnijeg fudbalskog tamičenja u zemlji iako je remizirala kući protiv Zvijezde iz Gradačca (1:1).
"Nama je premija obećana, iako bi mi igrali na pobjedu i bez premije", tvrdi Husić.
"Tri dana nakon našeg sastanka u "Parku prinčeva" poslao sam poruku Ibrakoviću i rekao: 'Drug, nebi tvog punca', misleći na obećani novac koji je punac sportskog direktora FK Sarajevo trebao donijeti kao nagradu za dobar rezultat", rekao je Azmir Husić.
Husić kaže da se Dino Selimović sada pretvara kao da ne zna o čemu je riječ, a on mi je lično prošle sezone potvrdio dogovor o premiji.
A šta debilu da je Mladost dobila Zvijezdu u zadnjem kolu.Ovog debila treba tuziti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- HzHercegovac
- Kontakt:
brate ja i dragog Allaha dž.š. zamolim da moje Sarajevo pobjedi, sto znaci ne idem samo za sebe i nemoj mi se plaho sekirati naudice ti .Majkl je napisao/la:HzHercegovac je napisao/la:Haj'mo razlaz it's džuma time
Ti za sebe ideš i to nas ne zanima.Ovo je sportski forum i pricamo o Sarajevu a te stvari negdje drugo.
saburli brate

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije mekteb nego forum, pričajmo o klubu.HzHercegovac je napisao/la:brate ja i dragog Allaha dž.š. zamolim da moje Sarajevo pobjedi, sto znaci ne idem samo za sebe i nemoj mi se plaho sekirati naudice ti .Majkl je napisao/la:HzHercegovac je napisao/la:Haj'mo razlaz it's džuma time
Ti za sebe ideš i to nas ne zanima.Ovo je sportski forum i pricamo o Sarajevu a te stvari negdje drugo.
saburli brate

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
vjerovali il ne u mojem drustvu je Azmir bio na utakmici protiv Orebra i hvalio nas na sva usta
kako bordoprijatelji su velike patriote za klub itd
kako bordoprijatelji su velike patriote za klub itd
Ma gdje ima dima ima i vatre..
Ako ima istine da su utakmicu nasi nastimali, ya im yebem sve od do.. Neka se stide, jer ja cu se onda stiditi jer je moj klub nelegalno dosao do titule.
Al glupo je pricati o nekoj istrazi, jer ako krenu da istrazuju svi ce biti u go.vnima..
Realno, niko nije cist a pogotovo oni koji nas optuzuju za namjestanje..
Ako ima istine da su utakmicu nasi nastimali, ya im yebem sve od do.. Neka se stide, jer ja cu se onda stiditi jer je moj klub nelegalno dosao do titule.
Al glupo je pricati o nekoj istrazi, jer ako krenu da istrazuju svi ce biti u go.vnima..
-
- Kontakt:
premiranje ekipa nema veze sa namjestanjima
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zašto bi Vitez nama pustio,sta da je Mladost dobila kući Zvijezdu u zadnjem kolu?Zip je napisao/la:Ma gdje ima dima ima i vatre..
ŠTA SE OVO DEŠAVA
pa toliko nas Vitez gotivi da su bili spremni ispasti iz lige samo radi nas
Pyro is not a crime !
Sve ovo sad sto se desava ima neku pozadinu ocito..
Dal to ima veze sa 29. kolom, dal zbog kupa il nekih licnih stvari.. Nzm
Prvo svi treba da branimo svoj klub od laznih optuzbi, al takodje treba da budemo protiv olosa koji stete nasem klubu.. bili oni u klubu kao zaposleni il ne..
Dal to ima veze sa 29. kolom, dal zbog kupa il nekih licnih stvari.. Nzm
Prvo svi treba da branimo svoj klub od laznih optuzbi, al takodje treba da budemo protiv olosa koji stete nasem klubu.. bili oni u klubu kao zaposleni il ne..
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja kako znm a i vecina,da je dozvoljeno premirati neke igrace druge ekipe ako izbore dobar rezultat...Majkl je napisao/la:Zašto bi Vitez nama pustio,sta da je Mladost dobila kući Zvijezdu u zadnjem kolu?Zip je napisao/la:Ma gdje ima dima ima i vatre..
Jer milion puta sam cuo u ligama petice za te stvari,jos javno izjavljuju,znaci da je regularno...
A sada jesu li Dino i Ibrak obecali,to ne znamo 100%
Ako jesu,trebali su fer ispast....al otom-potom....

-
- Kontakt:
saberes dva i dva i vidis da doticni laze petlja, nikakvu garanciju vitez nije imao jer je mladost mogla do pobjede protiv zvijezde i sta onda,,,
svi vodeci klubovi su prosle godine premirali i to je javna tajna, mada sto se premija tice komotno sutra mozemo izaci u javnost i reci nudimo 50 milja celiku da pobijedi, sasvim normalna i legalna stvar, poenta je ovdje da ovaj idiot priprema teren u slucaju ispadanja da moze reci kako su ih sudije izbacile i slicno i da smo mi kupili te sudije, samim time ce dici pritisak na sudijsku organizaciju maksimalno kad im budemo u ligi gostovali a ta tekma ce im vjerovatno biti deset puta bitnija od one koja slijedi u utorak
i jos nesto, izjava Husica:
"Na telefonu imam više poruka kada smo razgovarali o premiranju prošle sezone. Dino Selimović je znao za taj novac. Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta. Sjedio sam ja i moja dva rođaka, a sa druge strane su bili Abdulah Ibraković, Dino Selimović, Elvir Kantardžić i još jedan momak iz Sarajeva", otkrio je Husić.
FK Sarajevo je, tvrdi Husić, tražio od Viteza da izgubi meč, jer je timu s Koševa trebala pobjeda. Podsjećamo, "Bordo klub" je gostovao u Vitezu, a Sloboda je bila domaćin Mladosti iz Velike Obarske. Vitez i Mladost VO su se borile za opstanak, Sarajevo za titulu, a Sloboda je bila rasterećena rezultata.
"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH"
Pozvali ga 27. maja a mi sa Vitezom igrali 23. maja, istog dana oni protiv Mladosti - wtf ba
i jos nesto, izjava Husica:
"Na telefonu imam više poruka kada smo razgovarali o premiranju prošle sezone. Dino Selimović je znao za taj novac. Bio sam u Rijeci kada su me zvali da dođem u Sarajevo. 27. maja smo se našli u restoranu Park Prinčeva u 8 sati i 45 minuta. Sjedio sam ja i moja dva rođaka, a sa druge strane su bili Abdulah Ibraković, Dino Selimović, Elvir Kantardžić i još jedan momak iz Sarajeva", otkrio je Husić.
FK Sarajevo je, tvrdi Husić, tražio od Viteza da izgubi meč, jer je timu s Koševa trebala pobjeda. Podsjećamo, "Bordo klub" je gostovao u Vitezu, a Sloboda je bila domaćin Mladosti iz Velike Obarske. Vitez i Mladost VO su se borile za opstanak, Sarajevo za titulu, a Sloboda je bila rasterećena rezultata.
"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH"
Pozvali ga 27. maja a mi sa Vitezom igrali 23. maja, istog dana oni protiv Mladosti - wtf ba

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 11 mar 2016, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
a sta ako je i Zvjezda završenaMajkl je napisao/la:"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.