Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Revija penala u Torinu. Ovaj drugi mislim da je prestrogo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ono koliko sam ja upućen Yildiz ima ludog oca, onako ko Yamal i mislim da je potonji spreman radit klubu iza leđa da ga utopi za masne pare npr. u Engleski, a gdje drugo.
Kako ovo nije penal 
Doduse, korner nije trebao biti, pa je nekako i pravda zadovoljena
Doduse, korner nije trebao biti, pa je nekako i pravda zadovoljena
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nema se sta utihnuti, nisam ja ti pa da sjedim cijeli dan na forumu i cekam sta ce ko napisati, pa da odgovorim..
Ti jos ne mozes skontati da je ovo forum, da svako ima svoje misljenje...nisam ja pripadnik SDA stanke ti...
Ti snjuhas po forumima i citiras zbog toga sto ti se ne svidja necije misljenje, da bi valjda sebe uzdigao
Vi mislite da su ovi bolji sto ste nabrojali, ja ne mislim...izvadi ih Haalanda, da vidimo gdje ce biti...izvadi im Baponju, da vidimo gdje ce oni...izvadi im Dembelea...Tottenham je sila izgleda..
Kod nas koga god izvadis, nece se puno osjetiti, svi su vise manje podjednake kvalitete, nijanse su u pitanju...napomenuo sam fino, kod pravog trenera...da je Klop tu, napad bi ubijao...mi imamo za trenera lika koji je poceo mijenjati tim svaku utakmicu, mijenja taktiku, mijenja igracima pozicije...naravno da to nece funkcionisati...treba malo i razumjeti tekst i poentu istog...razumjeti sta znaci rotacija igraca...nije samo, sutni loptu, to svako moze, cak i bikovi sa koride...
Hvala Bogu da je otisao...danas lik sa jednim treningom napravio vise nego kljusina sa svojim idejama u nekoliko mjeseci..
Juventus sa Spalom ne moze ici dole, moze samo gore...a vrijeme ce pokazati...
Juventus ima kapacitet u napadu kao rijetko kada je imao....opet da napomenem, treba trener, sezona duga..nece moci 3 igraca izgurati cijelu sezonu, pa nije ovo Spanija, Njemacka, Francuska..u Italiji te isprebijaju svaku utakmicu, igra se jaka odbrana...sve i jedan tim...
Kad vec "pratis" serie A, valjda znas gdje ima najvise povreda u evropi i kakve su prirode...lako je znati sve sa
Ti bi trebao naci neko drugo zanimanje osim ovog foruma, zdravo je nekada izaci i napolje...medjutim, tebi je vazno napucati postove, pokusavati se nekome nasmijati, podyebavati....a svi ti postovi poslije bitki...i ispadnes najpametniji...
Medjutim, kada se stavlja prognoza na pocektu sezone, ko ce osvojiti scudetto, samo nas nekoliko posta, VI, sveznalice od straha se ne usudite ni prognozirati, nego cekate kad se zavrsi sezona, pa onda trazite ko je sta prognozirao....i na kraju se smijete i sve znate...
Kud ces dalje, prognoze ne smijete staviti...
Isti si siamo...cim nesto lose krene, nema ga par mjeseci...ako mu se sta poklopi, eto ga da se javi i docara nam kako je bio u pravu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Nemas ti pojma realno, valjas gomilu stvari koje su nigdje veze. Nego evo ukratko, tvojim fazonom, kazes forum je i svako ima svoje misljenje, naravno sa tim se slazem. Ali ako ti mislis da Juve ima najbolji 6 u napadu i to hladno tvrdis i trazis da ako ima neko bolje slobodno da se javi. Ja ti na to navedem samo par primjera, gdje si svi jaci od tih 6 Juvea, a ima ih jos vjeruj, samo sam ti naveo 4 ekipe, zar ima potrbee da navodim jos, jer i to samo implicira moju tezu da si u krivu.
Ti se vadis fazonima, korida, sobna temperatura, SDA, politika. Nisi smijesan vjeruj, samo jos gluplje zvucis.
Sad se vadis nekim nebulozama, izvadi ovima Halanda, Mbappea itd. Pa izvadi eto i opet su bolji
a sta da vama izvade Yildiza i Dusana. Vama ostaju neki cikovi i Zhregove ili kako vec. Jel to najboljih 6.
Ne znam sto jednostavno ne priznas da si bacio nebulozu i rijeseno, desava se, ali kakvi. Ti jos nastojis braniti tezu, i jos uz to pokusati druge izrugati, a vjeruj da ti lose ide, itekako lose.
Sto se tebe tice, uvijek mi je gust demantovati te, kao i prije sto sam. Sjecam se kada sam pisao da ce kazniti Juve ti kazes tresla se gora rodio se milanist. Dva mjeseca posle pojela maca jezik, kao i sad. Da si pametan kao sto nisi, zavrsio bi kao pojedinih koji vise i nema na forumu.
PS, i za prognoze si masio..ostavio sam je itekako, ali ajde sto si pukotina vec i nevidis izgleda dobro
Ti se vadis fazonima, korida, sobna temperatura, SDA, politika. Nisi smijesan vjeruj, samo jos gluplje zvucis.
Sad se vadis nekim nebulozama, izvadi ovima Halanda, Mbappea itd. Pa izvadi eto i opet su bolji
Ne znam sto jednostavno ne priznas da si bacio nebulozu i rijeseno, desava se, ali kakvi. Ti jos nastojis braniti tezu, i jos uz to pokusati druge izrugati, a vjeruj da ti lose ide, itekako lose.
Sto se tebe tice, uvijek mi je gust demantovati te, kao i prije sto sam. Sjecam se kada sam pisao da ce kazniti Juve ti kazes tresla se gora rodio se milanist. Dva mjeseca posle pojela maca jezik, kao i sad. Da si pametan kao sto nisi, zavrsio bi kao pojedinih koji vise i nema na forumu.
PS, i za prognoze si masio..ostavio sam je itekako, ali ajde sto si pukotina vec i nevidis izgleda dobro
U ovih x godina si trebao skontati da nema smisla raspravaljati se s pojedinima ovdje. Dzaba trosis vrijeme i energiju , a zauzvrat ces dobiti isto. Iskuliraj nekadJuventinisimo je napisao/la: ↑29 okt 2025, 22:55Nema se sta utihnuti, nisam ja ti pa da sjedim cijeli dan na forumu i cekam sta ce ko napisati, pa da odgovorim..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.