Ćorav si i to dobro hahahaha. Džonom ga golman pokupio
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Evo sad nađoh na Twitteru, baš ga je opalio. Fakat nisam skontao na prvu, a mislim da se samo iz ovog jednog ugla vidi fino 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Theo ponovo glumi govedo.
Gledaj zutog za Tomoria sve ga yeblo u oci....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Bespotrebna tenzija sa naše strane, opustite se i igrajte jbt, oni su ti koji trebaju biti nervozni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakav bi ovo gol bio da Patricio nije skinuo.
E jesu se i snasli svaka vam cast ( i upravi i tebi sto ih branis kao najrodjenije). Radije bih gledao Origija nego ovog cetnika!!!Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:33Jeste li vi svjesni da je Milan morao dovesti napadača. Dakle MORALI! Zbog situacije sa Taremijem i njegovim agentima, nastala je cijela zbrka i nije bilo dovoljno vremena da se reaguje na drugačiji način. Pokušali su sa Dakom ali Italijani i njihov arbitraža su čudo. Zato ni taj transfer nije mogao. Onda su morali da se snađu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne mozes vise od mene mrziti Srbe prijatelju. Ali gledajući isključivo sa sportske strane, mi nismo imali drugih opcija.koraj je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:17E jesu se i snasli svaka vam cast ( i upravi i tebi sto ih branis kao najrodjenije). Radije bih gledao Origija nego ovog cetnika!!!Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:33Jeste li vi svjesni da je Milan morao dovesti napadača. Dakle MORALI! Zbog situacije sa Taremijem i njegovim agentima, nastala je cijela zbrka i nije bilo dovoljno vremena da se reaguje na drugačiji način. Pokušali su sa Dakom ali Italijani i njihov arbitraža su čudo. Zato ni taj transfer nije mogao. Onda su morali da se snađu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Morat će Tomorija vaditi kako stvari stoje, na granici je drugog žutog...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Tomori na poluvremenu mora napolje. Crveni mu je zagarantovan.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- muha milanez
- Kontakt:
Trebalo je 0-3 do sad biti. Ubili ih
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Treba dati drugi gol na vrijeme.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nemoj da daju majke ti drugi, najgori rezultat 2-0.... Nek ostane ovako
- Romagnoli13
- Kontakt:
Treba im dati jos jedan gol i zavrsiti ovo. Ili smo mi zaista toliko jaki ili je Roma katastrofa. Ali ista stvar je bila i porotv Bologne i Torina. Ali hajde da se ne veselimo puno unaprijed.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sjajno iznošenje lopte Thiawa u nekoliko navrata. 
Ti gledaj sa sportske a ja cu sa svoje. Svaki put kad ga ubace da igra ja gasim tv. A ne mogu da vjerujem da je ovako sposobna uprava sebi dozvolila da zadnjih minuta dovodi odpatke i skart.Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:18Ne mozes vise od mene mrziti Srbe prijatelju. Ali gledajući isključivo sa sportske strane, mi nismo imali drugih opcija.koraj je napisao/la: ↑01 sep 2023, 21:17E jesu se i snasli svaka vam cast ( i upravi i tebi sto ih branis kao najrodjenije). Radije bih gledao Origija nego ovog cetnika!!!Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:33Jeste li vi svjesni da je Milan morao dovesti napadača. Dakle MORALI! Zbog situacije sa Taremijem i njegovim agentima, nastala je cijela zbrka i nije bilo dovoljno vremena da se reaguje na drugačiji način. Pokušali su sa Dakom ali Italijani i njihov arbitraža su čudo. Zato ni taj transfer nije mogao. Onda su morali da se snađu.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.