FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sasistika
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sasistika » 10 mar 2016, 15:14

Hajmo se malo prisjetiti onog dvoličnjaka Azmira husića kad je gad,nedavno, ucjenio grad Tuzlu iz nekih svojih lopovsko-taktičnih razloga,i samo taj slučaj dovoljno nam svima govori o kakvoj sorti i kakvoj klici se tu radi.On ko fol,koliko se sjećam je podnio neopozivu ostavku na funkciju prvog čovjeka Slobode,pa se onda ko vratio kao da ništa nije ni reko ni bilo!!!Ovo jučer kad kreneš redom onda možeš zakljčiti da je slučaj izrežiran,prvo povečanje cijena karata,provokacije i dizanje tenzija prije i uoči tekme,nedozvoljavanje prenosa jedne ovakve utakmice,gruba igra a u isto vrijeme pritisak na sudije i na naše predstavnike,na kraju da to bude što "iskrenije",fizički napad na Dinu po izlasku iz prostora lože za goste.- Podmukli opančar sa nešto malo para -AZMIR- to je najgora vrsta ljudi :puke:..A šta još ima da neznamo a da je Opančar priredio,to možemo samo nagađati???
Trebamo mi dati Sarajevu dobru,jaku podršku u utorak pa da i mi malo vršimo pritisak,u navijačkim granicama naravno ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2016, 15:17

Rinuka je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Ja cu vam okaciti slike trave sutra.. Kisa uopste ne pada zadnjih 36 sati :D

kofer sa 20000 i mirne duse igrajte :D
Ulicu na PP. :kafa:
Primopredaja u motelu Atlantis :mrgreen:
Pa ce ova rusko-njemacko-prijedorcanska momcina slika za Sarajevo u subotu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 mar 2016, 15:18

MortemHz je napisao/la:MORAMO PODRZATI KLUB, TREBAJU NAS VISE NEGO IKAD!
:thumbup: Ovo na svakoj stranici kopirati
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 mar 2016, 15:21

MortemHz je napisao/la:
Pa ce ova rusko-njemacko-prijedorcanska momcina slika za Sarajevo u subotu
Mozda ga odvedemo na carsiju da pije vode i nadjemo mu neku mladu u seheru :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 mar 2016, 15:22

joker90 je napisao/la:Nasa odbrana radi Sarajevu ono sto SDA radi drzavi, potkopava nas i sjebava sve pozitivno sto se uradi.. :kafa:
Hilmo ti ovo nece nikad halaliti.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 10 mar 2016, 15:25

Prijedor je napisao/la:Ja cu vam okaciti slike trave sutra.. Kisa uopste ne pada zadnjih 36 sati :D

Možeš li nam malo opširnije objasniti o vašem sastavu jer znam da vas je mnogo igrača napustilo. Hvala ti za slike.

Bolanos
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 10 mar 2016, 15:26

Memara je napisao/la:

Možeš li nam malo opširnije objasniti o vašem sastavu jer znam da vas je mnogo igrača napustilo. Hvala ti za slike.
Sine Sloboda kosta 20000 :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 10 mar 2016, 15:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Ja sam prvi reko ako Jesic izgubi u Mostaru da ga treba otjerati,ali covjek je iz 2 utakmice osvojio 4 boda koje bi svi potpoisali prije pocetka polusezone.Kako smo ih osvojili to je najmanje bitno i nigdje se ne pise ,ali u Mostaru je igra bila dobra i bili smo blizi pobjedi ,protiv Celika nije nesto bila ali se pobjedilo.Ovo jucer je bilo sto se tice rezultata dobro ali protiv krkana se nije moglo igrati, najbolje vam pokazuje broj zutih koje su papci dobili sad zamislite koliko ih nije dosudio da ne bi dobili crveni.Pogledajte kako su dali golove iz nase greske i prekida,a ta je greska radi terena koji je bio oranica.Govore da nismo imali nijednnu sansu na ss.ba govore da smo imali dvije i da smo fulili sa dva metra.Gdje su te njihove sanse ,gdje ta sjajna igra koju su krkani pokazali,ti pasovi akcije?Kakva je igra ekipe koja dobije toliki broj zutih kartona?Mislite da se moglo nesto odigrati po onakom terenu i protiv takvih krkana koji nisu dali prjenos jer su znali kako ce igrati,eto nek mi nismo napravili ni jednu sansu gdje su njihove?O krkanima sa tribina ne vrjedi pricati,mozes mrziti klub,grad ali najvece tragedije ne smjes psovati nikad ,to su poremeci i bolesni umovi mene je stid s kim i kakvim debilima zivimo.Treba podrsku dati jer smo u igri za oba trofeja ,pobjedom u Prijedoru i kiksevima krkana u Vitezu i kiksu Zrinjskog prilazimo na 4 boda najmanje.
oni pale Srpska sela, a govore da su to muslimanska sela koja gore...taj nivo
Kakva ba sela gore,nego haj ti nazad gore jer su te slagali nije ništa gorilo :o
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 mar 2016, 15:32

Majkl je napisao/la:

Pada ba i prognoze su da ce do ponedjeljka padati.
Pa eto ti ces ubijediti covjeka koji zivi u Prijedoru da li tamo kisa pada ili ne ???
Sabrine mi moje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 15:33

Bolanos je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Nasa odbrana radi Sarajevu ono sto SDA radi drzavi, potkopava nas i sjebava sve pozitivno sto se uradi.. :kafa:
Hilmo ti ovo nece nikad halaliti.
Eno nece na fb da mi odgovori, a ja zatrazio oprost! :plac:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 mar 2016, 15:50

PitarBordo je napisao/la:Je l' MojaTV opet prenosi tekmu?
Prenosi
A vas dvojica.....uh..

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 mar 2016, 15:55

BosnianKingdom je napisao/la:
Majkl je napisao/la:

Pada ba i prognoze su da ce do ponedjeljka padati.
Pa eto ti ces ubijediti covjeka koji zivi u Prijedoru da li tamo kisa pada ili ne ???

Pa pise mi na mobitelu i padat ce do ponedjeljka.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 mar 2016, 15:58

Evo u 18.00 h u utorak sa krkanima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 15:58

Selam iz Mostara. :salut:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 mar 2016, 15:58

SVI NA KOSEVO !!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 15:59

Ligu ne mozemo uzeti, Prijedor me i ne zanima toliko, iskreno odmorio bih Dulju i jos par igraca da se ne povrijede na tom unakazenom terenu. Baciti sve na kup i polomiti Tuzlake u utorak. Svakako cemo zavrsiti bar treci na tabeli jer imamo fin raspored do kraja, ono ne mozemo zasrati i ako smo suplji na vise mjesta.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 mar 2016, 16:06

joker90 je napisao/la:Ligu ne mozemo uzeti, Prijedor me i ne zanima toliko, iskreno odmorio bih Dulju i jos par igraca da se ne povrijede na tom unakazenom terenu. Baciti sve na kup i polomiti Tuzlake u utorak. Svakako cemo zavrsiti bar treci na tabeli jer imamo fin raspored do kraja, ono ne mozemo zasrati i ako smo suplji na vise mjesta.

Za ligu se treba boriti do zadnjeg trena cuj odustati od borbe a -6 bodova ,sta ti je kralju ,sreca pa se ti ne pitas.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 16:09

Majkl je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ligu ne mozemo uzeti, Prijedor me i ne zanima toliko, iskreno odmorio bih Dulju i jos par igraca da se ne povrijede na tom unakazenom terenu. Baciti sve na kup i polomiti Tuzlake u utorak. Svakako cemo zavrsiti bar treci na tabeli jer imamo fin raspored do kraja, ono ne mozemo zasrati i ako smo suplji na vise mjesta.

Za ligu se treba boriti do zadnjeg trena cuj odustati od borbe a -6 bodova ,sta ti je kralju ,sreca pa se ti ne pitas.
Drago mi je da si ti optimista i da vidis neke stvari koje ja ocigledno ne vidim. A ne pitam se ja nista brate, pitaju se zato ovi ispred nas. Mi izgleda mislimo da ce oni kiksati, a mi derati sve redom, ne moze stalno nafaka biti glavni faktor u pohodu na titulu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 10 mar 2016, 16:09

U Prijedoru sam i kisa ne pada... Tvoj telefon ne valja ako imas garanciju vracaj to
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 10 mar 2016, 16:09

Majkl je napisao/la:

Liga je za nas realna opcija ukoliko mi odigramo sa jedno 5,6 pobjeda zaredom pa onda gledati kako i šta , jer konkurenti imaju 2 ili 3 prilike za kiks i ukoliko one budu takve to ce opet bit knap u bodovima 6 bodova ne zvuci previse al s obzirom da nemas pravo na gresku sa ovakvom igrom jako teško uzeli titulu bi znacilo pobjediti Slobodu u Tuzli ili do boda i pobjediti Zeljeznicar na Kosevu kao i sve ostale i to ti izadje jedno da imas sve pobjede i eventualno jedan remi , a evo kod Slobode nismo bajni bili

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 10 gostiju.