Trebamo mi dati Sarajevu dobru,jaku podršku u utorak pa da i mi malo vršimo pritisak,u navijačkim granicama naravno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ce ova rusko-njemacko-prijedorcanska momcinaRinuka je napisao/la:Primopredaja u motelu AtlantisMortemHz je napisao/la:Ulicu na PP.Prijedor je napisao/la:Ja cu vam okaciti slike trave sutra.. Kisa uopste ne pada zadnjih 36 sati![]()
kofer sa 20000 i mirne duse igrajte
MortemHz je napisao/la:MORAMO PODRZATI KLUB, TREBAJU NAS VISE NEGO IKAD!
Mozda ga odvedemo na carsiju da pije vode i nadjemo mu neku mladu u seheruMortemHz je napisao/la:
Pa ce ova rusko-njemacko-prijedorcanska momcinaza Sarajevo u subotu
Hilmo ti ovo nece nikad halaliti.joker90 je napisao/la:Nasa odbrana radi Sarajevu ono sto SDA radi drzavi, potkopava nas i sjebava sve pozitivno sto se uradi..
Možeš li nam malo opširnije objasniti o vašem sastavu jer znam da vas je mnogo igrača napustilo. Hvala ti za slike.Prijedor je napisao/la:Ja cu vam okaciti slike trave sutra.. Kisa uopste ne pada zadnjih 36 sati![]()
Sine Sloboda kosta 20000Memara je napisao/la:Možeš li nam malo opširnije objasniti o vašem sastavu jer znam da vas je mnogo igrača napustilo. Hvala ti za slike.Prijedor je napisao/la:Ja cu vam okaciti slike trave sutra.. Kisa uopste ne pada zadnjih 36 sati![]()
Kakva ba sela gore,nego haj ti nazad gore jer su te slagali nije ništa goriloultrasstyle_tz je napisao/la:oni pale Srpska sela, a govore da su to muslimanska sela koja gore...taj nivoMajkl je napisao/la:Ja sam prvi reko ako Jesic izgubi u Mostaru da ga treba otjerati,ali covjek je iz 2 utakmice osvojio 4 boda koje bi svi potpoisali prije pocetka polusezone.Kako smo ih osvojili to je najmanje bitno i nigdje se ne pise ,ali u Mostaru je igra bila dobra i bili smo blizi pobjedi ,protiv Celika nije nesto bila ali se pobjedilo.Ovo jucer je bilo sto se tice rezultata dobro ali protiv krkana se nije moglo igrati, najbolje vam pokazuje broj zutih koje su papci dobili sad zamislite koliko ih nije dosudio da ne bi dobili crveni.Pogledajte kako su dali golove iz nase greske i prekida,a ta je greska radi terena koji je bio oranica.Govore da nismo imali nijednnu sansu na ss.ba govore da smo imali dvije i da smo fulili sa dva metra.Gdje su te njihove sanse ,gdje ta sjajna igra koju su krkani pokazali,ti pasovi akcije?Kakva je igra ekipe koja dobije toliki broj zutih kartona?Mislite da se moglo nesto odigrati po onakom terenu i protiv takvih krkana koji nisu dali prjenos jer su znali kako ce igrati,eto nek mi nismo napravili ni jednu sansu gdje su njihove?O krkanima sa tribina ne vrjedi pricati,mozes mrziti klub,grad ali najvece tragedije ne smjes psovati nikad ,to su poremeci i bolesni umovi mene je stid s kim i kakvim debilima zivimo.Treba podrsku dati jer smo u igri za oba trofeja ,pobjedom u Prijedoru i kiksevima krkana u Vitezu i kiksu Zrinjskog prilazimo na 4 boda najmanje.
Pa eto ti ces ubijediti covjeka koji zivi u Prijedoru da li tamo kisa pada ili ne ???Majkl je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ja cu vam okaciti slike trave sutra.. Kisa uopste ne pada zadnjih 36 sati![]()
Pada ba i prognoze su da ce do ponedjeljka padati.
Eno nece na fb da mi odgovori, a ja zatrazio oprost!Bolanos je napisao/la:Hilmo ti ovo nece nikad halaliti.joker90 je napisao/la:Nasa odbrana radi Sarajevu ono sto SDA radi drzavi, potkopava nas i sjebava sve pozitivno sto se uradi..
PrenosiPitarBordo je napisao/la:Je l' MojaTV opet prenosi tekmu?
BosnianKingdom je napisao/la:Pa eto ti ces ubijediti covjeka koji zivi u Prijedoru da li tamo kisa pada ili ne ???Majkl je napisao/la:Prijedor je napisao/la:Ja cu vam okaciti slike trave sutra.. Kisa uopste ne pada zadnjih 36 sati![]()
Pada ba i prognoze su da ce do ponedjeljka padati.
joker90 je napisao/la:Ligu ne mozemo uzeti, Prijedor me i ne zanima toliko, iskreno odmorio bih Dulju i jos par igraca da se ne povrijede na tom unakazenom terenu. Baciti sve na kup i polomiti Tuzlake u utorak. Svakako cemo zavrsiti bar treci na tabeli jer imamo fin raspored do kraja, ono ne mozemo zasrati i ako smo suplji na vise mjesta.
Drago mi je da si ti optimista i da vidis neke stvari koje ja ocigledno ne vidim. A ne pitam se ja nista brate, pitaju se zato ovi ispred nas. Mi izgleda mislimo da ce oni kiksati, a mi derati sve redom, ne moze stalno nafaka biti glavni faktor u pohodu na titulu.Majkl je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ligu ne mozemo uzeti, Prijedor me i ne zanima toliko, iskreno odmorio bih Dulju i jos par igraca da se ne povrijede na tom unakazenom terenu. Baciti sve na kup i polomiti Tuzlake u utorak. Svakako cemo zavrsiti bar treci na tabeli jer imamo fin raspored do kraja, ono ne mozemo zasrati i ako smo suplji na vise mjesta.
Za ligu se treba boriti do zadnjeg trena cuj odustati od borbe a -6 bodova ,sta ti je kralju ,sreca pa se ti ne pitas.
Liga je za nas realna opcija ukoliko mi odigramo sa jedno 5,6 pobjeda zaredom pa onda gledati kako i šta , jer konkurenti imaju 2 ili 3 prilike za kiks i ukoliko one budu takve to ce opet bit knap u bodovima 6 bodova ne zvuci previse al s obzirom da nemas pravo na gresku sa ovakvom igrom jako teško uzeli titulu bi znacilo pobjediti Slobodu u Tuzli ili do boda i pobjediti Zeljeznicar na Kosevu kao i sve ostale i to ti izadje jedno da imas sve pobjede i eventualno jedan remi , a evo kod Slobode nismo bajni biliMajkl je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ligu ne mozemo uzeti, Prijedor me i ne zanima toliko, iskreno odmorio bih Dulju i jos par igraca da se ne povrijede na tom unakazenom terenu. Baciti sve na kup i polomiti Tuzlake u utorak. Svakako cemo zavrsiti bar treci na tabeli jer imamo fin raspored do kraja, ono ne mozemo zasrati i ako smo suplji na vise mjesta.
Za ligu se treba boriti do zadnjeg trena cuj odustati od borbe a -6 bodova ,sta ti je kralju ,sreca pa se ti ne pitas.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 10 gostiju.