FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 mar 2016, 10:33

Samo cu reci,Husrefov mali igra za sarajevo!Pametnom dosta!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 mar 2016, 10:36

A gdje je taj dokaz da je Husref napao Jesica, na onom snimku se vidi da smiruje situaciju, a i Dino je to potvrdio, medjutim onaj novinar na infu pise da je Dedic haman htio udariti Jesica ali se zavrsilo na psovkama, ali to nije uspio snimiti. Pritisak treba praviti samo prema njihovim igracima i rukovodstvu, nase igrace postediti kako god odigraju, samo pritisak na protivnika.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 mar 2016, 10:36

BeSha1992 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Jos sam treba da se nadje grupa pacijenata da malo "pocaste" Husrefa na Kosevu i nek ide sve qrac krasni
Nece neka grupa nego cu ja prvi, pokusati da udari Jesica ja mu halaliti necu, pisam se ja na nase "legende"
Odvedi ćelavog kući majmune.
Husref je legenda Sarajeva i pravi profesionalac i prije svega kulturni gospodin, eto ti si onih 70% u Sarajevu žalosno žalosno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2016, 10:42

Izvinjavam se sto upadam na temu,ali zapade mi ovo za oko.
Kada je pokusao Husref UDARITI Jesica. ...
To se zezas ili....[/quote]

Ne zezam, jucer mi je javlj'o momak iz Tz kretanje rezultata i utakmicu sa mnom studir'o u Sa... I to mi je rek'o... Aaa evo i momak nas koji je bio na utakmici potvrdio je da je bilo nesta izmedju njih dvojice...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2016, 10:43

Dijasporac javno u medijima reče kako će narediti Musemicu da u utorak na Koševu dodju sa juniorima i da će tako odigrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 10 mar 2016, 10:46

kad sam pročitao ovo sve mi je bilo jasno...

http://tuzlalive.ba/pomoc-koja-to-nije- ... ru-husicu/

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 10 mar 2016, 10:46

Imali gdje snimak te tekme famozne?Gdje su tuzlaci igrali od noge do noge,driblinzi i tako dalje!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 mar 2016, 10:48

sviunapad1010 je napisao/la:Uništiti će vas treneri sa strane, ovaj Ješić izgleda doveden da se utali s nekima koji su kod vas u vrhu kluba.
Otjerajte to dok niste završili kao KK Bosna. Uščuplić je Ferguson za ovog ćelavca, imate extra ekipu a izgleda da vam je u svlačionici atmosfera katastrofalna.
Loša igra s obzirom kakvu imate ekipu, odbrana vam je loša katastrofa a golmana kao da nemate.
A kakvu to ekipu imamo, izbaci Duljevica koji jedini moze napraviti razliku na terenu i koji je dobar 1:1 i dobit ces tim koji je mrtvi prosjek, al' realno...od golmana preko odbrane do veznog reda, svugdje skripi i nedostaje kompaktnosti...jedino u napadu sto mozes izdvojiti Benkaru i Duljevica.

Jesic je inteligentan covjek, vidi se na njemu...treba mu dati vremena...vjerujem da na dobro moze izvesti ovu najslabiju ekipu u posljednje 3 godine, realno.
Uscuplic je trener, Jesic je strucnjak...Garcia je trener, Spalletti je strucnjak; nadam se da razumijes poentu :D

HUSREF - taman da je nokautirao Jesica ili bilo koga tom covjeku se ne smije nista prigovoriti...nemojte se spustati na nivo Fukara.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 mar 2016, 10:56

sviunapad1010 je napisao/la:Uništiti će vas treneri sa strane, ovaj Ješić izgleda doveden da se utali s nekima koji su kod vas u vrhu kluba.
Otjerajte to dok niste završili kao KK Bosna. Uščuplić je Ferguson za ovog ćelavca, imate extra ekipu a izgleda da vam je u svlačionici atmosfera katastrofalna.
Loša igra s obzirom kakvu imate ekipu, odbrana vam je loša katastrofa a golmana kao da nemate.

Hajde ti ba,ne mlati gluposti ,u igri smo za oba trofeja
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 mar 2016, 11:02

solinas je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:Izvinjavam se sto upadam na temu,ali zapade mi ovo za oko.
Kada je pokusao Husref UDARITI Jesica. ...
To se zezas ili....
Ne zezam, jucer mi je javlj'o momak iz Tz kretanje rezultata i utakmicu sa mnom studir'o u Sa... I to mi je rek'o... Aaa evo i momak nas koji je bio na utakmici potvrdio je da je bilo nesta izmedju njih dvojice...
Ima onaj snimak kada je nasa klupa skocila mozda su tada dobacili sta jedan drugom.
Ali Husref je gospodin.
Jesic je sirovina Ali ne vjerujem da bi i on sebi to dopustio.ozbiljno[/quote]

Krkane imas svoju temu pa tamo mlati,banujte ove primitivce koji ce ostati i bez titule i bez kupa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 mar 2016, 11:04

Sarajlijica1946 je napisao/la:Imali gdje snimak te tekme famozne?Gdje su tuzlaci igrali od noge do noge,driblinzi i tako dalje!

Kazu **** Barselona kako su igrali ,to akcije to sanse ,to driblinzi ,kazu da odavno se nije vidio bolji fudbal na onom krmetnjaku .To borba svaki nas kontakt s loptom po nogama bio ,sta da ti kazem Barselonina igra
ŠTA SE OVO DEŠAVA

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 mar 2016, 11:10

Jesic je uradio nesto sto treneri prije njega nisu, zaveo red u svlacionici! On je sef, on se pita, i njega se slusa. Doveo je igrace koje smatra da su mu potrebni, treba ga pustiti do kraja sezone, pa cemo vidjeti sta je napravio. Ovo dosad, sasvim zadovoljavajuci rezultati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 mar 2016, 11:20

muhamedhulk je napisao/la:Jesic je uradio nesto sto treneri prije njega nisu, zaveo red u svlacionici! On je sef, on se pita, i njega se slusa. Doveo je igrace koje smatra da su mu potrebni, treba ga pustiti do kraja sezone, pa cemo vidjeti sta je napravio. Ovo dosad, sasvim zadovoljavajuci rezultati.
Eh, to je to. Al' ne može nama udovoljit ni Ottmar Hitzfeld!
Nadam se da će Ješa začepit usta svima, a ko nikad nije šutno loptu u životu i od lopte zna samo površinu i obim, pametuje da Ješa nije dobar, pa kako nije ljudi moji, sve se on pita i po ovim oranicama nije lahko postavit ''taktiku'', što svi lafo nešto insistiraju, ovdje se igra ''izbi-nabi'' pa ''ko-kome'' utrpa.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 10 mar 2016, 11:23

muhamedhulk je napisao/la:Jesic je uradio nesto sto treneri prije njega nisu, zaveo red u svlacionici! On je sef, on se pita, i njega se slusa. Doveo je igrace koje smatra da su mu potrebni, treba ga pustiti do kraja sezone, pa cemo vidjeti sta je napravio. Ovo dosad, sasvim zadovoljavajuci rezultati.
A šta ako ne bude Evrope?

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 mar 2016, 11:23

hurem je napisao/la:
A kakvu to ekipu imamo, izbaci Duljevica koji jedini moze napraviti razliku na terenu i koji je dobar 1:1 i dobit ces tim koji je mrtvi prosjek, al' realno...od golmana preko odbrane do veznog reda, svugdje skripi i nedostaje kompaktnosti...jedino u napadu sto mozes izdvojiti Benkaru i Duljevica.

Jesic je inteligentan covjek, vidi se na njemu...treba mu dati vremena...vjerujem da na dobro moze izvesti ovu najslabiju ekipu u posljednje 3 godine, realno.
Uscuplic je trener, Jesic je strucnjak...Garcia je trener, Spalletti je strucnjak; nadam se da razumijes poentu :D

HUSREF - taman da je nokautirao Jesica ili bilo koga tom covjeku se ne smije nista prigovoriti...nemojte se spustati na nivo Fukara.
Kapa do poda za Husrefa ovo je pravi navijač Sarajeva :tokralju:

Shvaćeno samo ja više volim trenera koji voli klub nego navodnog stručnjaka.

A naravno da imate jaku ekipu koju treba posložiti lijepo i napraviti atmosferu, neko tipa Ćiro nadam se da razumijes ti poentu.

Ostavljati Benku na klupi je nigdje veze, a kad uđe s klupe opet covjek daje 100% ali zasad. Ako potraje daj bože da bude tako.

Za Husrefa :tokralju: :tokralju:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 mar 2016, 11:28

hilmo je napisao/la:A šta ako ne bude Evrope?
A šta ako bude titula?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 10 mar 2016, 11:32

Zadovoljavajuci rezultati jesu, ali igra je katastrofalna i to je ono što raju brine. Pogledaj situaciju kod 2-1 za Slobodu i šansu za zebu i ahmetovića, kao neka amaterska ekipa djelujemo i to jako cesto!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 mar 2016, 11:32

ledesma je napisao/la:
hilmo je napisao/la:A šta ako ne bude Evrope?
A šta ako bude titula?
Uz dužno poštovanje, ali na čemu tačno baziraš optimizam? Evo jedina ekipa od konkurenata kojoj idemo do kraja sezone nas je jučer pobjedila, zašto misliš da će u 29. kolu biti drugačije? Šta će se tačno do tada promjeniti?
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 10 mar 2016, 11:37

PitarBordo je napisao/la:Uz dužno poštovanje, ali na čemu tačno baziraš optimizam? Evo jedina ekipa od konkurenata kojoj idemo do kraja sezone nas je jučer pobjedila, zašto misliš da će u 29. kolu biti drugačije? Šta će se tačno do tada promjeniti?
Mislim da će skontati kako se igra ova naša liga, da je to ''izbi-nabi'' fudbal u 75% utakmica. Samo zbog terena na kojim se igra.
Fudbal sa taktikom i nadmudrivanjem, se može igrati na Koševu, Bilinom i Lištici, tu i tamo kod svinjskog.
Ipak mislim da će Sloboda do tada već izgubiti šanse za titulu, a i za Evropu.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 10 mar 2016, 11:44

Mah ljudi realno da prođemoo , nemamo kuveta da kamenjare prođemo pogootovo ako se druga utakmica bude igrala kod njih . Ne znam mozda se varam... kone ce dobit Radnika u 1/2 i proci ce i tamo ih vjerovatno cekaju kamenjari .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], bvsic i 23 gosta.