Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 16 sep 2013, 20:24

Denizmare je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:trebao je covjek konsultovati forumase kad je malom dao ime. Sve intelektualci,a vidi se i po sadrzaju postova.
Inace tema sa najvise negativnog naboja na cijelom forumu.
Svaki zarez selektora se secira,svaki tren tekme,pobjeda,poraz nevazno,odlazak na Sp nevazno,trenerka ili kravata opet....optimisticna izjava ne valja,svi igraju danas fudbal opet ne valja....
Sa Francuskom,Brazilom i Portugalom u Ze smo bili ne ravnopravni nego bolji,ocigledno niste gledali te utakmice.Protiv Svaba do 60 min fenomenalni,Portugal revans katastrofa.Kad saberes mozda nismo u rangu s njima ,ali pretjerano daleko definitivno nismo....
Sve se slazem osim ovoga, onaj suskavac je kriminalan :mrgreen: jesil gladao utakmicu u Parizu, kako je fino izgledao u odjelu, il mu treba dat one nove dukseve bjele, da bude ko Tomas Schaaf :lol:
Ma skonto sam i za suskavac :lol: to mu je sretni suskavac izgleda :lol: Ide na aukciju ako se plasiramo na SP. (suskavac malo je reci kriminalan,legea,kvalitet,dizajn ko yassa 79')
Kad skontam, mozda jeest :mrgreen: u odjelu je bio protiv Francuske, nismo pobjedili i protiv Rumunije u gostima, i tamo smo fasovali. bit ce suskavac simbol puta u Brazil :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 sep 2013, 13:37

Nadam se da ce Pape veceras gledati pravu tekmu ( gdje ce biti nasa 2 mlada perspektivna igraca na klupi),a ne Barsu.I u slucaju da jedan od njih slucajno upise koji minut u pomenutoj tekmi da ce istome uputiti cestitku na debiju u Ligi prvaka,To bi momcima puno znacilo,a nama kao savezu bi donijelo plus bodove kod igraca,barem kada je rijec o Modicu.Atajic mislim nema dileme za koju ce repku igrati,ali bi je Modic mogao imati i moramo biti fakini i skupljati bodove na svakom koraku.Ne samo kod njega nego i kod ostalih perspektivnih igraca.Velika je stvar kada te selektor pohvali.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 sep 2013, 15:13

TMovac je napisao/la:Nadam se da ce Pape veceras gledati pravu tekmu ( gdje ce biti nasa 2 mlada perspektivna igraca na klupi),a ne Barsu.I u slucaju da jedan od njih slucajno upise koji minut u pomenutoj tekmi da ce istome uputiti cestitku na debiju u Ligi prvaka,To bi momcima puno znacilo,a nama kao savezu bi donijelo plus bodove kod igraca,barem kada je rijec o Modicu.Atajic mislim nema dileme za koju ce repku igrati,ali bi je Modic mogao imati i moramo biti fakini i skupljati bodove na svakom koraku.Ne samo kod njega nego i kod ostalih perspektivnih igraca.Velika je stvar kada te selektor pohvali.
Modic vec izbrao Srbiju,tako da,krizaj njega! ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 sep 2013, 17:11

Kad ce ljudi shvatit da imaju dva Modica, da jedan vec igra za nas?

Kako god, nema Susic njega sta gledat. Cisto sumnjam da ce bit na klupi, a ne da udje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2013, 20:06

Ove kvalfikacije ce zavrsiti sa ovim igrackim kadrom koji imamo, a onda za Brazil ako Bog da probrati par igraca.

Kolasinac i Hadzic ce biti tu, a vidjeti sta ce biti sa Ljevakovicem, Mahumutovicem, Nadervicem, Cocalicem, novi kolacici Maodic, i sve ostale igracine bez koji ne mozemo evo gotovo cijele kvalifikacije.

Samo ne ocekujte nista posebno 3-4 igraca u vrh galve.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 sep 2013, 20:11

Nisam upoznat 100% sa situacijom, ovaj Modic sto je danas u sastavu Milana, igra li za U18 reprezentaciju nasu?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 sep 2013, 21:32

Selektor gost na Hayatu prica o svemu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 18 sep 2013, 22:06

Imal taj snimak negdje na youtubeu selektora sto je danas bio da vidim?

So se tice ovog Modica Andreja, lik ima samo nase drzavljanstvo i to bi trebao biti taj koji je trebao biti na klupi iako na kraju koliko ikam informacije nema ga ni na klupi.
Dakle ima samo nase, eh sad on za srbiju moze igrati samo ako bude izvrsio sav onaj proces kao kolasinac jer njega sa srbijom nista ne veze buduci da se on rodio u gradu koji se zove Banja Luka kao i njegovi roditelji.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 18 sep 2013, 22:09

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 18 sep 2013, 22:14

Ne veze ga isto nista ali i ti kao i ja i on jer smo iz ex yu mozemo igrati i za makedoniju ako hocemo. Tako je njegov brat odabrao taj mladji od 15g da igra za kadetsku repku Srbije a stariji andrej je igrao taj jedan mec za nasu repku tj mladju selekciju i iz saveza srbije su to potvrdili i rekli kako ce sve pokusati da nagovore i starijeg andreja da se prebaci na srbiju. Inace oni su pored Zivkovica koji je veliki talent i za kojeg se bore sa holandijom najveci i top prioriteti saveza srbije.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 18 sep 2013, 22:19

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 sep 2013, 22:41

Pogrijesili ste temu, to pripada na U-19, U-21 i druge mlade reprezentacije

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2013, 22:45

TMovac je napisao/la:Nadam se da ce Pape veceras gledati pravu tekmu ( gdje ce biti nasa 2 mlada perspektivna igraca na klupi),a ne Barsu.I u slucaju da jedan od njih slucajno upise koji minut u pomenutoj tekmi da ce istome uputiti cestitku na debiju u Ligi prvaka,To bi momcima puno znacilo,a nama kao savezu bi donijelo plus bodove kod igraca,barem kada je rijec o Modicu.Atajic mislim nema dileme za koju ce repku igrati,ali bi je Modic mogao imati i moramo biti fakini i skupljati bodove na svakom koraku.Ne samo kod njega nego i kod ostalih perspektivnih igraca.Velika je stvar kada te selektor pohvali.
Ni jedan ni drugi ni blizu klupe veceras.
Prije ces u Barci naletiti na kakvog ''naseg'' :lol:
Uostalom Modic je Orlas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 19 sep 2013, 19:05

Sad ce se i oko modica dignut prasina ko oko halilovica a ovaj ce za godinu dana prdit u krevet. Halilovic nije napravio nesto korisno na terenu od kako se digla hajka oko njega. Djeca su to kolko ima vanserijskih talenata u tim godinama pa ne doguraju ni ozbiljne ekipe a kamoli milana. Svako bira svoj put , al pape ovog lika ne bi pozvo jedino da pocne igrat za milan u prvih 11 i to bi sacekao par tekmi. Sem toga ocito da imaju obojica zelju da igraju za srbe tako da im mozemo samo pozelit srecu a i ne moramo XD

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2013, 21:02

Pisao sam ranije ali da ponovim. To sto je neko u Milanovoj primaveri ne znaci ama bas nista. Oni od Maldinija nisu nekog igraca izbacili. Npr. Sandro Bloudek je bio kao neki veliki talenat u Milanovim mladjim kategorijama a momak se ni u Sirokom nije uspio nametnuti.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 sep 2013, 23:53

Gospodin Safet Sušić Pape
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 sep 2013, 00:52

kako me iznervirao ovaj voditelj sa pitanjima i uopšte sa razgovorom :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2013, 04:00

velez_mostar je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vecinom su vazda forumasi takvi,kad citaju tvoje postove :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 20 sep 2013, 09:54

kad prica ovako o stvarima koje se ne ticu direktno taktike, formacije i igraca, to i ne izgleda lose... :P
Volim te Bosno!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.