AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Idemo dobiti prvo Romu. Lani smo protiv njih igrali k'o... da ne kažem šta.
Večeras im fali nekoliko bitnih igrača i to im je veliki minus.
Večeras im fali nekoliko bitnih igrača i to im je veliki minus.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva sansa? Real ga se jedva rijesio evo sad Fiorentina radi isto. Nije on los igrac, ima predispozicije da bude dobar napadac ali njegov karakter i ponasanje je razlog sto ga tjeraju iz klubova. Samo se nadati da nece narusiti atmosferu u klubu.
Iskreno Piatek bi bio bolja opcija barem je profesionalac.
napravis super dobar mercato i onda na kraju dovedes smece od igraca. pa lik uopste nije zainteresovan da igra fudbal jesul oni pratili njega zadnje 2 sezone.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jeste li vi svjesni da je Milan morao dovesti napadača. Dakle MORALI! Zbog situacije sa Taremijem i njegovim agentima, nastala je cijela zbrka i nije bilo dovoljno vremena da se reaguje na drugačiji način. Pokušali su sa Dakom ali Italijani i njihov arbitraža su čudo. Zato ni taj transfer nije mogao. Onda su morali da se snađu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Opet Milan je Milan kopljima bolji od Fiorentine
Neki igraci namjerno traze izlaz iz klubova za koje nece da igraju na svakakav nacin
Vidjecete uvjerice on nas sviju a pogotovo vas koi ga vec razapinjete a nije jos ni jedan trening odradio ni tekmu odigro
Ne krivim ni Taremia ni Porta ni Daku ni kur.ac palac, vec ove nase, dva mjeseca je proslo i oni zadnji dan nasli ganjati napadaca. SmijesnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 20:33Jeste li vi svjesni da je Milan morao dovesti napadača. Dakle MORALI! Zbog situacije sa Taremijem i njegovim agentima, nastala je cijela zbrka i nije bilo dovoljno vremena da se reaguje na drugačiji način. Pokušali su sa Dakom ali Italijani i njihov arbitraža su čudo. Zato ni taj transfer nije mogao. Onda su morali da se snađu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
STO NEKI OVDJE STVARNO NEKONTAJU
TREBA LI SE PRVO RIJESITI ORIGIJA DA MOGU NOVOGA NAPADACA DA KUPE/DOVEDU
A ORIGI VIDITE DA JE U ZADNJI SAT OTISO PA JE ISPALO STA JE ISPALO
BOLJE I OVO SA JOVICEM NEGO NISTA ILI DATI 15-20 MILIONA ZA 100 PUTA GOREGA IGRACA
TREBA LI SE PRVO RIJESITI ORIGIJA DA MOGU NOVOGA NAPADACA DA KUPE/DOVEDU
A ORIGI VIDITE DA JE U ZADNJI SAT OTISO PA JE ISPALO STA JE ISPALO
BOLJE I OVO SA JOVICEM NEGO NISTA ILI DATI 15-20 MILIONA ZA 100 PUTA GOREGA IGRACA
Tako je 2 mjeseca su sjedili i nisu radili nista 

Nije ni pocela utakmica, kad vidim Calabriu u fazi napada da se uvlači na zadnjeg veznog muka mi vec
Penal hehehe 

evo ga penal
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav skup polovnjaka i udarača je Roma. Ovdje nema tehnički potkovanog igrača
Ziruuuuuuuuuuuuuu, bravoooo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
PenalOli 

Djeli kartone ovoj ciganiji iz Rima.
5 igraca okruzi sudiju.
I da, cist penal.
5 igraca okruzi sudiju.
I da, cist penal.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ne znam da li si primjetio ove sezone se bekovi puno više uvlače u sredinu, vjerovatno kako bi ostavili prostora krilima
Il Club più titolato al mondo!
Kakav igrac je Loftus Cheek 

A za šta smo mi dobili penal ovdje?
Bez zezancije, na svakom ponovljenom snimku gledam niti vidim da je neko imao kontakt sa RLC-om niti je ko igrao rukom. Očigledno sam ćorav.

Bez zezancije, na svakom ponovljenom snimku gledam niti vidim da je neko imao kontakt sa RLC-om niti je ko igrao rukom. Očigledno sam ćorav.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nevjerovatnu off the ball kretnju ima RLC. Svako utrcavanje u sve 3 tekme je perfektno
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Sa zemlje, đon visoko po nozi, zadnji igrač i lik ni žuti nije dobio a oni se bune. Mali klub.