FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 03:21

Haha, kakva papčina. Kakvih mi sve idiota imamo, komotno im možemo napraviti klub u koji bismo ih smjestili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 mar 2016, 03:26

Obecao nam Jesic novo Sarajevo na proljece i novo Sarajevo smo dobili, samo ja nisam ocekivao da to novo Sarajevo bude jos gore. Ali da je novo i drugacije, to jeste. :lol: Bez veznog reda i sa formacijom koja je prevaziđena u fudbalu davnih dana.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 10 mar 2016, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 03:27

Možda je mislio na Općinu NS.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 mar 2016, 06:37

Prijedor je napisao/la:Odradjene su obe utakmice igra se pred publikom u subotu... Niko se nije naigrao u pd sloboda je jedva uzela iz slobodnjaka tri boda... Teren je takav kakav je (nikakav), bice vam ovo jedna od tezih utakmica.
Posteno. Mi imamo problema sa odbranom to je jasno, vi ste opet slabiji nego u jesenjem dijelu sampionata. Nekako vas uzeti moramo i nadam se da ce na tribinama sve biti kako treba. Nije valjda da ce Ljuban (Antonic) igrati protiv nas? :D
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 10 mar 2016, 06:48

DrustveniParazit je napisao/la:Ako ne mozes pomoci nemoj ni odmagati, yebalo vas to pisanje po forumu ko je uletio, koja podgrupa, trebali ste jos i imena napisati i JMBG ako im znate.
Da znam, vjeruj da bih i napisao.
Jednom su nas kostali bodova protiv Borca, mozda i titule te godine, juce su nas moglli izbaciti iz kupa glat.
Stoka narkomanska.
A kad se treba na livadi pomarisati, nigdje muuda.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 mar 2016, 07:44

Pozdrav raja svima
Danas sam doživio veliko pljuvanje u svom gradu u kome sam ponikao i vrijeđanje,hajde opet mogu preći preko stvari nekih,ali roditelje dirati to je SVETINJA.
Čovjek sam pa ću opet preći preko svega i staviti samo jednu stvar ispred sebe a to je profesionalnost i fudbal :D
Danas je najjteže biti čovjek.

P.S. Želim da se zahvalim našim vjernim navijačima na podršci,obećavam da ćemo na Koševu svi dati 110% svojih mogućnosti za pobjedu i prolaz dalje.
Voli vas vaš Amer
1946 <3

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 mar 2016, 07:55

DrustveniParazit je napisao/la:Ako ne mozes pomoci nemoj ni odmagati, yebalo vas to pisanje po forumu ko je uletio, koja podgrupa, trebali ste jos i imena napisati i JMBG ako im znate.
U redu je ovo što su uradili? Uletili u teren i to? Da bi taj neki transparent uzeli? To je kao mnogo bitno za klub koji bodre?

Svima koji su jučer uletili u teren treba doživotno zabraniti dolazak na stadion. Ali ne da im ja zabranjujem, šta im imam ja zabranjivati, nego zakonodavna i izvršna vlast. :salut:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 mar 2016, 08:06

joker90 je napisao/la:To ti je jarane kad mi kritikujemo, a onda Bordo Vitez neki dođe da brani neodbranjivo, a argumenti mu "podrzi ili suti"!!! To necu nikad zaboraviti! Blize smo mi opet virslama nego grupama o kojim smo sanjali kad je dosao amidza. Ljudi sa manje sredstava rade stvari o kojima smo mi sanjali.

Bordo Cirkus, Dzeka Muminovic.. :puke:
slika
"Podrži ili šuti" mi je najjači argument ovaj prelazni rok bio. Svi koji su se ostvrtali na greške u igri, na greške u politici kluba su prozvani pesmistima u najboljem, a pljuvačima i protivnicima FKS u onim malo težim slučajevima.

Čim neko dođe i kaže da je Uprava trenutno najveći krivac tj. treba da snosi odgovornost, odmah se neko ukaže sa famoznom rečenicom "ma ja ba, dajte nam Baljka nazad, je8o pitare, svačije nam bolje nego naše". A onda prođoše te pripremne za koje su ultra optimistični govorili "to su pripremne utakmice, ja bih sad potpisao da izgubimo sve ako ćemo uzeti titulu" ili što se tiče zadnje dvije zime onaj slavni "pobjeđivali smo mi na zimu Partizan i ostale, pa u ligi nismo mogli meda".

Kao računaju na neke karme, ono svi su svjesni da nam je ekipa ****, ali kaže "pa kiksati će do kraja ekipe ispred nas", kao prošle sezone smo isto bili loši i u zaostatku pa su svi iskiksali i mi uzeli titulu, ono ne treba se brinuti kao.

Onda imaš ove što svaku štetu koju navijači bez ikakve potrebe nanesu klubu opravdaju sa "oni su tu bili kad je na stadionu bilo samo 100 ljudi i borilo se protiv korova, zaslužni za sve danas što imamo" - pa bio sam i ja na tim tekmama, zadnjih 10 godina možda 3-4 u kupu domaće da sam promašio i 2-3 u prvenstvu. Kakve to ima veze? Je l' mi to daje za pravo da ja uletim u teren zbog neke retardirane internet furke da bi mogao da se hvali na netu kako sam huligan, a to što će klub koji bodrim ostati bez bodova u veoma bitnoj utkmici ili što moj klub može biti isključen iz kup takmičenja - je8o to, ipak oni treba da igraju za horde zla, a ne za Fudbalski Klub Sarajevo.

Prozivaju se ovi ljaksefoni iz tuzle, što psuju Vedrana i spominju Karadžića... A kod nas takvih psovki ne samo protivniku nego i našim sopstvenim igračima. Sjećam se jednom prilikom, dok sam još utakmice gledao sa Istoka, meni se čini Zeka da je bio u pitanju, otac mu umro ovako 3-4 dana prije utakmice i momak promaši penal i prva stvar što čuješ s istoka "je8o te otac mrtvi", od tada sam na vrhu zapada, gdje je penzija sve i veoma malo ima tog krkanluka, bio nam je Namik jednu-dvije utakmice pa ga deložiraše.

Kada sumiramo ovo sve, dodamo tome našu neigru - raja mora malo da se dohaviza i pripremi na moguće najlošiju sezonu od kako se igra zajednička premijer liga.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 10 mar 2016, 08:11

VOLIMO ALKOHOL, VOLIMO DROGU, VOLIMO SARAJ'VO OD MALIH NOGU

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 mar 2016, 08:12

High je napisao/la:VOLIMO ALKOHOL, VOLIMO DROGU, VOLIMO SARAJ'VO OD MALIH NOGU
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ode mi sav jogurt po kancelariji. slika
Samo Saraj'vo.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 mar 2016, 08:33

Da bacim i ja neki osvrt..
Sto se tice igre nmg suditi jer sam gledao zadnjih 20 minuta. Od nekog sam cuo da je Benko u prvom poluvremenu imao kolosalnu sansu.. Penal je nesporan i to samo budala moze osporavati.. dalje cu reci da cezar u ovom trenutku nije u stanju bazen pogoditi sa 10 metara. Posle svekinog gola dobija loptu na jedno 7-8 metara sam ko duh, on izvodi neke polu makazice i slicno..
Sto se tice nereda svi znamo koja je podgrupa uletila, isti oni momci koji su uletili u gradaccu prosle godine itd. O ovome se mora malo povesti racuna inace ce grupa otici u qrac. Juce mi jaran pise na fb da su kao skontali da fukare izlaze na poluvremenu pa su im htjeli skinuti trans. Ja vjerujem da su se oni precijenili msm na "nase momke". Pa nismo gosti u Doboj Kaknju, Prijedoru i sl..
Mnogi koji su za ove nerede culi dok su bili kuci reci ce da je policija kriva zbog brutalnosti, al vjerujte da je po izlasku sa stadiona 80% nasih navijaca psovalo sve narkomansko tim momcima sto su uletili i sto su zbog njih dzaba dobili batine.
Primitivizam Tuzlaka necu ni komentarisati, lafo se furaju na multikulturalnost, a psuju Vedrana ili psuju covjeku cetnicku mater a covjek nema veze sa tim pokretom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 10 mar 2016, 09:02

osvrt na tekmu/desavanja:

prvo, i dalje mislim da je nama golman najveca slabost. kod prvog gola, ja stvarno ne znam kud je on uopste krenuo. nema goreg od kreni-stani na pola puta. uzasna procjena. zbog tih situacija i odbrana izgleda smuseno, jer je nepovjerljiva prema golmanu, pa izgledaju kao izgubljene kokoske po terenu.

drugo, kod drugog gola, zivi zid postavljen da brani sredinu gola, a on otisao skroz na drugu stativu i ostavio zebi da prebaci samo jednog (krajnjeg igraca) - fort se vidjelo da mu je dao otvoren prostor da suta onako.

trece, sto se tice navijaca - bilo ih je dovoljno da se vecina zna izmedju sebe i kroz nekoliko razgovora dalo bi se zakljuciti ko su inicijatori nereda i trajno im opaliti zabranu ulaska na terene. nije njih tamo bilo 10.000 pa da kazes, ne zna se ko je. da ih je bilo i 500, to je mala cifra, za cas se skonta. zna se tacno ko je dosao nadrogiran, pjan ko majka i takvim stop!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 10 mar 2016, 09:23

@PitarBordo sto posto si u pravu za ove psovke...ja nikad zaboraviti neću kada je Asmiru Suljiću neko sa istoka psovao Srebrenicu i mrtve...kako da očekujemo ikakav napredak kad takve svetinje uzimamo u usta na takav način.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 mar 2016, 09:35

Izgleda da smo pravo tanki u utakmicama gdje se treba malo potuci. Odbrana dosta pogubljena. Valjda se saberemo malo u nastavku uz neke rokade. Ko bi rekao da cu prizeljkivati Dzemu.
#divovi

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 10 mar 2016, 10:11

amypitar je napisao/la:Pozdrav raja svima
Danas sam doživio veliko pljuvanje u svom gradu u kome sam ponikao i vrijeđanje,hajde opet mogu preći preko stvari nekih,ali roditelje dirati to je SVETINJA.
Čovjek sam pa ću opet preći preko svega i staviti samo jednu stvar ispred sebe a to je profesionalnost i fudbal :D
Danas je najjteže biti čovjek.

P.S. Želim da se zahvalim našim vjernim navijačima na podršci,obećavam da ćemo na Koševu svi dati 110% svojih mogućnosti za pobjedu i prolaz dalje.
Voli vas vaš Amer
1946 <3
Gdje je ovo napisao ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 mar 2016, 10:15

Jos sam treba da se nadje grupa pacijenata da malo "pocaste" Husrefa na Kosevu i nek ide sve qrac krasni

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 mar 2016, 10:17

Nekako sam 100% siguran da to Hus nikad neće doživjeti. Zbog njega i imam ono još malo poštovanja prema tom klubu dole.

Husref je jedan od nas!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2016, 10:25

esprit24 je napisao/la:Jos sam treba da se nadje grupa pacijenata da malo "pocaste" Husrefa na Kosevu i nek ide sve qrac krasni
Nece neka grupa nego cu ja prvi, pokusati da udari Jesica ja mu halaliti necu, pisam se ja na nase "legende"
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 mar 2016, 10:31

Husref radi svoj posao, zivi covjek od toga nema mu se sta prigovoriti. Na stranu to sto je on vjecno vezan za nas, ali opet ce u revansu da izvede jak sastav da prođu dalje, kao i u predzadnjem kolu da osvoje bodove.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 10 mar 2016, 10:31

BeSha1992 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Jos sam treba da se nadje grupa pacijenata da malo "pocaste" Husrefa na Kosevu i nek ide sve qrac krasni
Nece neka grupa nego cu ja prvi, pokusati da udari Jesica ja mu halaliti necu, pisam se ja na nase "legende"
taj isti covjek je sprijecio sukob izmedju naseg direktora i njihovog predsjednika..
Mi se nakon prvenstvene utakmice sprdali kako Husref ne moze voditi ekipu protiv sarajeva, juce covjek malo zustriji bio odmah nam ne valja. Da se razumijemo i ja osudjujem ako je pokusao napasti jesica, al isto tako znam da je poslije izvlacenja za kup, husref popio mnogo tableta za smirenje i da mu nije nikako drago voditi ekipu protiv nas al isto tako to mu je egzistencija i to treba razumit

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.