uništavanja domaćih pivara za interese srpskih i hrvatskih igrača, nadam se da si odusevljenRiNo je napisao/la:Ovo je tek pocetakObzirom na ranije povećanje akcize na pivo od 25 posto u 2014., cijene će se povećati za ukupno 60 posto.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
- Incognito87
- Kontakt:
Za mene postoji samo jedan predsjednik.WolfOfWallStreet je napisao/la:kasniš 5,5 mjeseciIncognito87 je napisao/la:RAHMET TI DUŠI PREDSJEDNIČE!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Uglavnom pijem Pan i Vlahov jer kod nas nema kvalitete. Ali ovim se uništavaju domaće pivare totalno.RiNo je napisao/la:Budi patriota pa se i dalje truj sa domacim
@bagrcavi
Slazem se jedan je Maršal.
Zadnja izmjena: WolfOfWallStreet, dana/u 19 okt 2016, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Meni Alija ostao u lijepo sjecanju.. sjecam se tog jutra kisa pada ja krenuo u skolu, kontrolni iz matematike.. kad javljaju mi umro neki Alija nema skole danas, niko nije bio sretniji od mene 

This time next year we'll be millionaires.
Re: RE: Re: Chat
Tu se slazemo. Jedan izdajnik je otisao tog dana,ali je ostavio iza sebe lopova.Momciluk je napisao/la:Meni Alija ostao u lijepo sjecanju.. sjecam se tog jutra kisa pada ja krenuo u skolu, kontrolni iz matematike.. kad javljaju mi umro neki Alija nema skole danas, niko nije bio sretniji od mene
-
- Kontakt:
Eh da je bilo tad kišobrane prodavat.Momciluk je napisao/la:Meni Alija ostao u lijepo sjecanju.. sjecam se tog jutra kisa pada ja krenuo u skolu, kontrolni iz matematike.. kad javljaju mi umro neki Alija nema skole danas, niko nije bio sretniji od mene
@Hendo Maršal Josip Brozn

- Incognito87
- Kontakt:
Onaj koji je bio najskuplje viskije, vozio najskuplja auta, živio u vilama, odsjedao u najskupljim hotelima, imao kile zlata, rubine, dijamante, kamare para po sefovima, a pri tome propagirao da su svi jednaki dok su njegovi građani po farmerke išli u Italiju ili sanjali neke osnovne životne namirnice. Nije on jedan, on je jadan.
Tako da nema potrebe za daljom diskusijom. Mom predsjedniku je danas godišnjica, ostali nisu vrijedni pomena.
Tako da nema potrebe za daljom diskusijom. Mom predsjedniku je danas godišnjica, ostali nisu vrijedni pomena.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Većina toga su bili pokloni tako da ne baljezgaj. A jedini nam je jad ostavio u amanet.Incognito87 je napisao/la:Onaj koji je bio najskuplje viskije, vozio najskuplja auta, živio u vilama, odsjedao u najskupljim hotelima, imao kile zlata, rubine, dijamante, kamare para po sefovima, a pri tome propagirao da su svi jednaki dok su njegovi građani po farmerke išli u Italiju ili sanjali neke osnovne životne namirnice. Nije on jedan, on je jadan.
Btw da nije bilo Tita ne bi bilo BiH.

- Incognito87
- Kontakt:
Jednakost
Dobio Juga iz Kragujevca nije ni pogledo ključeve, reko šta će mi ova hala, ja imam Meecedesa

Dobio Juga iz Kragujevca nije ni pogledo ključeve, reko šta će mi ova hala, ja imam Meecedesa

Raspala se juga kao kula od karata, ali nećemo o tome. Hvala Allahu preživjeli smo i nadživjeli propali komunizam i ubijanje muslimana u svakom smislu te riječi.
Kocka je bačena
-
- Kontakt:
koji ce mu q jugo svakakoIncognito87 je napisao/la:Jednakost![]()

- Evolution87
- Kontakt:
Alija Izetbegović - državnik, ne političar!
19.10.1925. - 19.10.2003.
JNA izlazi iz svojih dobro raspoređenih kasarni, tzv. Vojska RS-a, četnički pokreti, specijalne jedinice iz Beograda, Niša i ostalih gradova SFRJ, grčki, ukrajinski, ruski i mnogi drugi dobrovoljci kreću svoj krvnički ples po Bosni i Hercegovini. Patriote nemaju oružja za odbranu jer je "TO" razoružana. HVO i HV okreću leđa i napaduju vojne i civilne položaje R BiH. Fikret Abdić i njegovi sljedbenici prave veleizdaju.
Političko Sarajevo puno špijuna, obavještajaca, kontra-obavještajaca. Devize od građana, preko švercera, izvučene iz BiH zbog dobrih kurseva još prije agresije.
Nema plina, struje, vode na većem dijelu R BiH. Država i glavni grad u enklavama i pod opsadom. Svijet nam uvede VETO na naoružanje, tzv. "VRS" ima JNA, HVO i HV imaju Europu, Vatikan i naravno otvoreno more. Manjak školovanog vojnog kadra, kao i onog političkog, jer Bošnjaci nisu bivali baš prvi izbor u bivšoj nam državi. Glavni grad pun kriminalaca i jalijaša, koji tada napraviše jedinice, koje marširaše gradom sa dugim cijevima. U nedostatku povjerenja prema rukovodnom kadru Armije BiH, rahmetli predsjednik obnaša funkciju komandanta Armije BiH, sačinjene od golobradih mladića u starkama. Diplomate dolaze i odlaze - kažu stanje nije kritično. Diplomate i strane oružane snage piju viski sa zločincima. Gubimo teritorije preko noći, civili ginu i bivaju protjerani sa svojih ognjišta, formiraju se logori. Kao humanitarnu nam dijele keks iz Vijetnamskog rata i Ikar konzerve kojima je istekao rok prije par decenija. Nemamo diplomatsko-konzularne mreže. Nemamo države u smislu organa državne prisile. Nemamo tradiciju rukovođenja državom, tj nemamo tradiciju samostalne države. Nemamo nacionalni identitet. Nemamo stabilne, međunarodno priznate valute, ni robne rezerve, nemamo ništa!
Imali smo zato Aliju Izetbegovića, koji nas je grupisao i kanalisao. Koji je iskoristio političke zatvore, čitajući knjige, te upoznavajući ljude i njihove profile, iskoristio kao pripremu za ulogu koju mu je sudbina dodjelila. Pripremu za iscrpne pregovore i razgovore po Europi i svijetu. Pripremu za odabir ljudi koji će rukovoditi Armijom, za odabir diplomata i rukovodica državnih organa. Možda najviše za odabir osoba koje će odlaziti po svijetu i skupljati donacije, kao i one koje će prikupljeni novac, uprkos VETU na naoružanje, dok rahmetli Alija razgovara o indijskoj ili engleskoj filozofiji sa nekim državnikom u Ženevi (i tako im ruši stereotipe o muslimanima), trošiti na kupovinu oružja od svjetskih švercera i trgovaca oružjem.
U momentima kada se muslimani u BiH vraćaju Islamu, za rukovodioce u Armiji BiH imenuje Divljaka, Šibera, Vikića i tako pravi balans.
Na pregovore vodi Komšića, Lazovića, Kljujića itd., tako razbija tvrdnje Miloševića, Karadžića, Tuđmana i Bobana o karakteru rata u BiH. Uprkos zvjerstvima, uči nas da su kategorizacija, osveta i mržnja loše i opasne stvari. Sačuvasmo tako svaki prozor na svakoj crkvi, na teritoriji pod komandandom Armije BiH. Sačuva multi-etnički karakter Armije do zadnjeg dana. Sačuva obraz Armije, tako što se država obračuna sa dojučerašnjim herojima, ali zločincima u nastanku još tada. Formira, naoruža i othrani jednu od najrespektabilnijih i najčasnijih Armija u historiji ratovanja. Izgradi bošnjački mentalitet, ali nas nauči da budemo što više Bosanci, radi prirodnog karaktera naše države. Potpisa nepravedni mir, ali u njemu dobi sve bitke. Ostavi nam identitet,državu i ponos, sačuva nam obraz. Sve ovo, i još mnogo toga više, što ne bi stalo u knjigu od 10 tomova, a ne u jedan FB status, uspio je jedan deduka, deduka koji je, nakon što je bio politički zatvorenik i državni neprijatelj cijeli svoj život, postao državnik u šezdesetim godinama života - bez predhodnog iskustva. Postao je zato, po meni, ali i po mnogim referentnim i uglednim svjetskim misliocima i državnicima, jedan od najvećih, ako ne i največi, državnik i lider 20. stoljeća.
Hvala predsjedniče na svemu, sretan sam i ponosan što sam se rodio u Vašem vremenu, obećavam da će mlade generacije, koje su odrasle sa Vašom slikom na zidu i knjigom na natkasni, nastaviti tamo gdje ste vi zaustavljeni.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kopirao tekst one ublehe Zahiragica ovdje.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kažu prija se sve imalo a niko ništa nije radio, jesu imali kad se zaduživalo gdje se god moglo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Kakve veze Tito ima s ubijanjem muslimana, da tog istog Tita nije bilo BiH bi bila podijeljena između Srbije i Hrvatske prije 70 godinaHendo je napisao/la:Raspala se juga kao kula od karata, ali nećemo o tome. Hvala Allahu preživjeli smo i nadživjeli propali komunizam i ubijanje muslimana u svakom smislu te riječi.
BolestŠto se tiče Mladih muslimana, već u prvom članu njihovog Pravila kao osnovna njihova dužnost navedena je „borba na Allahovu putu (džihad)“, a zatim su navedeni i ostali zadaci organizacije: beskompromisna borba protiv svih neislamskih pojava u islamskom svijetu, potpuna primjena principa islama u životu pojedinca i zajednice, islamsko bratstvo; političko ujedinjenje svih islamskih zemalja u jednu državu koja bi bila uređena na osnovu Kur'ana i hadisa. Dakle, nije bilo govora o borbi za nacionalnu afirmaciju muslimana, iako pojedinci organizaciju Mladih muslimana žele prikazati kao organizaciju koja se borila za politički pluralizam, za nacionalnu emancipaciju i priznavanje nacionalnog identiteta Bošnjaka, ostvarivanje nacionalnih vrijednosti. Njihov je cilj bio sasvim drugačiji: da, nakon što „komunisti izgube vlast“, stvore autonomnu BiH u sklopu velike islamske zajednice. Sam Teufik Velagić, pripadnik tog pokreta, u časopisu Kult B izjavio je da se Mladi muslimani nisu borili za Bosnu nego za islam. (vidi u: Slobodna Bosna, 28.VII.1996., te u: Cvitković, Ivan, „Konfesija u ratu“, str. 85)

Možda bi bilo bolje da je izabran Duraković a možda i gore, ko zna...
Sreca pa se sad ne zaduzujemo 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
glaj mu avataraMokes je napisao/la:Sreca pa se sad ne zaduzujemo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.