Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ekstremno slab pokušajDANTES je napisao/la:Šta nije normalno otići u banku i biti njen rob do kraja života?Donnie Darko je napisao/la:
Bojim se da nisi dobro procitao moj post. Akcenat na rijec normalno.
nije to pokušaj donči...Donnie Darko je napisao/la:Ekstremno slab pokušajDANTES je napisao/la:Šta nije normalno otići u banku i biti njen rob do kraja života?Donnie Darko je napisao/la:
Bojim se da nisi dobro procitao moj post. Akcenat na rijec normalno.
Imaš primjere pravog pravcatog ropstva koje i dalje postoji u nekim dijelovima svijeta, a ti si odabrao figurativni primjer, i to onaj u kojem neko vlastitom voljom postaje rob. Mada, slažem se, pokušaj je bio toliko loš da se ne može ni nazvati pokušajemDANTES je napisao/la: nije to pokušaj donči...
Taj lik ima četvrti ili pet dan crni pojas u Taekwondou, inače je mislim završio kriminalistiku. Doslovno mašina, očigledno je imao loš dan.Lakoste je napisao/la:
ne brukaj se...Donnie Darko je napisao/la:Imaš primjere pravog pravcatog ropstva koje i dalje postoji u nekim dijelovima svijeta, a ti si odabrao figurativni primjer, i to onaj u kojem neko vlastitom voljom postaje rob. Mada, slažem se, pokušaj je bio toliko loš da se ne može ni nazvati pokušajemDANTES je napisao/la: nije to pokušaj donči...
![]()
Kako god, čovjek je uvijek bio materijalno biće, govorim uopšteno naravno. Neki manje, neki više. Nije to nikakav izum modernog vremena. Samo što je sada dostupno mnogo više stvari nego prije, tako da je taj problem izraženiji. Savim prirodan slijed događaja.
Meksiko bila i uvijek ostala Dzehennem svijeta, najgore sto ih je sigurno bilo jos 20.000 koji su bili spremni za isti taj ''posao''SlevinKelevra je napisao/la:Atentat na meksickog suca, koji je presjedavao sudjenjima najvecim narko bosovima...
Sta je onda jedna i jedinaKawhi je napisao/la:Svedska je Sjeverna Koreja Evrope.
Ovo je tek pocetakObzirom na ranije povećanje akcize na pivo od 25 posto u 2014., cijene će se povećati za ukupno 60 posto.
kasniš 5,5 mjeseciIncognito87 je napisao/la:RAHMET TI DUŠI PREDSJEDNIČE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.