ne znam ,ili se neke stvari poremetile na forumu ili sam ja "zglajzno"juka55 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 12:56Po čemu si ti zaključio da je Mujkić neozbiljan igrač, momak bukvalno sinoć tek igrao par minuta plus mlad je ko jabuka, Kapetanović povrijeđen ne igra, a isto tako mlad... kakve komentare imaš Bože sačuvaj
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kuprešak je odličan bek i bit će starter sigurno. Duraković ko zamjena, jbg ne možeš imat 5 lijevih bekova. I opet imaš Jovića koji može pokriti tu poziciju sve da ne računaš malog Kapetanovića nikako.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislio sam na opciju 3-5-2. Jovic tu nije za beka vec stoper. Kupresak starter. Durakovic papiri
-
- Kontakt:
Pa Nidal je dvije godine mlađi od Mujkica pa je uskocio u prvi tim i igra odlično. I to bez dana seniorskog fudbala.donDondon je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:11ne znam ,ili se neke stvari poremetile na forumu ili sam ja "zglajzno"
Mujkic je sa 20 i sa dvije sezone seniorskog fudbala u zahtjevnoj ligi trebao vec biti debelo u izlogu za prodaju i da vagamo ponude.
Realno Husara ga napumpao po društvenim mrežama ali eto neka ga za rotacije tu jer nije skup i u21 je.
Pa ne znam baš koliko Zekić planira igrati sa 3/5 nazad, meni djeluje kao da više pokušava uigrati ovo sa 4 pozadi, te naprijed sa 2 krila i Hamzom i Renanom. Što mi se svakako više i sviđa, ofanzivniji smo.bvsic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:18Mislio sam na opciju 3-5-2. Jovic tu nije za beka vec stoper. Kupresak starter. Durakovic papiri
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Unusic kao nekad Berberovic
Gdje je onaj što je otpisao Unušića? Je l' ti sada otpisan? Nekom logikom ne bi ga trebao otpisivati.
Zna li se otprilike na koje igrace je mislio Zekic kad je govorio kako bi za neke igrace bilo dobro da potraze sredinu gdje ce imati vecu minutazu?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Moguce, ali onda ti otpada jovic koji je mozda i najbolji stoper trenutnobodi123 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:32Pa ne znam baš koliko Zekić planira igrati sa 3/5 nazad, meni djeluje kao da više pokušava uigrati ovo sa 4 pozadi, te naprijed sa 2 krila i Hamzom i Renanom. Što mi se svakako više i sviđa, ofanzivniji smo.
Cekamo jace utakmice da vidimo sta Zeka planira.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Stigli su
Ako sa 20 godina nije bio istaknut u drugoj ligi Bosne i Hercegovine, neće ni sa 25.juka55 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:00Halo majstori pričamo o momku koji ima tek 20 godina, jeste normalni vi... šta očekuješ ti od njega da bude prime Chiellini...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
+1JuricaSpindl je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:54Matanovic je do sada imao najmanje prilika, ja nesto njeg vidim u toj prici. Julardzija takodjer...

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Tebi niko nije ozbiljan, tako da...donDondon je napisao/la: ↑20 avg 2024, 12:54kapetanovic durakovic mujkic nisu ozbiljni igraci
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jel igra ua 1. tim ili za juniore ? Ne mogu da skontam ko je.ajdohordas je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:03Nije Martinović neka pljačka vjeruj mi, gledao sam ga prošle sezone više puta... bar za moje viđenje. Možda mu u Čeliku godi sredina pa se preporodioNazorUso je napisao/la: ↑20 avg 2024, 12:12Klub bi trebao organizovati skautiranje nizih liga. Obzirom da pratim Prvu ligu FBiH, i Drugu ligu Centar, mogu reci da ima zanimljivih igraca. Igraca koji sa 16, 17, 18, 19 igraju seniorski fudbal u fizicki izuzetno zahtjevnim ligama.
Zasto da ne ispratiti te igrace, 10-ak kola pratiti npr 5 igraca od 16 do 19 godina ? Prvo sto dolasci tih igraca nisu skupi, drugo sto su to igraci vecinom iz manjih sredina, gladni uspjeha. Evo onako ''ma prvu" za ovaj vikend mi je zapeo za oko mladi Martinovic iz Celika.
Imamo dosta primjera da du nas iz tih liga igraci napravili relativno dobre stvari u PL BiH. Visca dosao iz Buducnosti u Zeljeznicar, ali gladan uspjeha i zelje da napravi karijeru. Pa kod nas npr. Suljic iz Butmira, iz najnizeg ranga, pa napravio dobru karijeru, pa imas npr. Resica koji je dosao iz Zivinica iz prilicno siromasne porodice, nije uspio napraviti neku karijeru, ali je uvijek grizao, borio se, eno ga sad u Tosku, i dalje se fajta ko lud.
Ima jos mnogo primjera...
Volio bi cuti vase misljenje o ovom prijeslogu ?
Pa cak bi i mi ovde mogli napraviti posebnu temu, pa pisati prijedloge, znam dosta momaka koji prate nize lige, lokalne klubove.![]()
ali kad smo već kod Čelika, kapiten njihove juniorske selekcije, mislim da se zove Harun, strašan igrač. Gledao ga prije par dana...
Centralni vezni, možda bi njega trebalo ispratit i po potrebi na vrijeme reagovat da se momak dovede.
Ma Martinovica sam pomenuo kao primjer, al evo nista ne kosta ispratiti ga nekoliko utakmica. Znam da je bio u Sim Bau i da vec ima 40 nastupa za seniore.
Svakako, zanimljivih igraca ima u nizim ligama (za Odinaku smo npr vidjeli i ja i ti nakon 5 kola da odskace)...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
ma ide ova sezona bez poraza 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Jos nismo imali ozbiljnog protivnika, ove dvije ekipe ce svi dobijati osim Sloge
Hajmo malo realnosti ljudi dragi ..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Sve ovo moze biti varljivo, u prvih pet tekmi najtezi protivnik ce biti Posušje (na Kosevu), ako derbi tekme zadrze nivo, bilo bi super, treba materijalizovati ovaj raspored sto nas je fino prosro
Trenutno korisnika/ca: MojaMalenkost, napoleon72, NazorUso, OzmoodPinglewood, robertkosar i 55 gostiju.