Nemam komunikaciju sa gospodom, tako da opusteno.WolfOfWallStreet je napisao/la:
![]()
![]()
nemoj da te Kawhi, Besic i Neutral cuju.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemam komunikaciju sa gospodom, tako da opusteno.WolfOfWallStreet je napisao/la:
![]()
![]()
nemoj da te Kawhi, Besic i Neutral cuju.
Zato što si Ujko.Kawhi je napisao/la:@Tribalian me izbjegava, a nisam ga nikad zayebavao. Dokaz da ne treba biti dobar prema ljudima.
Bolje da te izbegavam nego da se svadjamo.Kawhi je napisao/la:@Tribalian me izbjegava, a nisam ga nikad zayebavao. Dokaz da ne treba biti dobar prema ljudima.
Slažem se.Tribalian je napisao/la:Bolje da te izbegavam nego da se svadjamo.Kawhi je napisao/la:@Tribalian me izbjegava, a nisam ga nikad zayebavao. Dokaz da ne treba biti dobar prema ljudima.
Nekada? Danas kao ne posjeduju?Donnie Darko je napisao/la:Nekada je bilo normalno i da ljudi posjeduju ljude.DANTES je napisao/la:Pare nisu problem, para nema.
Ali bez zajebancije ne treba biti materijalista. Nekada su ljudi posjedovali stvari, danas stvari posjeduju ljude.
I ne, nemam pare
Dobro veče starče.DANTES je napisao/la: Nekada? Danas kao ne posjeduju?
Neutral je napisao/la:Kakva je to profilna, hanuma mu je bila dobra. Uveo nešto što su osmanlije uradili par stotina godina ranije, tolerancija, ne moraju biti samo catholicssamo_lijevo je napisao/la:Odlicno. Vidis corotinje.![]()
Jopo.
WolfOfWallStreet je napisao/la:Bio sam u shopingu, kupio sam spuzvu, truleks, 3D jos da mi neko opere sudjedje sad ustipak
Metak u celo je humaniji.samo_lijevo je napisao/la:WolfOfWallStreet je napisao/la:Bio sam u shopingu, kupio sam spuzvu, truleks, 3D jos da mi neko opere sudjedje sad ustipak
Pozuri dok ima vode.
Sudac džogirao ?SlevinKelevra je napisao/la:Atentat na meksickog suca, koji je presjedavao sudjenjima najvecim narko bosovima...
samo_lijevo je napisao/la:WolfOfWallStreet je napisao/la:Bio sam u shopingu, kupio sam spuzvu, truleks, 3D jos da mi neko opere sudjedje sad ustipak
Pozuri dok ima vode.
Veče, beogradski gospodineTribalian je napisao/la:Dobro veče starče.DANTES je napisao/la: Nekada? Danas kao ne posjeduju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.