Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pazi ureknuces nas
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hahah što su se kopitari madridski okuražili
jao kako ce opet psovati bogove i svetce, a znamo odlicno koji pacenici to redovno rade
samo sad serite dok možete ali valja kasnije pojesti sav taj drek.

- Nail for Real
- Kontakt:
Prorok izzo. Romarioo vise ne radi, pa ga ti mijenjas je l'?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
a nevjerovatno, lik priznaje da je bio offside i zali se jer su sudije to vidjele
A to je najbolje od svega, naviko na pomoc sudijsku, pa ne moze da vjeruje kako su svirali cist offside
Tvor.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jok ja, vec ti prorices nekakve potopeNail for Real je napisao/la:Prorok izzo. Romarioo vise ne radi, pa ga ti mijenjas je l'?

- Nail for Real
- Kontakt:
Nadji jedan moj post gdje sam napisao da cete biti potopljeni, a da nije iz zaebancije
.

Joj koji si ti licemjer Boze sacuvaj - sebi ostavljas oba prostora za trijumf. Ako pobjedite "reko sam vam da ce mo vas satrat". Ako izgubite - "ma ja se samo zajebavo". Oooooo nemogu vjerovat. Mozes li se ti ujutro pogledat u ogledalo.Nail for Real je napisao/la:Nadji jedan moj post gdje sam napisao da cete biti potopljeni, a da nije iz zaebancije.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
E moj arena, nikad neke stvari do tebe nece doc
'. Sta da se radi...

- anonymousHD
- Kontakt:
Zašto se uopšte sikiraš? Kad znaš da ćete nas ubiti, satrati, poniziti, ha ya.bparena je napisao/la:Joj koji si ti licemjer Boze sacuvaj - sebi ostavljas oba prostora za trijumf. Ako pobjedite "reko sam vam da ce mo vas satrat". Ako izgubite - "ma ja se samo zajebavo". Oooooo nemogu vjerovat. Mozes li se ti ujutro pogledat u ogledalo.

Ti kad se pogledaš vidiš Portilla,a lafo navijaš za Barcu tužan životbparena je napisao/la:Joj koji si ti licemjer Boze sacuvaj - sebi ostavljas oba prostora za trijumf. Ako pobjedite "reko sam vam da ce mo vas satrat". Ako izgubite - "ma ja se samo zajebavo". Oooooo nemogu vjerovat. Mozes li se ti ujutro pogledat u ogledalo.Nail for Real je napisao/la:Nadji jedan moj post gdje sam napisao da cete biti potopljeni, a da nije iz zaebancije.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ako je onaj covjek idiot, onda za Mourinha rijec ne postoji.Edin TM87 je napisao/la:Kakav idiot od trenera ne mogu da vjerujem![]()
Sta ce, nije mu glava k'o u Moua
Poredis gospodina koji hvali svoga protivnika i nikad nikog ne omalovazava ili lose govori , sa jednim lesinarom.
Vidio sam po intervijuu, prpa ufatila, pa malo po sudijama, pa malo po uslovima na Bernabeu, pa malo po svemu, ali nikad on nista lose ne govori, nevina jadna, zato Mou lesinar, omalovazava sve svoje protivnike, sudije, igrace itd..Andres je napisao/la:Ako je onaj covjek idiot, onda za Mourinha rijec ne postoji.Edin TM87 je napisao/la:Kakav idiot od trenera ne mogu da vjerujem![]()
Poredis gospodina koji hvali svoga protivnika i nikad nikog ne omalovazava ili lose govori , sa jednim lesinarom.

Roger Federer the greatest of all time!
Ma mi se usrali nema šta - sad ce tuširanje ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
Wolfgang Stark sudi u sredu.
On nam je sudio u Lyonu.

Žute kartone imaju Ronaldo, Ramos, Albiol i Di Maria.

A taj isti "gospodin" Guardiola je u svojoj karijeri dobio vise crvenih kartona nego sve Mourinhove momcadi koje je za sada vodio.Andres je napisao/la:Ako je onaj covjek idiot, onda za Mourinha rijec ne postoji.Edin TM87 je napisao/la:Kakav idiot od trenera ne mogu da vjerujem![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ramos ce pozutiti 100%, Albiol nebitno i ako dobije zuti, vraca se Carvalho u drugoj, tako da cemo imati belajaanonymousHD je napisao/la:Wolfgang Stark sudi u sredu.On nam je sudio u Lyonu.
BTW on nam nije sudio penal protiv Lyona, cist Gourcuffa, i pustio je Pjanica da 6 metara naprijed pomakne loptu kod gola...
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislim da je sad pravi trenutak da se iskupi za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.