AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 06 jan 2013, 22:55

Ma i za ocekivat je bilo da ga prestigne,ali on ima 4 iz penala tako da je po meni faraone opet bolji 8-) jos kakvu sredinu imamo,ovih 14 golova izgleda nadrealno za jednog 20-godisnjaka :mrgreen:
bas sam danas primjetio tamo u prvih sat vremena,trci faraon, trudi se ,dribla, dodaje lopte,a ovi nasi ko polulesevi se vuku po terenu i bas oni od kojih se i ocekuje da su mu podrska su bili najvise nezainteresovani za igru.

joj kakva asistencija pjanica,da nam je nekako njega dovesti 8-) samo mi cudo sto dobi crveni :lol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 jan 2013, 23:00

Šaraf je bog i batina lik igra i beka po potrebi a da ne govorimo kakav je majstor sa loptom. Vidiš tačno stopere koji ga čuvaju kad krene na njih likovi se izgube :D
Kako god Cavani je zvijerčina. Sjećam se kad je prelazio iz Palerma u Napoli ovi iskesali keša za njega bruku. Kontam nidje veze dobar napadač al imaš takvih kolko hoćeš reko ništa bolji od Budana, koji sam ja flop :lol:
Neko će reći sretan dao krompire večeras, svoj ti poso reko bi Pippo ;) :mrgreen:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jan 2013, 23:18

Današnji gol koji je postigao Bojan sa glavom je prvi Milanov pogodak sa glavom na San Siru tj.domaćim utakmicama !

Ako je ovo tacno stvarno pod hitno treba radit na tome jebt :mrgreen:

Ne brinem se ja za Faraonea, recimo on jos nije dao hattrick a siguran sam da ce do kraja dat makar jednom :D . Jedino sto Cavani puca penale, al dace mu Allegri da puca koji 100%.

Evo citam na fejsu kao Celo reko da se sutra sastaje sa Berluskonijem i Allegriem da razgovaraju o pojacanjima. Ja bi volio Kaku, Ballotelija i stopera jednog :mrgreen:

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 07 jan 2013, 00:07

ma ne znam,ja bi vise volio da niang dobije vise prilike za igru.mali je wonder kid,ako se bude radilo sa njim moze da postane igrac svjetske klase.znam da se ponavljam,ali vjerujem u ovog momka. :D
treba nam stoper i 2 u vezi,to stoji.fali nam jedan isco/pjanic,strootman i astori.Nije to nista nerealno,pa da..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 07 jan 2013, 00:40

je l se u ovom kupu sad igraju jedna ili dvije utakmice?

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 07 jan 2013, 00:44

Cestitam vam na pobjedi danas nisam vas prati jer sam bio iznerviran sa Juveom ali vidimo se u srijedu u Kupu :D :D :D :D

Jedna utakmica
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 jan 2013, 01:00

ronaldo99 je napisao/la:iducih 7 kola moramo uzeti maksimalan broj bodova tj svih 21, jednostavno nema izgovora za kiks protiv klubova kojih igramo ...sve do intera znaci to 8 kolo nam dolazi derby, sa tih 21 bod bi se vratili u trku za LP....
evo da citiram sam svoj post nakon zadnjeg kola prosle godine tj poraza od rome....znaci prvu smo uzeli idemo i ostalih 6 ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 jan 2013, 01:10

Red or Dead je napisao/la:je l se u ovom kupu sad igraju jedna ili dvije utakmice?
Protiv Juventusa 2 tekme :) bice to dobra tekma jedva cekam ;)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 jan 2013, 01:22

Jedna utakmica se igra u Srijedu i to je to.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2013, 09:40

Ocjene za jučerašnju pobjedu na San Siru ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jan 2013, 10:03

Kažu da je naš igrač za par dana .. Anderlechtova škola, 94 godište, igra playmakera ..

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 07 jan 2013, 16:12

da je sad i juve dobit :D treba dati priliku Gabrielu,Niangu i Urby-u :D
Krkic obavezno od prve minute ;)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 jan 2013, 17:25

Protiv Juveta bi trebalo ovako poceti :
---------------Gabriel------------------
-De Sciglio-Mexes-Acerbi-Antonnini-
--------Montolivo-Muntari-------------
-Emanuelson---Bojan---El Shaarawy-
------------------Niang------------------

Ako bi Zapata bio spreman neka pocne umjesto Acerbia
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jan 2013, 17:36

Ima li informacija sta je sa Constantom,mi smo najebali ako nam Antonini bude igrao protiv juveta :mrgreen:

po meni staviti Abatea,a De Sciglia pomjeriti... sreca pa mali moze igrati na obje strane.

FORZA MILAN !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 07 jan 2013, 18:17

Sastav je sasvim solidan , samo taj Antonini :oops: :oops:
Sloboda Tuzla !!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jan 2013, 18:32

Neko meni ovdje napisa prije par dana da nama ne treba lijevi bek, da je Constant dobar i da je to "riješen problem" za Milan. :oops: Hajde što je momak očajno odigrao protiv Siene, nego se još i povrijedio. Sad ćete gledati Antu kako ordinira na lijevoj strani. :mrgreen:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 07 jan 2013, 19:03

Konstant je u defanzivi bio godlike. Nijedan centaršut nisu uspjeli s te njegove strane a kamoli kakav ozbiljan prodor. U ofanzivi istina bio je tanak nije bilo prodora ni dobrih lopti ali da je ostao do kraja kad se tim razigrao nakon ulaska Krkića vjerujem da bi i on bio još bolji u tom segmentu igre. Ne kažem ja da je on top lijevi bek već da je dobro riješenje i da igra odlično na toj poziciji. Mislio sam da nije toliko hitno dovesti tog beka koliko je hitno dovesti stopera (top klasa) i tog famoznog ofanzivnog veznog.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

subasic
Kontakt:

Post Postao/la subasic » 07 jan 2013, 19:06

pozz rossoneri,ima li ko od clanova da je iz Sarajeva????

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 jan 2013, 19:47

_forzamilan_ je napisao/la:Konstant je u defanzivi bio godlike. Nijedan centaršut nisu uspjeli s te njegove strane a kamoli kakav ozbiljan prodor. U ofanzivi istina bio je tanak nije bilo prodora ni dobrih lopti ali da je ostao do kraja kad se tim razigrao nakon ulaska Krkića vjerujem da bi i on bio još bolji u tom segmentu igre. Ne kažem ja da je on top lijevi bek već da je dobro riješenje i da igra odlično na toj poziciji. Mislio sam da nije toliko hitno dovesti tog beka koliko je hitno dovesti stopera (top klasa) i tog famoznog ofanzivnog veznog.
Da, ali mislim da nam stvarno ne treba još jedan Abate. Mada, sigurno da je Kevin mnogo korisniji od žuće. Ipak, ako misli ostati u prvoj postavi moraće popraviti igru i naprijed. Gotivim ga i ja, no preče mi je da Milan konačno dobije bekove koji će igrati i ofanzivi i prijetiti protivničkom golu (ne u smislu da daju golove, niko od njih to ne traži, ali da znaju centrirati, dodati, driblati i da su brzi i pokretni). Današnji fudbal počiva na tome.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 jan 2013, 20:33

Ma joj,imamo mi i precih problema,bekovi su mila majka za ostatak ekipe :mrgreen:
zasad je vazno da obavljaju dobar posao u defanzivi s obzirom da smo u odbrani tanki,ali mali De Sciglio ima dobre driblinge i ubacaje,Constant se mora popraviti po tom pitanju ali to ionako nije njegova prirodna pozicija tako da mozemo ocekivati bolje partije od njega za neko vrijeme kad se uigra,nije ni on sad carobnjak.

Vec receno,prioritet su nam stoper i veznjak da bi se nesto uradilo od ekipe,a za sve ostale korekcije ima ljeto i transferi,s ovim ostalim igracima na raspolaganju se nekako mozemo gurati do kraja sezone,nisu kriticni toliko 8-)

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.