Ta neznalica kojoj su se stimale utakmice ako ikad dode prestajem dolazit na utakmice
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ne treba smarat ljude nek igraju Europu i nek stignu utakmice u ligi pa tek kup.Ma ozbiljno ne bi ni valjalo sad em hladnije vreme em i kod nas nije bajno ne bi to ni blizu bilo kao sa Sarajevom raje.Convicts je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:10Pobjeda na penaleBatistutA19 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:27Sta nam predstavlja ta utakmica nebitna ,da necemo mozda pobijeditto je najbolje u proljece odigrat nego sad kad ide hladnije vreme i ruznije da igras u Novembru .Treba ljude pustit nek igraju Europu i jos ove dvije iz lige moraju odigrat sto zaostaju pa tek mogu onda na kup preci .
![]()
Šta fali 01.11. ?BatistutA19 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:06Ne treba smarat ljude nek igraju Europu i nek stignu utakmice u ligi pa tek kup.Ma ozbiljno ne bi ni valjalo sad em hladnije vreme em i kod nas nije bajno ne bi to ni blizu bilo kao sa Sarajevom raje.Convicts je napisao/la: ↑09 okt 2023, 15:10Pobjeda na penaleBatistutA19 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 14:27
Sta nam predstavlja ta utakmica nebitna ,da necemo mozda pobijeditto je najbolje u proljece odigrat nego sad kad ide hladnije vreme i ruznije da igras u Novembru .Treba ljude pustit nek igraju Europu i jos ove dvije iz lige moraju odigrat sto zaostaju pa tek mogu onda na kup preci .
![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- BatistutA19
- Kontakt:
Koji bolan Pavic on je vodio Čelik kad su sve namjestene tekme bile da ne ispadnemo ,tad sam mogo bit i ja trener i plus stranac da trci preko Istoka i vodi utakmicu .Ljudi se Dilaveru sklanjaju u Sirokom da da gol da izjednaci Celik i onda mi to.slavimo.i kazemo strucnjak Pavic e zato.i jesmo.ovde sad zbog raznih strucnjaka.
Njegov kvalitet je otkaz u Sirokom nakon 5 kola i neuspjesno Vitez i Kakanj,ostalo sve Zupanija Hrvatska.
Nek neko demantuje me ili nek napise koje je klubove Pavic vodio poznate ..
Njegov kvalitet je otkaz u Sirokom nakon 5 kola i neuspjesno Vitez i Kakanj,ostalo sve Zupanija Hrvatska.
Nek neko demantuje me ili nek napise koje je klubove Pavic vodio poznate ..
- BatistutA19
- Kontakt:
Vijeruj nisam gledo raspored Europe i ove zaostale njihove tekme kad igraju, uglavnom nikako ne bi ni kad je hladno ili neke kiše nit bi sta dobili sa tim a i kazem ni kod nas nije bajno i neko preveliko interesovanje ne bi ni bilo.Convicts je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:09Šta fali 01.11. ?BatistutA19 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:06Ne treba smarat ljude nek igraju Europu i nek stignu utakmice u ligi pa tek kup.Ma ozbiljno ne bi ni valjalo sad em hladnije vreme em i kod nas nije bajno ne bi to ni blizu bilo kao sa Sarajevom raje.
Doduse ne pitamo se mi tu samo ,to je sve dogovor ,za mene nebitna utakmica u ovom momentu,puno su mi bitnije ligaske.
-
- Kontakt:
Ti si neznalica kakve ti pisea gluposti za covjeka koji te dva puta spasio ispadanja iz Premijer lige. Ne prizivam njegov povratak, ali kad ovako i dijanci pisu za covjeka koji nikad kao igrac i trener nije porazen na Bilinom polju onda moram reagovat.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Duvnjaku treba pruzit priliku i dovest mu top stopera i top 2 vezna igraca da bi covjek bio konkurentan ekipama u vrhu.
Tek ako onda bude imao lose rezultate mozemo trazit smjene ,ima zimski prelazni da se popravi i nabrije ekipu toliko najmanje zasluzuje.
Tvrdim sa boljom sredinom da ce i krilni napadaci bit bolji za 200%
Tek ako onda bude imao lose rezultate mozemo trazit smjene ,ima zimski prelazni da se popravi i nabrije ekipu toliko najmanje zasluzuje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Prerano otpisujemo Duvnjaka. Dokazao se u juniorima i prvom timu, ali mu nismo spremni dati vremena da se privikne na ovaj rang. Sreca pa su ljudi u klubu strpljiviji.
Celik!3,2,2.
Ako dovedeš stopera odmah napiši koga i otjerat iz odbrane,tako i za vezni red ako dodju dvojica novih koga izbacuješ iz veznog reda! Odmah se izjasnite,a ne treba dovest treba dovest,koga češ eto odvest ako dovedeš! Do zime treba samo račun odblokirat i riješiti status više Kariča i Salčinoviča,a možda i Isakoviča prestari su oni više da mogu pomoč toliko koliko treba!convict35 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:11Duvnjaku treba pruzit priliku i dovest mu top stopera i top 2 vezna igraca da bi covjek bio konkurentan ekipama u vrhu.
::::SAMO ČELIK::::
Sta imas koga tjerat Isakovic je dao svoje ,Horica danas gledam u gradu sa fiksatorima katastrofa pitanje je i dali ce se i bavit nogometom ,Smaica neznam mislim da nije kalibar premier lige danas sutra daj Boze da me demantuje.zamorano je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:19Ako dovedeš stopera odmah napiši koga i otjerat iz odbrane,tako i za vezni red ako dodju dvojica novih koga izbacuješ iz veznog reda! Odmah se izjasnite,a ne treba dovest treba dovest,koga češ eto odvest ako dovedeš! Do zime treba samo račun odblokirat i riješiti status više Kariča i Salčinoviča,a možda i Isakoviča prestari su oni više da mogu pomoč toliko koliko treba!convict35 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:11Duvnjaku treba pruzit priliku i dovest mu top stopera i top 2 vezna igraca da bi covjek bio konkurentan ekipama u vrhu.
E sad vezni red Mehic anti telenat fudbala nije ni za prve lige a kamoli danas sutra za premier ,Vardo dobar al isto nije buducnost ima momak i posao ,Zuna mozda zamjena isto nije kalibar premijer lige,jedino Ali i Begic da se moze pravit od njih neki igraci za napad PL ,mladi su pa et ima nade.
Znaci pisem ono sto je realno mi moramo kroz ova iduca 3 prelazna roka pravit ekipu za PL MORAMO UBOST PO 3 IGRACA DA GRADIMO TIM ZA PL a od ovoga sto imamo u odbrani i sredini nitu jedan nije ni blizu nivoa PL
Nadam se da sam ti objasnio kooiko toliko pozz
Isakovic je prije Čelika igrao godinu dana u SIMBAU, nisu mu nepoznanica i sigurno moze prenijeti i igracima i treneru iskustva, kako funkcionisu itd i pomoci i treneru i kao kapiten igracima u pripremi utakmice. Treba nam ta jedna pobjeda kao ..........
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
U subotu napokon 3 boda
Zadnje 3 utakmice na tom stadionu,3 pobjede(Natron 2 puta i Mosevac)..Nastavak serije
Zadnje 3 utakmice na tom stadionu,3 pobjede(Natron 2 puta i Mosevac)..Nastavak serije
Samo afirmativno.
Tako je, to sam jučer spomenuo, lagano sklapati ekipu za narednu sezonu kroz par prelaznih rokova i mnogo je lakše tako Duvnjaku raditi, ne samo njemu nego svakom treneru. Dovesti 3 igrača minimalno kalibra Premier lige sada na polusezoni i lagano uigravati ekipu i gledati ovu sezonu barem u sredini tabele završiti bez da se strahuje da bude borbu za opstanak, ionako smo desetkovani pogotovo nazad, ako ne i 4-5 igrača.convict35 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 21:05Sta imas koga tjerat Isakovic je dao svoje ,Horica danas gledam u gradu sa fiksatorima katastrofa pitanje je i dali ce se i bavit nogometom ,Smaica neznam mislim da nije kalibar premier lige danas sutra daj Boze da me demantuje.zamorano je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:19Ako dovedeš stopera odmah napiši koga i otjerat iz odbrane,tako i za vezni red ako dodju dvojica novih koga izbacuješ iz veznog reda! Odmah se izjasnite,a ne treba dovest treba dovest,koga češ eto odvest ako dovedeš! Do zime treba samo račun odblokirat i riješiti status više Kariča i Salčinoviča,a možda i Isakoviča prestari su oni više da mogu pomoč toliko koliko treba!convict35 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 20:11Duvnjaku treba pruzit priliku i dovest mu top stopera i top 2 vezna igraca da bi covjek bio konkurentan ekipama u vrhu.
E sad vezni red Mehic anti telenat fudbala nije ni za prve lige a kamoli danas sutra za premier ,Vardo dobar al isto nije buducnost ima momak i posao ,Zuna mozda zamjena isto nije kalibar premijer lige,jedino Ali i Begic da se moze pravit od njih neki igraci za napad PL ,mladi su pa et ima nade.
Znaci pisem ono sto je realno mi moramo kroz ova iduca 3 prelazna roka pravit ekipu za PL MORAMO UBOST PO 3 IGRACA DA GRADIMO TIM ZA PL a od ovoga sto imamo u odbrani i sredini nitu jedan nije ni blizu nivoa PL
Nadam se da sam ti objasnio kooiko toliko pozz
-
- Kontakt:
Nažalost,kako sam čuo,nema nam Varde 3-4 sedmice.Zadnja loža
Zadnja izmjena: HelouStrucnjaci, dana/u 25 mar 2024, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Samo afirmativno.
-
- Kontakt:
Ako ces mu ti dat platu 3.000 plus smjeataj i hrana onda nek odnah dodje
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ma daj to lahko mogu sad da plate u čemu je problemdinodino2019 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:43Ako ces mu ti dat platu 3.000 plus smjeataj i hrana onda nek odnah dodje
Duvnjak ispod 3 hiljada sigurno nema
Imamo sigurno 7 lokala koji su sponzori tamo može sigurno da se hrani djabe svaki dan drugo mjesto
I naći neku garsonjeru i njemu dosta i puno je

I ove godine sam pokrenuo obnovu nase akcije za 12tog igraca. Veoma je bitno da obnovimo ucesce, a klub je najavio i izvjestaj od ovih akcija, gdje mozete vidjeti koliko to klubu znaci.
Tema za prijave: viewtopic.php?f=101&t=17869
Pokazimo jos jednom da nismo samo "forumaši" !!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Donesi ti u klub 3.000 za jedan mjesec i vidjet ces koliko je "lahko"ALLSTARR je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:49Ma daj to lahko mogu sad da plate u čemu je problemdinodino2019 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 22:43Ako ces mu ti dat platu 3.000 plus smjeataj i hrana onda nek odnah dodje
Duvnjak ispod 3 hiljada sigurno nema
Imamo sigurno 7 lokala koji su sponzori tamo može sigurno da se hrani djabe svaki dan drugo mjesto
I naći neku garsonjeru i njemu dosta i puno je

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.