Sve je to uredu al je stranacBordo23 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 12:10https://www.transfermarkt.com/ivan-luci ... ler/164145
Treba njega pokusati dovesti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma opusteno ljudi, ako prodajemo Kovu ok je to i poprilično dobar trenutak.
A sad nevezano za Kovu, ako nasi smatraju da ima materijala u ovome momku onda treba vidjeti i to. Inace ne treba bjezati od tih mladih i potencijalnih reprezentativaca.
Kada cijenimo svoje onda potenciramo reprezentativac ili potencijalni, a kada se nama neko nudi onda kao bezveze guraju ga menadžeri u repku. Mozd se dovodi kao treci ili drugi golman jer i Dzaficu i Dizdarevic na ljeto isticu ugovori. Mozda jednostavno vise ne racunamo na njih.
A sad nevezano za Kovu, ako nasi smatraju da ima materijala u ovome momku onda treba vidjeti i to. Inace ne treba bjezati od tih mladih i potencijalnih reprezentativaca.
Kada cijenimo svoje onda potenciramo reprezentativac ili potencijalni, a kada se nama neko nudi onda kao bezveze guraju ga menadžeri u repku. Mozd se dovodi kao treci ili drugi golman jer i Dzaficu i Dizdarevic na ljeto isticu ugovori. Mozda jednostavno vise ne racunamo na njih.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Pa ne mora sad ići, možda ga neko kupi i ostave na pozajmici do zime, kao Kortrijk s Nihadom. Mislim, male su šanse za tim, al ko zna...
Uostalom, cijela rasprava nam se svodi na jedan neprovjeren članak.
Uostalom, cijela rasprava nam se svodi na jedan neprovjeren članak.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da skracenica izraza "od anamo" d prelazi u t, an se izbacuje....hrvati su to fino uredilifera je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:33joj DIJETA mi cuj otamoDenchi je napisao/la: ↑07 okt 2020, 13:02Znaci u Hrvata nema ko, Dinamo vraca Horkasa iz Zrinjskog jer ga Brkic popiso, u Azerbejdzanu se puca i ljudi bjeze otamo, engleska bi sjedio na klupi, Rusija ili Svica bi bilo jako dobro ali Rusija igra staromodno kompletna i voli svoje golmane, ima jaku skolu klasicnih golmana, znaci Svica neki klub koji igra na posjed i napadacki....volio bi zbog Vladana iskreno...![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja Dzafica sa svojim zivcima prezivio ne bih. Lik je branio 2 utakmice i bio direktni krivac za 2 gola. Gurat malog Dizdarevica i dovesti jos jednog golmana. Kad se zavrsi ugovor, Dzaficu se zahvaliti i mirna Bosna.
PSPHM
-
- Kontakt:
Aduka ima pravo nastupa, zavrsena administracija 

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ovaj Kanauric mi baca na onog husrefovog Tucakovica...
Bolje Mateja Markovica da smo ostavili
Bolje Mateja Markovica da smo ostavili
1946~
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- RajaBa1983
- Kontakt:
ma dobar je dizdarević obranio je penal na turniru u zlatiboruAlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:30Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
aj reći mi zašto
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Vazno da ti sve znasAlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:30Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.
PSPHM
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Dodji pa mu to u facu reci ako imas mudaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:36Vazno da ti sve znasAlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:30Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.

Keno?AlfredNobel je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:30Ebo mater ako petero ljudi zna kako izgleda Dizdarević, a kamoli da li je kvalitet, ubij me sad.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače