Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Virus zvani trep odneo sve ispred sebe.shzna je napisao/la:Đesi Tribe, evo jedna bratska
![]()
Mozda je taj neko ko te informisao o grckim ribama snimio neke ribice odavde pa pomislio da su Grkinje.WolfOfWallStreet je napisao/la:
@Trib bome onda sam pao na propagandu
WolfOfWallStreet je napisao/la:Jel vi volite gledat i umirat od smijeha Bojnu Čavoglave, kad ga Tompson počne izvlačit
Marlona ne volim zato što nerijetko izražava šovinizam, ali je u ovoj pjesmi, ako izuzmemo neke dijelove refrenaTribalian je napisao/la:Virus zvani trap odneo sve ispred sebe.shzna je napisao/la:Đesi Tribe, evo jedna bratska
![]()
![]()
Mozemo i zajedno.WolfOfWallStreet je napisao/la:
**** grkinje dok imamo srpkinje. Moram malo po Lukavici prosmrdit![]()
![]()
Ma ja ga ne konstatujem uopste. Dobar rep sa ovih prostora mozes cuti , u novije vreme, samo kad ti neko pusti nekog anonimusa za koga nisi cuo i koji se nije komercijalizovao i seljacizovao.shzna je napisao/la:
Marlona ne volim zato što nerijetko izražava šovinizam, ali je u ovoj pjesmi, ako izuzmemo neke dijelove refrena, pokidao.
Evo rodjace ide nekako. kako je kod tebe?samo_lijevo je napisao/la: Pa kako je ljudino?
A Smoke Mardeljano?Tribalian je napisao/la:Ma ja ga ne konstatujem uopste. Dobar rep sa ovih prostora mozes cuti , u novije vreme, samo kad ti neko pusti nekog anonimusa za koga nisi cuo i koji se nije komercijalizovao i seljacizovao.shzna je napisao/la:
Marlona ne volim zato što nerijetko izražava šovinizam, ali je u ovoj pjesmi, ako izuzmemo neke dijelove refrena, pokidao.
Kakva je to profilna, hanuma mu je bila dobra. Uveo nešto što su osmanlije uradili par stotina godina ranije, tolerancija, ne moraju biti samo catholicssamo_lijevo je napisao/la:Odlicno. Vidis corotinje.
Nista. Cuo sam za coveka pod tim imenom i nista vise.WolfOfWallStreet je napisao/la:Trib de nam reci ti šta misliš o Sir Draganu Covicu, najvecem sinu Red Armya.
To je vec druga prica.shzna je napisao/la:
A Smoke Mardeljano?
Tribalian je napisao/la:Nista. Cuo sam za coveka pod tim imenom i nista vise.WolfOfWallStreet je napisao/la:Trib de nam reci ti šta misliš o Sir Draganu Covicu, najvecem sinu Red Armya.
To je vec druga prica.shzna je napisao/la:
A Smoke Mardeljano?![]()
![]()
Ne, ne , kazem da znam, ali nisam upoznat sa njegovim radom.WolfOfWallStreet je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
KAKO NE ZNAŠ ZA SIR DRAGANA
![]()
![]()
Tribalian je napisao/la:Ne, ne , kazem da znam, ali nisam upoznat sa njegovim radom.WolfOfWallStreet je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
KAKO NE ZNAŠ ZA SIR DRAGANA
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Giuseppe1 i 12 gostiju.