Sve si ti tu rekao. Sramota.Manuel je napisao/la:@pitarbordo
Fazon je u tome da bi se pricalo da smo najorganizovaniji i najbolji navijaci u drzavi.Kratko objasnjeno.Mnogi idu na tekme zbog tog furanja jbg
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
odlično izveden penal, fakat nemam zamjerkeRodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:odlično izveden penal, fakat nemam zamjerkeRodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.![]()

Pyro is not a crime !
- ElCartel11
- Kontakt:
Bravo za Jesica sto je ovako obrusio ovim seljacima od novinara. Ali isto tako mi ide vise na zivce njegovo izvlacenje na terene, igrali smo u Antalyi pa smo primali ovakve golove, to je plod nesposobne odbrane Jesicu.moj uzor-S.G je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je ovaj novinar, mame mu se nayebem tupe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
**** fudbal gdje se steli. Pa nije valjda da nam treba Modrica da igra kval za ls, iskreno se nadam da to noje slucaj sa meni najdrazim klubom. I imali normalnih ljudi za normalnu diskusiju, sve neki lafo rszbijaci.. treba postovati protivnika i natjecati se u sportskom duhu, ipak smo mala drzava a bez jakog zelje slobode zrinjskog itd nema ni jakog sarajeva
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dosadan si lik, sjeti se sta ste radili po drugoj ligi da bi usli ponovo nazad, sjeti se kad ste igrali sa igracima pod zabranom pa niste dobivali kazne.RodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.
Uhvatite se za svoj nos i prelistajte vrijeme unazad, pored toga vama navijacima Slobode tj.navijacima partizanskih filmova ( juris, drzi ga, goni, nosi, guraj ) je zabranjeno dolazit na ovu temu.

- sarajevo46
- Kontakt:
Valjda se ova negativna energija s njega prenese i na igrača pa da iskale bijes na protivnicima . Mi možda i nećemo proći ali ćemo ove osakatit kartonima da neće imat potrebe igrat 1/2 .
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
ja sam realan ***** svaki klub koji nije SarajevoRodjeniiBrato je napisao/la:Budi realan jbt.DenchiNL je napisao/la:odlično izveden penal, fakat nemam zamjerkeRodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.![]()
**** klub koji na ovakav nacin daje golove i osvaja titule.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da razrijesimo sad iz Tuzle,2 penala za Sarajevo bilo jedan sviran,Tuzlaci od starog do mladog pokazali lice psujuu Jesicu mrtvu kcerku koji maloumnici.
Samo Sarajevo
**** kur'vu koja rodi takvog debila!RodjeniiBrato je napisao/la:Budi realan jbt.DenchiNL je napisao/la:odlično izveden penal, fakat nemam zamjerkeRodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Sta su samo uradili Jedinstvu i sad se nesto zale.Past ce u revansu.isko1807 je napisao/la:Dosadan si lik, sjeti se sta ste radili po drugoj ligi da bi usli ponovo nazad, sjeti se kad ste igrali sa igracima pod zabranom pa niste dobivali kazne.RodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.
Uhvatite se za svoj nos i prelistajte vrijeme unazad, pored toga vama navijacima Slobode tj.navijacima partizanskih filmova ( juris, drzi ga, goni, nosi, guraj ) je zabranjeno dolazit na ovu temu.![]()
![]()
Volio bih opet gol iz penala da crknu od muke.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Pa daj mi video da vidm taj penal krv ti j.bem?RodjeniiBrato je napisao/la:Budi realan jbt.DenchiNL je napisao/la:odlično izveden penal, fakat nemam zamjerkeRodjeniiBrato je napisao/la:Sramota je za Sarajevo da na ovakav nacin daje golove.![]()
-
- Kontakt:
čitam komentare tuzlaka...neki svršavaju na novinarska pitanja. čega se pametan stidi...ElCartel11 je napisao/la:Bravo za Jesica sto je ovako obrusio ovim seljacima od novinara. Ali isto tako mi ide vise na zivce njegovo izvlacenje na terene, igrali smo u Antalyi pa smo primali ovakve golove, to je plod nesposobne odbrane Jesicu.moj uzor-S.G je napisao/la:[youtube][/youtube]
ElCartel11 je napisao/la:Bravo za Jesica sto je ovako obrusio ovim seljacima od novinara. Ali isto tako mi ide vise na zivce njegovo izvlacenje na terene, igrali smo u Antalyi pa smo primali ovakve golove, to je plod nesposobne odbrane Jesicu.moj uzor-S.G je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma druze jesa ce to popraviti siguran sam sto moze al ne ocekuj puno nemamo mi veliki kvalitet sto se tice igraca u odbrani.Popravit se moze naravno dosta toga u odbrani ali i u sredini i napadu.Najvise nam fali te neke cvrstine i stabilnosti u ekipi.Nemamo nekog dobrog stopera ili zadnjeg veznog koji bi bio vodja na terenu tako da moramo se snalaziti sa ovim sto imamo.
-
- Kontakt:
Citava BH javnost vidi da je danas Slobuda ciljano pokradena.J.e.b.o ovu ligu nek sve ide u neku stvar
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Jesil toliko malouman da nemaš ništa pametnije napisat. Jel ti neko treba snimit tutorial kako odyebat s ove teme i ući na opšte diskusije da pišeš sa svojim istomišljenicima tamo koji također nemaju dvije čiste u glavi???RodjeniiBrato je napisao/la: Budi realan jbt.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Prosli neprosli nezadovoljan sam dolaskom Jesica na klupu.
Hocemo li ikad normalnog trenera dovesti ?
Hocemo li ikad normalnog trenera dovesti ?
- PitarBordo
- Kontakt:
Pod a) Slobodaje pobjedila danasRodjeniiBrato je napisao/la:Citava BH javnost vidi da je danas Slobuda ciljano pokradena.J.e.b.o ovu ligu nek sve ide u neku stvar
Pod b) Ovo je kup takmičenje a ne liga.
Samo Saraj'vo.
Gdje je taj klip penala da i mi vidimo?!RodjeniiBrato je napisao/la:Citava BH javnost vidi da je danas Slobuda ciljano pokradena.J.e.b.o ovu ligu nek sve ide u neku stvar
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Haksss, HordasFks, MoSaZeLjo1921, NazorUso, roccosiffredi i 59 gostiju.