Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gledaj ti naslova na portalu "fortuna" spasila Zeljeznicar. Ova bagra od portala podrzava kradje i namjestanja, samo nek je u korist plave kuravele.
S Grbavice su uvijek bili najveći Četnici
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zanimljivo je i da mirza kazlagic je evidentno mislio da je penal cim je zvao dzemidzica da pogleda snimak.
-
- Kontakt:
Ja nemam problem reci da vam cist penal nije sviran protiv Zrinjskog ali za to vam je vraceno ranije u Gabeli.Sta ti imas reci za ovo danas?Imajte bar malo obraza jadovigrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:11Tako ti je kod "nas" jer odavno izgleda nismo "nasi".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07Crveni u Gabeli vam je poguranac za to ovo danas treba sram da vas budegrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:03Penal ba realno, al protiv Zrinjskog se ne zove ni do monitora.
Fafajte ga!![]()
Stvar filozofije.
Kad utiče na tebe buniš se a kad ne, libo te.
E pa libo te i sad!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Na radiju reče spiker 4 milje

Koševo Zapad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:29Na radiju reče spiker 4 milje![]()

DELEGAT NE LAŽE!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ma mog'o je komotno zakucat 13500.Oikamid je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:30
DELEGAT NE LAŽE!
Koševo Zapad
I onda kazu Borac krade.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i jeste ih 13500 bilo. Kao i svaku proslu.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:31Ma mog'o je komotno zakucat 13500.
Očekuješ da navijači Vase Crnog (kao i navijači borca) imaju obraz? De ba.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:29Ja nemam problem reci da vam cist penal nije sviran protiv Zrinjskog ali za to vam je vraceno ranije u Gabeli.Sta ti imas reci za ovo danas?Imajte bar malo obraza jadovigrbavicka1921 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:11Tako ti je kod "nas" jer odavno izgleda nismo "nasi".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:07
Crveni u Gabeli vam je poguranac za to ovo danas treba sram da vas bude
Stvar filozofije.
Kad utiče na tebe buniš se a kad ne, libo te.
E pa libo te i sad!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- TurkishAirlines
Cuj 7500 

Pa oni su show majke mi

Pa oni su show majke mi
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Al' fakat je na poluvremenu stavio 5.500Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2024, 17:31Ma mog'o je komotno zakucat 13500.

Zamisli te patologije da su mu tražili da doda još

Simpatizeri manjeg kluba iz glavnog grada su smiješni i patetični,kukaju što nije penal sviran zato što je igrač plavih napucao suigrača u ruku bez ikakve namjere.
Bravo sudija. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali divi ko pjeni ovdje, navijači torpeda i pokoji Veležovac. Pratite svoje klubove i uživajte. Oni više Želju gledaju i prate nego sami sebe. Nije džaba ona stara..."najveći uspjeh FK Torpedo u istoriji kluba je poraz Želje od Videotona"
Pjenite miševi, jer ste svjesni da i uz zaista velike investicije nemate nikakve šanse da uzmete titulu. Pjenite jer sigurno Zrinjski i Borac, u ovom momentu imaju kvalitetnije ekipe od vas. Pjenite jer imaju i logistiku kakvu vi ne možete imati nikada više. Džaba Ibraković i slični pacijenti. Uvalili ste se daleko najviše u ligi, aipak se borite sa Željom, Veležom, Širokim, Posušjem za 3-4 mjesto.
Obizima vas ludilo od nemoći, pa su vam svi drugi krivi, smo vi niste. Niste vi nigdje prispjeli sa takvim razmišljanjem i ponašanjem...
Pjenite miševi, jer ste svjesni da i uz zaista velike investicije nemate nikakve šanse da uzmete titulu. Pjenite jer sigurno Zrinjski i Borac, u ovom momentu imaju kvalitetnije ekipe od vas. Pjenite jer imaju i logistiku kakvu vi ne možete imati nikada više. Džaba Ibraković i slični pacijenti. Uvalili ste se daleko najviše u ligi, aipak se borite sa Željom, Veležom, Širokim, Posušjem za 3-4 mjesto.
Obizima vas ludilo od nemoći, pa su vam svi drugi krivi, smo vi niste. Niste vi nigdje prispjeli sa takvim razmišljanjem i ponašanjem...
- grbavicka1921
- Kontakt:
Misle da ce biti ispred Zrinjskog.
Bolje da su pjenili što je njima u interesu kad smo prije dva kola sa Zrinjskim igrali ko sada sto pjene, kad sudija ni do monitora da ode, o VAR sobi da ne pricam. Al neeee... To su "Vickove Korona horizontale!"
Pa stiglo vas da ipak pjenite ovaj put!
Ko vas jbe!

Bolje da su pjenili što je njima u interesu kad smo prije dva kola sa Zrinjskim igrali ko sada sto pjene, kad sudija ni do monitora da ode, o VAR sobi da ne pricam. Al neeee... To su "Vickove Korona horizontale!"
Pa stiglo vas da ipak pjenite ovaj put!
Ko vas jbe!

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bejker, Combattente87, Hellas, klasik, mirsonetz, pitara, Simi, xinxee i 74 gosta.