Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Portillo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Portillo » 24 apr 2011, 18:39

LBJ MVP je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ma neka igra Kaka umjesto Angela i to je to 8-)
Nit ima dovoljno kondicije da stalno igra krilo i vraca se na beka (da trci 12,13 km po tekmi) nit je dovoljno odgovoran odnosno dobar za tako nesto, a i ti bi istjerao iz prve postave najboljeg ponajboljeg pojedinca u finalu Kupa... Kaka moze jedino dobiti par minuta na kapljaku u drugom poluvremenu kada bi eventualno usao umjesto Ozila, mada ja mislim da bi komotno mogao od prve, ali eto, nisam ja tu da mislim nego Jozo koji vjerovatno zna bolje od mene.
Ma eto neka bude po Jozinom,al me Angel nervira na terenu :?
Zašto ne bi ovako igrali
Iker
Arbeloa-Ramos-Garay-Marcelo
Pepe-Xabi
Kaka-Ozil-Ronaldo
Higuain :|
pa razvalili bi ih.Mada meni odgovara kako god samo da ih dobijemo :mrgreen:
Ejsss, to bi ti bila ista taktika kao na Camp Nou kad smo primili pet komada, uz to i losija jer nema Carvalha na stoperu. Ne moze to tako, ja mislim i da je najrealnije da cemo nesto ovako gledati u srijedu:

------------------------Iker----------------------

Arbeloa----Ramos----Albiol(jbg)-----Marcelo

-----------Lass-------Pepe-----Xabi------------

----Ozil---------------------------------Di Maria
---------------------Ronaldo---------------------

A Angel koji tebe nervira je igracina, da se neko onoliko trudi i gine za bijeli dres stvarno odavno nisam vidio, ako ovako nastavi ide u legende kluba sigurno. Mislim, prva mu je sezona i ovako igra, sta ce bit tek sljedece godine, ili tamo kada dosegne svoj vrhunac (tek su mu 23. godine), mali nedostatak mu je desna noga i primanje lopte, ali jbg, ni Ronaldo nije savrsen... uglavnom, sigurno ce poceti protiv Barce, i tamo i vamo.

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 apr 2011, 18:41

Ako je ko primjetio Angelova desnica se kako-tako popravila, cak je njegova desnica mogla u 90. minuti rijesit pitanje pobjednika.. Imao je par pasova slabijom nogom.. Kad se malo vrati film unazad,to je ogroman napredak jbg..

EDIT: Sarabia i Carvajal strijelci za Castillu koja trenutno vodi 4:0 i na korak je od ulaska u Segundu.. Sto je bitno da se pomene Jese debitirao danas za Castillu.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 apr 2011, 19:02

L_blancos je napisao/la:Ako je ko primjetio Angelova desnica se kako-tako popravila, cak je njegova desnica mogla u 90. minuti rijesit pitanje pobjednika.. Imao je par pasova slabijom nogom.. Kad se malo vrati film unazad,to je ogroman napredak jbg..

EDIT: Sarabia i Carvajal strijelci za Castillu koja trenutno vodi 4:0 i na korak je od ulaska u Segundu.. Sto je bitno da se pomene Jese debitirao danas za Castillu.
Ma dobro, onako bi realno i ja mogao lijevom :D Treba tu jos mnogo rada, pogotovo sada na polusezoni da se i za nijansu popravi, mada je tesko to popravit, to se trebalo ranije, ali eto.

Sto se tice Castille, osigurali su doigravanje za Segundu, a Jese je debitirao za Castillu ba odavno... ovo mu sada daju prilike kada je vec sve gotovo, od naredne sezone ce vjerovatno biti prekomandovan u Castillu jer bi Juan Carlos mogao dobiti profesionalni ugovor. A evo, dobili smo 6-0 na kraju :D 6 komada "pravi" jucer, danas djecaci i to je to :D

EDIT: Da napomenem da su vec poceli da placu, Pep rece da je Mou sretan sto mu opet Fonseca sudi, inace, taj je priznao prosle sezone Piqueu gol iz ofsajda.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 24 apr 2011, 19:21

Koliko golova iz penala je postigao Ronaldo u ligi ove sezone ?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 apr 2011, 20:10

Nisam primjetio da je Jese uopste ulazio ove sezone.. Tek sad vidio.. Vidjet cemo sta ce bit sa Juanom Carlosom,nije dobivao ove sezone prilike koliko je zasluzio..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 apr 2011, 21:19

L_blancos je napisao/la:Nisam primjetio da je Jese uopste ulazio ove sezone.. Tek sad vidio.. Vidjet cemo sta ce bit sa Juanom Carlosom,nije dobivao ove sezone prilike koliko je zasluzio..
Jedna utakmica ove sezone (pozvan je na vise njih) a odigrao je dosta solidno. Mozda Sarabia i Morata jesu veci talenti ali ovaj se mnogo vise trudi od njih a i vala nije neka velika razlika, ali eto. Carvajal je takodjer sjajan bek, samo steta sto ce zavrsiti kao i Opare zbog Ramosa.

Ponovo Cesc... Cesc... Cesc... i Aguero, danas dao 2 gola za Atletico, ukupno 8 u zadnjih 6 utakmica, bila bi steta da propada u Pateticu, mada ni u Madridu nebi imao nista vise prilike za igru, pero bueno...

Da napomenem da bi jos Guti mogao u Ameriku.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 apr 2011, 22:09

Ferguson želi Real Madrid u finalu.

slika

Da li se zna ko sudi u sredu?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 apr 2011, 22:13

Portillo je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Nisam primjetio da je Jese uopste ulazio ove sezone.. Tek sad vidio.. Vidjet cemo sta ce bit sa Juanom Carlosom,nije dobivao ove sezone prilike koliko je zasluzio..
Jedna utakmica ove sezone (pozvan je na vise njih) a odigrao je dosta solidno. Mozda Sarabia i Morata jesu veci talenti ali ovaj se mnogo vise trudi od njih a i vala nije neka velika razlika, ali eto. Carvajal je takodjer sjajan bek, samo steta sto ce zavrsiti kao i Opare zbog Ramosa.

Ponovo Cesc... Cesc... Cesc... i Aguero, danas dao 2 gola za Atletico, ukupno 8 u zadnjih 6 utakmica, bila bi steta da propada u Pateticu, mada ni u Madridu nebi imao nista vise prilike za igru, pero bueno...

Da napomenem da bi jos Guti mogao u Ameriku.
Odlaskom Carvalha mislim da ce Ramos prec na stopera i kako godine budu prolazile ta pozicija ce mu sve vise i vise odgovarat..Zbog toga je Mou i trazio desnog beka..
A sa svoje 24 vec sad se moze rec da je najperspektivniji stoper,ako se uzme u obzir da stopere ispod 26 ne treba shvatati ozbiljno..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 apr 2011, 22:16

ma jbt mozete vi nagadjati taj prvi sastav,ali samo Morinho zna ko ce igrati a ko ne,ali bilo kako bilo lik ima slatke muke toliko dobrih igraca a nema za sve njih mjesta...pa jbt meni kad bi dao neko da iz ovakve ekipe izvucem 11 najbolji poslo bi ih u 3 pi*ke materne pa bilo koga da ne stavis od npr. Benza,Higuaina,Kake itd. pa to je grehota,ali opet ponavljam nema za sve mjesta ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 apr 2011, 22:16

anonymousHD je napisao/la:Ferguson želi Real Madrid u finalu.

slika

Da li se zna ko sudi u sredu?
Zna se ko sudi u sredu :D Sudi onaj covjek sto im je sudio kad ih je Inter izbacio prosle godine, Benquerenca, rekoh ja da je Pep vec poceo da kuka :D

btw. SAF jos jednom rekao da je CR bolji od Mesituljka.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 apr 2011, 22:18

Mesituljka slika.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 apr 2011, 22:22

Nail for Real je napisao/la:Mesituljka slika.
Ma ono "Lessi" izlapilo :D

http://www.marca.com/2011/04/24/futbol/ ... 69829.html
60% navijaca zeli Kaku u prvoj postavi protiv cigana.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 apr 2011, 22:37

Gvardiola prebacuje pritisak na pleća Reala.

"Real je favorit, radi se o velikom timu, oni na klupi imaju Iguaina, Benzemu i Kaku, pa ne treba da čudi što su dobili Valensiju sa 6:3", komentariše Gvardiola.

Neki mediji objavljuju da je UEFA prelomila i da će meč u Madridu suditi Murinjov zemljak Pedro Proenka.

"Ako je tako siguran sam da će Murinjo biti zadovoljan. I prošle godine je u polufinalu svirao arbitar iz njegove zemlje", nasmejao se trener Barse.

On aludira na suđenje Olegarija Benkerenke koji je teško oštetio Barselonu u prvom duelu na "Meaci" kada je Inter slavio sa 3:1. Nije sviran penal nad Danijem Alvešom a i jedan gol Intera je postignut iz čistog ofsajda.

"Mi smo i Kup kralja izgubili zbog sudije koji je video ofsajd Pedra od dva centimetra. Eto, centimetri su nam falili", dodao je trener Barselone koji takođe očekuje da ni stanje terena na "Bernabeu" neće biti baš najbolje, kako bi se sprečila Barselona da nametne svoj stil igre.

eto kako se likovi ponasaju kad ne znaju podnjeti poraz :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 apr 2011, 22:41

Kakav idiot od trenera ne mogu da vjerujem :o

Sta ce, nije mu glava k'o u Moua :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 apr 2011, 22:49

samo da mi je znati o kakvim centimetrima on prica,pa lik je citav metar bio u offsideu :roll:
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 24 apr 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 apr 2011, 22:50

Centimetri dragi moj Guardiola, centimetri :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 24 apr 2011, 23:07

L-Train je napisao/la:Gvardiola prebacuje pritisak na pleća Reala.

"Real je favorit, radi se o velikom timu, oni na klupi imaju Iguaina, Benzemu i Kaku, pa ne treba da čudi što su dobili Valensiju sa 6:3", komentariše Gvardiola.

Neki mediji objavljuju da je UEFA prelomila i da će meč u Madridu suditi Murinjov zemljak Pedro Proenka.

"Ako je tako siguran sam da će Murinjo biti zadovoljan. I prošle godine je u polufinalu svirao arbitar iz njegove zemlje", nasmejao se trener Barse.

On aludira na suđenje Olegarija Benkerenke koji je teško oštetio Barselonu u prvom duelu na "Meaci" kada je Inter slavio sa 3:1. Nije sviran penal nad Danijem Alvešom a i jedan gol Intera je postignut iz čistog ofsajda.

"Mi smo i Kup kralja izgubili zbog sudije koji je video ofsajd Pedra od dva centimetra. Eto, centimetri su nam falili", dodao je trener Barselone koji takođe očekuje da ni stanje terena na "Bernabeu" neće biti baš najbolje, kako bi se sprečila Barselona da nametne svoj stil igre.

eto kako se likovi ponasaju kad ne znaju podnjeti poraz :lol:
a eto mourinho zna podnjet poraz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa njemu su uvijek krive sudije.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 apr 2011, 23:11

ma daj ba sta ti je Mourinho nikad ne prica o sudijama :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 apr 2011, 23:20

Pep ovo nije rekao, izmedjuostalog jeste, ali ne tim tonom i bas tako ostro. Ove kretenske novinare sve treba poobjesat za muda jer ljudima jasno prenose ono sto zapravo nije.

Da jos napomenem da je rekao da je Madrid favorit u ovom duelu, pa eto, ako vam to sta znaci.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 24 apr 2011, 23:22

Da je to bilo sam par cm, to je bilo bas pola metra :lol:

Nista, sad se okrenuti Manchesteru koji ce nas cekati u Ligi prvaka, bice tesko, za Manchester naravno, moja prognoza 4:1 ukupno sa Barcom i onda protiv Manchestera u finalu 5:0 za nas

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.