Ejsss, to bi ti bila ista taktika kao na Camp Nou kad smo primili pet komada, uz to i losija jer nema Carvalha na stoperu. Ne moze to tako, ja mislim i da je najrealnije da cemo nesto ovako gledati u srijedu:LBJ MVP je napisao/la:Ma eto neka bude po Jozinom,al me Angel nervira na terenuPortillo je napisao/la:Nit ima dovoljno kondicije da stalno igra krilo i vraca se na beka (da trci 12,13 km po tekmi) nit je dovoljno odgovoran odnosno dobar za tako nesto, a i ti bi istjerao iz prve postave najboljeg ponajboljeg pojedinca u finalu Kupa... Kaka moze jedino dobiti par minuta na kapljaku u drugom poluvremenu kada bi eventualno usao umjesto Ozila, mada ja mislim da bi komotno mogao od prve, ali eto, nisam ja tu da mislim nego Jozo koji vjerovatno zna bolje od mene.LBJ MVP je napisao/la:Ma neka igra Kaka umjesto Angela i to je to![]()
Zašto ne bi ovako igrali
Iker
Arbeloa-Ramos-Garay-Marcelo
Pepe-Xabi
Kaka-Ozil-Ronaldo
Higuain![]()
pa razvalili bi ih.Mada meni odgovara kako god samo da ih dobijemo
------------------------Iker----------------------
Arbeloa----Ramos----Albiol(jbg)-----Marcelo
-----------Lass-------Pepe-----Xabi------------
----Ozil---------------------------------Di Maria
---------------------Ronaldo---------------------
A Angel koji tebe nervira je igracina, da se neko onoliko trudi i gine za bijeli dres stvarno odavno nisam vidio, ako ovako nastavi ide u legende kluba sigurno. Mislim, prva mu je sezona i ovako igra, sta ce bit tek sljedece godine, ili tamo kada dosegne svoj vrhunac (tek su mu 23. godine), mali nedostatak mu je desna noga i primanje lopte, ali jbg, ni Ronaldo nije savrsen... uglavnom, sigurno ce poceti protiv Barce, i tamo i vamo.