FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
evo da se i ja javim na ovom forumu,mislim da ova kazna nije pravedna ni malo....jer da se ovakam incident desio Borcu,Slaviji ili nekom drugom klubu iz RS dobio bi bar 1-2 utakmice kazne praznog stadiona,a sta su uradili sa Zeljom - samo 8.000 KM.Cijenim Zelju kao ekipu,ali po mom misljenju ovo nije pravedno,pozdrav iz Banja Luke
baš tako sam mislio, dosadni su ovi tipovi što pričaju stalno protiv Želje, kako nam se sviraju neki penali, kako ovo kako ono...
libo nas što vi nemate Nijaza

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
zahvaljujem
ma daj sad kao ugrozeni sta li ?presmjesno si to zakljucio 1 covjek je uletio na stadion i to je to,meni nije jasno kako golman slavije nije kaznjen zbog one zakasnjele reakcije ili recimo strucni stab sto mu sapce da se baci i valjasalebl je napisao/la:evo da se i ja javim na ovom forumu,mislim da ova kazna nije pravedna ni malo....jer da se ovakam incident desio Borcu,Slaviji ili nekom drugom klubu iz RS dobio bi bar 1-2 utakmice kazne praznog stadiona,a sta su uradili sa Zeljom - samo 8.000 KM.Cijenim Zelju kao ekipu,ali po mom misljenju ovo nije pravedno,pozdrav iz Banja Luke

Zadnja izmjena: nick, dana/u 31 mar 2010, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Vazno je da su 3 boda upisana, pa sad i da nije bilo penala gotovo je, bodovi su upisani.muXmania je napisao/la:baš tako sam mislio, dosadni su ovi tipovi što pričaju stalno protiv Želje, kako nam se sviraju neki penali, kako ovo kako ono...
× Plava krv ispod koze ×
Bolje da se nisi ni javljaosalebl je napisao/la:evo da se i ja javim na ovom forumu,mislim da ova kazna nije pravedna ni malo....jer da se ovakam incident desio Borcu,Slaviji ili nekom drugom klubu iz RS dobio bi bar 1-2 utakmice kazne praznog stadiona,a sta su uradili sa Zeljom - samo 8.000 KM.Cijenim Zelju kao ekipu,ali po mom misljenju ovo nije pravedno,pozdrav iz Banja Luke

Ovaj slučaj nije organizacijski propust ŽELJE, iako je tako to tumačila DK, već potez neodgovornog pojedinca(uz pomoć MUP-a), koji je golmana Slavije maltene pomilovao po glavi, na što je ovaj reagovao odloženim potresom mozga. Jedina nepravda je što Dujković nije kažnjen za svoju ofirnu glumu. I mislim da bismo to trebalo zahtijevati!
Kakav mozak moraš biti da pustiš navijače u teren, koji su minut prije učestvovali u sukobu sa protivničkim navijačima?!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 31 mar 2010, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
PORUCIO BIH KOLEGAMA MANIJACIMA DA PRESTANU VELICAT NIJAZA JER NIJAZ NIJE IMAO AMA BAS NIKAKAV UTICAJ NA OVO. LJUDI SU POGLEDALI SNIMAK, VIDJELI DA GA NIJE HTIO UBITI, DA NIJE IMAO ORUZJE, DA JE U PITANJU 1 COVJEK I DA NA GRBAVICI NIKAD NIJE BILO INCIDENATA OVAKVOG TIPA.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
džaba ti to objašnjavaš, oni i dalje kontaju da je sve štela
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Stole iz Bora je napisao/la:
Navijaci Slavije unutar dimenzija igralista ili po narodski "na terenu" za vrijeme utakmice protiv Zeljeznicara. Ista ona utakmica prije koje su kamenovani navijaci Zelje, utakmica na kojoj se policija izivljavala na navijacima Zelje, gdje gore spomenuti navijaci setkaju terenom, gdje kapiten Regoje, pred TV kamerama, udara (gura) sudiju i igraca Zelje Lazara Popovica.
Zasto se tada Kosarac nije javljao kao sada i govorio o nekakvom ispoljavanju nacionalizma? Zasto se nije javno izvinuo navijacima i igracima Zelje pa da sad svijetla obraza prica to sto prica? Tada se nisu culi navijaci Slavije a ni drugih klubova ni u medijima ni po forumima da osude svoje navijace i kapitena! U Zelji su se javno ogradili od onog sto je upao a i navijaci su uradili to isto.
A koja je kazna bila tada za Slaviju? Za Regoja?
evo ti odgovor o tome da li bi se kaznila neka ekipa iz RS...a sto se tice borca borac je imao opomenu kad ste igrali sa sarajevom, pa se onda opet desilo protiv slavije...
zelji je ovo prvi ekces i bilo bi nepravedno zbog pojedinica, (koji se evo na kraju krajevaj javno izvinuo ) da 5-6 hiljada ljudi ispasta i negleda utakmicu voljenog kluba...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nemozes porediti INTER sa livornom[/quote]
tako je brate...
zzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeelllllllllllllllljjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooo
tako je brate...

zzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeelllllllllllllllljjjjjjjjjjjjjjooooooooooooooo
Slavija je dobila 3.000 kaznu za ovo ulijetanje u teren i kamenjanje(i prije i nakon utakmice). I još su pretukli nekoliko novinara nakon svega. Mislim da smo fakat oštećeni ovakvom kaznom, ali šta očekivati kad su čak i "naši" mediji priželjkivalji suspenziju, pa se sad čude da smo dobili SAMO novčanu kaznu.
Mislim i da je naš klub previše pričao o ovom incidentu i sam Amar je unaprijed govorio kako nas treba kazniti itd. Jedino, ponavljam, jer nismo držali besplatne kurseve policajcima na temu sigurnosti.
Mislim i da je naš klub previše pričao o ovom incidentu i sam Amar je unaprijed govorio kako nas treba kazniti itd. Jedino, ponavljam, jer nismo držali besplatne kurseve policajcima na temu sigurnosti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma taj navija za sve klubove, od Busovače do Real Madrida.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo da vam kazem da on nije iz Sarajeva vec 60-70km od Sarajeva u povjerenju.
Spasava ga jedino sto je sebi dao ima manijak pa postujem.

Ha! jesi li vidio kako znam. Ako si iz Sa reci mi gdje je MZ Soukbunar. Samo brzo! Nema na netu gdje se nalazi ne trazi!
(dosao na temu FK Sloboda da podjebaje zajedno sa pitama!)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Virtu4l je napisao/la:Ma taj navija za sve klubove, od Busovače do Real Madrida.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Opcina Centar Sarajevo - Cekalusa 96Samo da vam kazem da on nije iz Sarajeva vec 60-70km od Sarajeva u povjerenju.
Spasava ga jedino sto je sebi dao ima manijak pa postujem.![]()
Ha! jesi li vidio kako znam. Ako si iz Sa reci mi gdje je MZ Soukbunar. Samo brzo! Nema na netu gdje se nalazi ne trazi!
× Plava krv ispod koze ×
- Probisvjet
- Kontakt:
Mali vrijeme je isteklo. Znam ba ja ko je iz Sarajeva! Al eto posto si Zeljovac postujem. Idi na utakmice Zelje redovno i uci. Ako moras u skolu, a utakmica ti bjezi iz skole.Probisvjet je napisao/la:Samo da vam kazem da on nije iz Sarajeva vec 60-70km od Sarajeva u povjerenju.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Mali vrijeme je isteklo. Znam ba ja ko je iz Sarajeva! Al eto posto si Zeljovac postujem. Idi na utakmice Zelje redovno i uci. Ako moras u skolu, a utakmica ti bjezi iz skole.Probisvjet je napisao/la:Samo da vam kazem da on nije iz Sarajeva vec 60-70km od Sarajeva u povjerenju.

Zadnja izmjena: MaliMemo, dana/u 31 mar 2010, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
× Plava krv ispod koze ×
- Probisvjet
- Kontakt:
Javno se izvinjavam Malom jes iz Sarajeva ako mu neko nije sapnuo. Samo nemoj ba na temi FK Sloboda zajedno sa pitama da podjebajes. Sramota je, a moze neko i da vidi.MaliMemo je napisao/la:Opcina Centar Sarajevo - Cekalusa 96Samo da vam kazem da on nije iz Sarajeva vec 60-70km od Sarajeva u povjerenju.

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
pa dobro mozfa je previse ova kazna sa 8 milja al eto mislim da nebce sve zeljo preuzet mora to i osiguranje pa i onaj muhic
Nema nikkve stele u savezu sto se tice gspodina nijaza brkovica on moze ako hoce nekad malo sudije stelitt al maksimalno 1 utakmica do 2 jos nije istrosio bonus
ljoZe nema stele u savezuu
Nema nikkve stele u savezu sto se tice gspodina nijaza brkovica on moze ako hoce nekad malo sudije stelitt al maksimalno 1 utakmica do 2 jos nije istrosio bonus

svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.