AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 06 jan 2013, 17:01

Na jedvite jade dobismo ova 3 boda,pritisla nas Sienna ko da je neki vele klub,a mi se branimo...jos cu se usuditi reci da su nas sudije pogurale,fino se panjic bacio ali ono penal nije bio.
Bojan odigrao fantasticno i od sada bez sumnje bi se trebao nalaziti u prvih 11. ;)

ma mozemo se mi radovati sto su ovi izgubili i sto se priblizavamo 3 mjestu,ali jarane sa ovom igrom mozemo samo sanjati o tome,osim ako se nesto drasticno ne promijeni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 jan 2013, 17:03

Izvinjavam se Boatengu na optuzbama, drugo poluvrijeme ubjedljivo nas najbolji igrac. Trkacki fantastican, asistencija za gol i ono izbacivanje Abatea je maestralno bilo.

Izmjena Antonini-Constant je morala bit izvrsena jer je ovaj drugi povrijedjen. Na klupi nije imao drugu opciju. A vidim neki spominju Nianga, mogao je vala njega na lijevog bocnog staviti sigurno. A mogao mu je iskreno dati zadnjih 10 minuta sansu da se malo privikne momak, ogroman je talenat.

Montolivo tragican. Nocerino se ljuti izmjena ko fol najgori, odmah 20% od plate bi mu islo da se ja pitam.

Ali Robinho NIJE TRENIRAO DOK SE PRICALO O TRANSFERU. Allegri izjavio da ce mu trebat 25 dana da se spremi :o :o :o . Pa halo u sred smo sezone a on je profesionalac. Odmah bi mu ja platu za citav januar uzeo. Pa bi iduci put razmislio hoce li trenirati ili ne.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 jan 2013, 17:15

prvi 60 minuta igre sto prije zaboraviti. kasnije je to i donekle dobro islo. tri bobe su bitne. jos izgubise ovi favoriti ma milina. i veceras ce neko kiksat, bice to dobro kolo za nas.... al pod hitno treba nesto uraditi povodom ovakve igre.
moj prijedlog je da im ebemo tetke do daljnjeg dok se ne poprave. jel ko za :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 jan 2013, 17:23

Sreca njihova sto je Siena gostovala. Ostade mi u glavi izjava komentatora sa arene za robinja, kaze nece moci racunati na njega jedno 20-25 dana kao nije trenirao pa dok se vrati u formu :o pa mater mu jbm kakav je to profesionalac sad mu treba jedno milon odbiti od primanja pa da vidim onda njegovu reakciju ma nebi taj vise Milana vidio ni na slici. Kako mi se alegri gadi iz utakmice u utakmicu sve vise nadam se da ce ubrzo dobiti nogu (mada daj boze) Treba ovde brat bratu jedno 6 igraca da bi ova ekipa licila na nesto ali sa jednim dobrim trenerom ovaj da ima Falca-a u ekipi kod njega bi igrao Pacini.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 06 jan 2013, 17:32

Dobro ispade na kraju,Boateng odlican u drugom dijelu,zna on igrat samo nema s kim,vidjelo se po ulasku Bojana da se i on odmah razigrao. Bojan obavezno u prvih jedanaest. Nocerino nije dostojan Milana (bolji sam ja od njega samo da se zna). Ambro dobar danas,De Sciglio kao i obicno,igracina ce biti. Samo da nam se Constant teze ne povredi.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jan 2013, 17:32

____________Abbiati
_DeSciglio_Mexes_Zapata_Constant
_______Muntari___Montolivo
__Prince_____Bojan_____El-Shaarawy
____________Niang

slika
slika
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 06 jan 2013, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 06 jan 2013, 17:34

sta je ba ovo :D kad ne gledam tekmu uvijek pobjedimo a jel jelde ja pogledam uvijek gubimo :D do sada samo jednu koju sam pratio (protiv Chieva) smo pobjedili .. :lol: :lol:
Sloboda Tuzla !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jan 2013, 17:38

pesmaster je napisao/la:sta je ba ovo :D kad ne gledam tekmu uvijek pobjedimo a jel jelde ja pogledam uvijek gubimo :D do sada samo jednu koju sam pratio (protiv Chieva) smo pobjedili .. :lol: :lol:
ne gledaj vise, a ja necu vise kupovat dresove najboljih igraca :mrgreen:

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 06 jan 2013, 17:42

a fakat .. kontam prije moguca koicidencija a vidi :lol: :lol:

nego kako smo igrali , koje igrao u odbrani :D
Sloboda Tuzla !!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 06 jan 2013, 17:52

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 jan 2013, 18:05

ahmad_tz je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:sta je ba ovo :D kad ne gledam tekmu uvijek pobjedimo a jel jelde ja pogledam uvijek gubimo :D do sada samo jednu koju sam pratio (protiv Chieva) smo pobjedili .. :lol: :lol:
ne gledaj vise, a ja necu vise kupovat dresove najboljih igraca :mrgreen:
Kupi Abateov i Antoninijev dres častim te :lol:

1. pol katastrofa jedini se borio mali šaraf a u sredini Ambro. 2. pol kako je Bojan ušao tim je živnuo i napravile su se neke šansice. Najbolji danas po meni Bojan, Šaraf ali i Konstant koji nije duela izgubio. Fantastičan opet! Šteta za povredu ali ako sam dobro vidio primio je udarac tako da ne bi trebao dugo izbivati ipak je on beton jak igrač. Nocerino koji se nešto ljuti i ide u svlačionicu nakon izmjene i Ambro ne bi smjeli igrati u početnih 11. Montolivo danas pa možda i najlošija partija u Milanu. Pazzo onako borio se dosta se trudio izborio taj penal i rekao bih prolazna ocjena. Odbrana opet tanka i ovo je 11. gol glavom ako se ne varam a to je nedopustivo. Sve u svemu jedino će se bodovi pamtiti iz ove preočajne utakmice. Ovakva predstava ne ulijeva nadu za nastavak prvenstva. Sreća pa su i ostali kiksali izuzev Napolija i Rome koji igraju večeras.
3. mjesto opet koliko toliko nadohvat.
Robinho i netreniranje :shock:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jan 2013, 18:48

@forzamilan dogovoricemo se :lol:

Steta sto Faraone ne uvalja nijedan go, a imao je prilika. Cavani ce veceras zabit makar jedan protiv Rome.

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 06 jan 2013, 19:55

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 10025.html" onclick="window.open(this.href);return false;

momci zalit cemo ne dovedemo li ga. nazivaju ga novim bufonom mali brani ko lud..... tek mu je 20 godina i sto je najvaznije nakon meca sa nama nudio nam se kao zeli kod nas da igra sa el shaarawy-em jer su veliki prijatelji.

a mene glava zaboli kad cujem da nasi zele steklenburga iz rome........

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 06 jan 2013, 20:12

Abbiati -
Abate ,
de Sciglio ,
Acerbi ,
Constant -

Montolivo ,
Ambrosini ,
Nocerino -
Boateng ,
Pazzini ,
El Shaarawy

:lol:

Krepo sam od smijeha! :lol:

Velite rekonstrukcija? :lol: :lol: :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jan 2013, 20:30

Galliani: "The January transfer window? If nobody leaves Milan, then nobody will arrive."

Ne znam je li ovo samo suplja da se nesto unaprijed ne bi saznalo,ali ja stvarno ne znam koji je njima cilj ove sezone i kako oni zele sa ovakvom i ekipom i igrama nesto uraditi,jer ja ovdje nikakvih pomaka ne vidim.

a onom kurvaru bi bilo pametnije da ulozi neke novce,moze na trening slijetati ni manje ni vise helikopterom,za to se bacanje para ima,ali kada treba nesto uciniti za ovaj klub onda je kriza i onda se prodavaju ibrahimovici i silve. :roll:
Stvarno,na kakve grane i mi spadosmo,zavrsili na prosjackom stapu :?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jan 2013, 20:55

pazi te ovo

Montolivo je bio najbolji igrač na terenu sa 23 oduzete lopte i 66 tačnih dodavanja !

A danas se i nije bas nesto puno primjetio :mrgreen: Treba Milanu jedan dobar stoper ,jedan dobar playmeker,jer primjetili smo koliko je igra zivnula nakon ulaska Bojana koji je uzeo tu playmekersku funkciju :mrgreen: , i jedan napadac

I evo haman da ce Armero u Napoli
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jan 2013, 20:58

meho-medo je napisao/la:pazi te ovo

Montolivo je bio najbolji igrač na terenu sa 23 oduzete lopte i 66 tačnih dodavanja !
:shock:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 jan 2013, 20:59

Pa nema ove sezone ništa to je jasno. Eventualno ta trka za 3. mjesto ali i to teško kada imaš Napoli, Lazio, Romu, Fiorentinu, Udinese itd. Ako ništa grupna faza je apsolvirana. Ima Milan dobrih igrača samo uz 2 TOP pojačanja, ono u rangu kad je ćelo doveo Ibru i Robinha igrači poput Montoliva i Boatenga i sl. će opet briljirati i cijeli tim će igrati 40% bolje. Ono ljeto kad se desilo Ibra Robinho i ostala pojačanja Berlusconiju je proradio ego jer nije htio da se Inter odvoji sa brojem Scudetta. Samo sada se nadajmo da će mu i ovo ljeto proraditi ego pa da ispljune keš jer ga ima pa makar za taj njegov stalni fetiš napadači iz Brazila :?

@Monto nevidljivi vođa. Više nevidljiv nego vođa :lol:

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jan 2013, 21:24

slika

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 jan 2013, 22:03

Cavani stiže Šarafa, sad je urugvajac capocannoniere :?

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.