potpisao je sa zvijezdom ugovor na godinu dana,znaci zadovoljio jeNeRi_K je napisao/la:Svi svima nesto odgovaraju, a niko meni da napise da li je Ahmet Trejic (Jedinstvo) zadovoljio?

potpisao je sa zvijezdom ugovor na godinu dana,znaci zadovoljio jeNeRi_K je napisao/la:Svi svima nesto odgovaraju, a niko meni da napise da li je Ahmet Trejic (Jedinstvo) zadovoljio?
Da nije Spalevićelf1 je napisao/la:mozda nam dodje jedan iskusan napadac koji je igrao prije par godina u nasoj ligi...
Spalević je preskup a da nije Mirza Mešićvatreni je napisao/la:Da nije Spalevićelf1 je napisao/la:mozda nam dodje jedan iskusan napadac koji je igrao prije par godina u nasoj ligi...
Ja sam neki dan napisao za Trejića, a imaš infro i na našoj zvaničnoj stranici.......NeRi_K je napisao/la:Svi svima nesto odgovaraju, a niko meni da napise da li je Ahmet Trejic (Jedinstvo) zadovoljio?
ima u 6 na banjivatreni je napisao/la:Ima li utakmica danas
4:0 pandza, musić, sušić i brazilac buckastiastra1922 je napisao/la:kako smo igrali sa modricom
Pobijedili 4:0astra1922 je napisao/la:kako smo igrali sa modricom
slazu se ko da da su igrali zajedno 100 godinaastra1922 je napisao/la:hvala.danas nisam imao priliku gledati.po rezultatu izgleda vise nego dobro.interesuje me samo kako se slaze jako i grado ako su igrali zajedno
koji je ovo golmanemir_dj je napisao/la:
zar nije on otiso za kunticemastra1922 je napisao/la:selmir brkic golman i medide koji je kod nas vec godinu dana
vratio se pred ove pripreme ,bio je tamo na polugodisnjoj posudbiFCL je napisao/la:zar nije on otiso za kunticemastra1922 je napisao/la:selmir brkic golman i medide koji je kod nas vec godinu dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.