Alba nista? Najmanje zuti iako su ta hvatanja za vrat cesce crveni karton.smajke je napisao/la:Odlično suđenje do sad .. samo Bale zuti propust ostalo za 10
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- CROtorious
- Kontakt:
Re: La Liga
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Bale cisti zuti nije dobio, al stvarno Ramos i Marcelo na jednoj i Alba i Suarez na drugoj su naj odvratniji igraci današnjice...
Pu u pm uvijek ovako cige vide da su nemocne,a Ramos naivan svaki put u pm.
Alba cigo zapoceo sve fuj.
Alba cigo zapoceo sve fuj.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Za Đurđevdan gledaš ovo ili Dom za vješanje.
Pa dobio je žuti jbem ga.CROtorious je napisao/la:Alba nista? Najmanje zuti iako su ta hvatanja za vrat cesce crveni karton.smajke je napisao/la:Odlično suđenje do sad .. samo Bale zuti propust ostalo za 10
Bale onaj start na Iniesti i ovaj na Umtitiju i ništa.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovi Barcini digli tenzije da isprovociraju crveni Reala, i na kraju isprovociraju Roberta
kakav moron dan te je.bo
kakav moron dan te je.bo
Šta je ba ovo, k'o da gledam djecu na livadi nekoj kako se svađaju čiji je korner. Cirkus.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ramos je sljedeći u redu za isključenje. Mora nastaviti tradiciju. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
Kad smo mi udarali ovako, šta su Culesi govori? Udaranje iz nemoći.
Propust sudije žuti za Albu i Balea, ostalo top, iako je sudija inače debil.

Ramos dobija crveni do kraja.
Izbaci velsku ublehu, **** mu otac mater.
Izbaci velsku ublehu, **** mu otac mater.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
navuce ga Marcelo iskusno, malo ga ramenom ovaj popizdi odmaBlejzer10 je napisao/la:Ovi Barcini digli tenzije da isprovociraju crveni Reala, i na kraju isprovociraju Roberta
kakav moron dan te je.bo
I Messi je isao na Ramosa ne bi li drugi zuti isprovocirao
Alba je trebo isto crveni dobit, stakor je sve zakuho uostalom.
- CROtorious
- Kontakt:
Nije dobio zuti.Lillard je napisao/la:Pa dobio je žuti jbem ga.CROtorious je napisao/la:Alba nista? Najmanje zuti iako su ta hvatanja za vrat cesce crveni karton.smajke je napisao/la:Odlično suđenje do sad .. samo Bale zuti propust ostalo za 10
Bale onaj start na Iniesti i ovaj na Umtitiju i ništa.
Zadnja Klupa
3 puta sudac sezone.anonymousHD je napisao/la:Kad smo mi udarali ovako, šta su Culesi govori? Udaranje iz nemoći.![]()

al čisti ciganluk, pa jbemti imaš 3 normalna igrača na terenu, Kroosa, Iniestu i Rakitića, ovo ostalo

Ako je Alba trebao dobit crveni, pitam se šta je ono od Balea jbem ga. Al mislio sam da je žuti pokupio, moja greška.
Iskreno, toliko mi vještački sav ovaj sukob izgleda. Isto kao da gledam WWE.
mirno pola sata i onda kao da su dobili naređenje, ajde malo zakuhajte
mirno pola sata i onda kao da su dobili naređenje, ajde malo zakuhajte

Marcelo i Ramos.
- anonymousHD
- Kontakt:
Meni Messi bi nejasan, kad Ramosa pokupi, reko šta njemu bi, ko ga je dirao?! Prekipilo i njemu 10+ godina primanja batina.
Neko mu dirnuo druga yebo ga on usta ciganska.anonymousHD je napisao/la:Meni Messi bi nejasan, kad Ramosa pokupi, reko šta njemu bi, ko ga je dirao?! Prekipilo i njemu 10+ godina primanja batina.
Suarez i Alba s jedne a Ramos i Marcelo s druge. Kakva ciganija jbt. Cak je i Messi popizdio, nema dalje.
Alba je sve zakuho, najodvratniji igrac na terenh definitivno a konkurencija nije mala.
Alba je sve zakuho, najodvratniji igrac na terenh definitivno a konkurencija nije mala.
STEVIE GERRARD
taj lijevo je di marialet3 je napisao/la:
Marcelo i Ramos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.