AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ne znam sto ih pljujete. Cijelo ljeto ljudi radili. Odraditi transfer nije jednostavna stvar pogotovo kad pokusavas da izvuces sto bolju cijenu. Taremi bi bio igrac Milana da agent nije zeznuo stvar ali i takve se stvari desavaju ni prvi ni zadnji slucaj pogotovo ovaj prelazni rok.
Ne svidja mi se nimalo Rafa Mir brat blizanac Sanabrie. Trebali su pokusati iz Bologne uzeti Zirkzeea , ako vec nema druge opcije osim Rafe Mir.
Ne svidja mi se nimalo Rafa Mir brat blizanac Sanabrie. Trebali su pokusati iz Bologne uzeti Zirkzeea , ako vec nema druge opcije osim Rafe Mir.
niko da spomene večerašnju utakmicu 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Izgleda ništa ni od Rafe Mira kako stvari stoje, ne može Sevilla naći zamjenu za njega, pa neće da ga puste u Milan,
Koliko amaterski odrađeno ovo na kraju oko špica, Bože sačuvaj.
Koliko amaterski odrađeno ovo na kraju oko špica, Bože sačuvaj.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ne kažem ja da je jednostavno i da nisu odradili dobar mercato. Takodjer nisu oni krivi što su Taremijevi agenti upropastili gotov posao. Jedino sto im ja zamjerim je puštanje Colomba bez ranije dogovorenog drugog napadača. Upravo ono zbog čega je Sevilja stopirala transfer Mira.
Il Club più titolato al mondo!
Nema ništa ni od Rafe. Nije neka šteta, bolje čekati januar pa pokušati opet dovesti Daku ili Pavlidisa nego dovoditi polovnjake.
Ne mogu nikoga iz uprave kriviti, napravili su odličan posao ovo ljeto što se tiče ulaznih i izlaznih transfera. Čitav plan je bio da čekaš završnicu merkata da pritisneš Porto da ipak pristanu na prodaju, što se i desilo, da bi na kraju mrtvi Taremi u zadnjem momentu odlučio razjebati stvar.
Ne mogu nikoga iz uprave kriviti, napravili su odličan posao ovo ljeto što se tiče ulaznih i izlaznih transfera. Čitav plan je bio da čekaš završnicu merkata da pritisneš Porto da ipak pristanu na prodaju, što se i desilo, da bi na kraju mrtvi Taremi u zadnjem momentu odlučio razjebati stvar.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nije Taremi kriv vec agent. Agenti su najveci kanceri fudbala danas.
Hocemo li ocijeniti konacno ovaj marketo i ocekivanja za ovu sezonu?
Liga trece mjesto max (volio bi da me razuvjere).
Liga sampiona borba s njukom za drugo mjesto a u knockout fazi moze bit svasta prerano je za to.
Fali jos par igraca da budemo bas problem u evropskom fudbalu.Drugi spic,zadnji vezni,desni bek i jos jedan stoper ali polako samo.
Na kraju kao da gledam da ce dovesti Luku Jovica, nadam se da grijesim al evo sve cekam da procitam negdje kako pregovoramo za njega
Sto ce lig tice bicemo prvaci, kratko i jasno
Sto ce lig tice bicemo prvaci, kratko i jasno
Znao sam kad sva imena ispucaju da će se Joviću okrenuti, stiže na posudbu lik.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Luka jovic done deal,vitielo potvrdio
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde Luka demantuj nas i utrpaj makar 15 golova kao lani za Fiorentinu.
Očito je odlučeno davno da će Giroud biti prvi izbor dok se Okafor ne stabilizuje. Luka će isto imati svoju šansu i šta je tu je.
Da smo doveli napadača za prvi izbor i defanzivnog veznog ovo bi bio mercato koji je čista desetka. Ovako po meni 7.5.

Očito je odlučeno davno da će Giroud biti prvi izbor dok se Okafor ne stabilizuje. Luka će isto imati svoju šansu i šta je tu je.
Da smo doveli napadača za prvi izbor i defanzivnog veznog ovo bi bio mercato koji je čista desetka. Ovako po meni 7.5.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma dobro iskreno ja sam prezadovoljan mercatom, jaci smo jednu 50% nego lani, napad nam je u odnosu na zadnjih 11-12 godina daleko najjaci do sada, imamo bas puno sad opcija u napadu, vezni ce isto biti ok, Adli i Pobega ce odraditi svoje kad startere bude trebalo odmoriti, a Benaser ce se vratiti na zimu, tako da bice to sve odlicno
Sto se Jovica tice ne znam sta bi rekao, decko koji je samo prerano otisao iz malog kluba u Real i podlegao ocekivanjima, nek da 10 komada i svi cemo ga slaviti ovdje
Sto se Jovica tice ne znam sta bi rekao, decko koji je samo prerano otisao iz malog kluba u Real i podlegao ocekivanjima, nek da 10 komada i svi cemo ga slaviti ovdje
- Romagnoli13
- Kontakt:
Luka ako utrpa 10 u svim takmičenjima. To je ogroman napredak u odnosu na lani. Poznaje ligu dobro, sad bi se trebao brže snaći, jer bio je i Realu. Vjerujem da ima i dosta motiva, jbg tek mu je 25 a prošao je dosta.
Sljedećo ljeto ako Bog da, oprostiti se od Girouda i dovesti Davida koji se toliko spominje.
Sljedećo ljeto ako Bog da, oprostiti se od Girouda i dovesti Davida koji se toliko spominje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Origi blizu Nottinghama, joj kad bi se ovog panja riješili barem, mogao bi im se Jović oprostiti. 
Ode i on samo na posudbu doduše, valjda nađu načina da ga se riješe do idućeg ljeta.

Ode i on samo na posudbu doduše, valjda nađu načina da ga se riješe do idućeg ljeta.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo neka ide. Raspala ljenčuga. Odavno nisam vidio profesionalnog fudbalera da ne želi potrčati kako treba.
-
- Kontakt:
Bolje i Jovic nego da bez veze bacaju pare na gore igrace
Jovic ce da proradi u Milanu jer imamo bolje igrace koi ce da ga uposljavaju u napadu
Mlad je on jos ima buducnosti tu
Jovic ce da proradi u Milanu jer imamo bolje igrace koi ce da ga uposljavaju u napadu
Mlad je on jos ima buducnosti tu
- crvenocrni
- Kontakt:
Zato ovaj dovedeni kardan prsti od profesionalizma nakon odlaska iz Njemacke. Isti ku..c, mozda i goriRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:33Samo neka ide. Raspala ljenčuga. Odavno nisam vidio profesionalnog fudbalera da ne želi potrčati kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.