FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Bez obzira na promjene u Želji mi ako želimo da zadrzimo status premijerligasa konačno trebamo početi igrati. Ono od jučer bez obzira što je protiv Zrinjskog je toliko loše i neodgovorno. Zeljo je puno jači od nas Amoa, Santos, Stilic, Krpic, Hodzic svi mogu dati gol ko će ga kod nas dati. Pa onaj Hadzic gledam jučer bježi od svakog djela u nekom grcu i strahu još nema Mice bit će teško na prepunoj Grbavici uzeti bod a kamo li šta više.
Mislim da se i Milenko uz dužno poštovanje gubi i možda je trebalo postavit Basica ovo do kraja.
Mislim da se i Milenko uz dužno poštovanje gubi i možda je trebalo postavit Basica ovo do kraja.
NE VJERUJEM DA ĆE ŽELJEZNIČAR DO SUBOTE IMATI NOVOG TRENERA.ZNAČI VODIĆE IH ALIHODŽIĆ, BOGIĆEVIĆ I HASAGIĆ.
"Narednu domaću utakmicu sa Tuzlom City pripremat će i voditi stručni štab, pojačan sportskim direktorom Samirom Bekrićem i direktorom Omladinske škole Edinom Ćurićem ."
"Narednu domaću utakmicu sa Tuzlom City pripremat će i voditi stručni štab, pojačan sportskim direktorom Samirom Bekrićem i direktorom Omladinske škole Edinom Ćurićem ."
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 apr 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
Zaboravi Zrinjski.Nismo se valjda trebali polomiti protiv njih pa sa isplaženim jezicima izaći na Grbavicu.S druge strane,plavi sa Grbavice su jučer ipak potrošili energije ali, iskreno, padaju sa igrom.Imamo vrlo-dobru priliku da pametnom igrom ubodemo remi ili 3 boda u Sarajevu.Koga nema bez njega se mora.Volio bih da od početka igra Diabi.husrefbeg je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:13Bez obzira na promjene u Želji mi ako želimo da zadrzimo status premijerligasa konačno trebamo početi igrati. Ono od jučer bez obzira što je protiv Zrinjskog je toliko loše i neodgovorno. Zeljo je puno jači od nas Amoa, Santos, Stilic, Krpic, Hodzic svi mogu dati gol ko će ga kod nas dati. Pa onaj Hadzic gledam jučer bježi od svakog djela u nekom grcu i strahu još nema Mice bit će teško na prepunoj Grbavici uzeti bod a kamo li šta više.
-
- Kontakt:
A pusti ih, znaju sta ih čeka. Ispadanje pa će polako prelaziti kod nas. Inače neće moći drugačije da prate PL. Polako se primiču suncokreti.Beledija je napisao/la: ↑06 apr 2023, 08:44Dobro došli na temu....svaki dan sve nas je više i više.samirr je napisao/la: ↑06 apr 2023, 03:48Kod nas da je bolja situacija i atmosfera u klubu i da s njim igramo sljedeće sezone u 'gostima' na Tušnju i da bude 7k navijača oni ce reci da je njih približno k'o i nas.
Svjesni su samo nece da priznaju da im mi nabijamo prosjek kad gostujemo! I sad ce biti 5k na Tušnju kad budemo igrali sa njima, samo me strah prljavi radnjih da nece pod ucijenom traziti bodove od nas ako im bude potrebno, nešto u fazonu pustite nas nece vam Azmir tražiti pozajmicu ili ako ispadnu da traže pozajmicu kako bi nas izbacili a oni da ostanu..Šta kazu sredio nam Azmir 3 boda prošle sezone protiv Borca, pitam se samo kako njima nije uspio srediti prošlo kolo..
-
- Kontakt:
Azmir je pozajmicu davno oprostio. Ona vise nije u vašem bilansu obaveza tako da je ne može ponovo aktivirati.samirr je napisao/la: ↑06 apr 2023, 03:48Kod nas da je bolja situacija i atmosfera u klubu i da s njim igramo sljedeće sezone u 'gostima' na Tušnju i da bude 7k navijača oni ce reci da je njih približno k'o i nas.
Svjesni su samo nece da priznaju da im mi nabijamo prosjek kad gostujemo! I sad ce biti 5k na Tušnju kad budemo igrali sa njima, samo me strah prljavi radnjih da nece pod ucijenom traziti bodove od nas ako im bude potrebno, nešto u fazonu pustite nas nece vam Azmir tražiti pozajmicu ili ako ispadnu da traže pozajmicu kako bi nas izbacili a oni da ostanu..Šta kazu sredio nam Azmir 3 boda prošle sezone protiv Borca, pitam se samo kako njima nije uspio srediti prošlo kolo..
Sta ćemo vas bolan ucjenjivati niste nas dobili 13-14 utakmica, vi ste naša redovna mušterija. Kamo sreće da imamo još takvih ekipa.
Svi koji ti imalo znaju stanje u Gorkom svjesni su sta i kako vam je pomagao prosle sezone. A posebno tu utakmicu sa Borcem.
PS dobrodošli na temu, vidimo koliko nas pratite. Nabijamo komplekse.
-
- Kontakt:
Iako nismo pobjedili evo vise od 10tak utakmica uzastopno protiv Želje ja bih bio zodovljan i bodom. Jer kako kažes kod nas nema ko dati gola. Ja mislim da je Smajlagić jos uvijek najbolji strijelac kluba a lik ne igra vec pola godine kod nas.husrefbeg je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:13Bez obzira na promjene u Želji mi ako želimo da zadrzimo status premijerligasa konačno trebamo početi igrati. Ono od jučer bez obzira što je protiv Zrinjskog je toliko loše i neodgovorno. Zeljo je puno jači od nas Amoa, Santos, Stilic, Krpic, Hodzic svi mogu dati gol ko će ga kod nas dati. Pa onaj Hadzic gledam jučer bježi od svakog djela u nekom grcu i strahu još nema Mice bit će teško na prepunoj Grbavici uzeti bod a kamo li šta više.
Ovaj nekakav Hadzić je pokazao zasto je bio visak u Zrinjskom. Nije bez razloga. Također Pantelić stariji je jedna od većih prevara koja je zaigrala u našem dresu, a iskreno bilo ih je mnogo.
Nama je spas Gruzijac ili eventualno da neko iznenadi ali na to se ne možemo osloniti.
-
- Kontakt:
Ne treba uopste obracati paznju na njih, odgovarati na komentare, jer svakako se svode na nase gasenje. Jednostavno ljudi zive svoj svijet, svoju ideologiju.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:44A pusti ih, znaju sta ih čeka. Ispadanje pa će polako prelaziti kod nas. Inače neće moći drugačije da prate PL. Polako se primiču suncokreti.Beledija je napisao/la: ↑06 apr 2023, 08:44Dobro došli na temu....svaki dan sve nas je više i više.samirr je napisao/la: ↑06 apr 2023, 03:48
Kod nas da je bolja situacija i atmosfera u klubu i da s njim igramo sljedeće sezone u 'gostima' na Tušnju i da bude 7k navijača oni ce reci da je njih približno k'o i nas.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Da bi se neki klub plasirao na zadovoljavajuće mjesto na kraju šampionata mora osvajati bodove i na strani a pobijediti sve utakmice kući protiv direktnih rivala( Posušje,Sloga). U gostima igramo sa Slobodom, Leotarom i Igmanom.
Za sad imamo isti međusobni skor sa Posušjem i Slobodom stim da Slo ima bolju g. razliku a mi bolju ud Posušja.Igman je u prednosti zbog dvije pobjede a mi smo bolji od Sloge. Pod uslovom da pobijedimo Slogu i Posušje treba osvojiti još min. 6 bodova. Domaće tekme su Velež, Posušje,Sloga i Zrinjski a gosti Želji, Sarajevu,Slobodi, Leotaru,Igmanu.Kako nam ekipa podnosi pritisak prilično zahtjevno. Sutra će biti malo jasnije.
Za sad imamo isti međusobni skor sa Posušjem i Slobodom stim da Slo ima bolju g. razliku a mi bolju ud Posušja.Igman je u prednosti zbog dvije pobjede a mi smo bolji od Sloge. Pod uslovom da pobijedimo Slogu i Posušje treba osvojiti još min. 6 bodova. Domaće tekme su Velež, Posušje,Sloga i Zrinjski a gosti Želji, Sarajevu,Slobodi, Leotaru,Igmanu.Kako nam ekipa podnosi pritisak prilično zahtjevno. Sutra će biti malo jasnije.
25.kolo
FK Borac - HŠK Zrinjski 1
NK Široki - FK Igman x
FK Velež - FK Leotar 1
FK Željezničar - FK Tuzla C. 2
FK Sarajevo - FK Sloga 1
HŠK Posušje - FK Gorki 2
FK Borac - HŠK Zrinjski 1
NK Široki - FK Igman x
FK Velež - FK Leotar 1
FK Željezničar - FK Tuzla C. 2
FK Sarajevo - FK Sloga 1
HŠK Posušje - FK Gorki 2
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 07 apr 2023, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sretno i vama i nama da se izvucemo, ne trebamo se mrziti, vise bi volio opet da vi ostanete nego leotar, sloga, posusje..
Alal ti vera. Svaka cast na komentaru. Ali sad ce tvoji prijatelji pisati, dabogda se ugasili ovo ono...ali tebi svaka castLaBombonera88 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:21Sretno i vama i nama da se izvucemo, ne trebamo se mrziti, vise bi volio opet da vi ostanete nego leotar, sloga, posusje..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trla baba lan, da joj prodje dan.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:55A kakve ovo veze ima sa nama i našom temom?
Kritikujemo ljude sto nam upadaju na temu, a ti ih onda prizivas pričama koje se nas ne tiču.
Možes li nam reći sta je cilj ovakvog posta?
-
- Kontakt:
LaBombonera88 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:21Sretno i vama i nama da se izvucemo, ne trebamo se mrziti, vise bi volio opet da vi ostanete nego leotar, sloga, posusje..

NA GRBAVICI BEZ KUZMANOVIĆA I GAVRIĆA
7. Aprila 2023. 107 Pregleda
Naredna stanica za Plave je Grbavica! Dolina ćupova čeka izabranike Milenka Bošnjakovića, koji će tražiti bodove spasa.
Povratak iz 0:2 protiv Borca pokazao je da Tuzlaci imaju i karakter ali i kvalitet. Svjesni su toga i u Sarajevu pa s pravom respektiraju Tuzlake.
Strateg Plavih bit će uskraćen za neigranje Kuzmanovića i Čelikovića, zbog žutih kartona. To će svakako otežati situaciju Bošnjakoviću koji će morati posegnuti za alternativama.
U rosteru će biti i Aleksey Nikitin koji je zimus došao u Tuzla City iz ruskog Khimkija.
Meč na Grbavici igra se u subotu od 20 sati.
press Služba F.K.Tuzla City
7. Aprila 2023. 107 Pregleda
Naredna stanica za Plave je Grbavica! Dolina ćupova čeka izabranike Milenka Bošnjakovića, koji će tražiti bodove spasa.
Povratak iz 0:2 protiv Borca pokazao je da Tuzlaci imaju i karakter ali i kvalitet. Svjesni su toga i u Sarajevu pa s pravom respektiraju Tuzlake.
Strateg Plavih bit će uskraćen za neigranje Kuzmanovića i Čelikovića, zbog žutih kartona. To će svakako otežati situaciju Bošnjakoviću koji će morati posegnuti za alternativama.
U rosteru će biti i Aleksey Nikitin koji je zimus došao u Tuzla City iz ruskog Khimkija.
Meč na Grbavici igra se u subotu od 20 sati.
press Služba F.K.Tuzla City

7.FK Leotar.... 24.. 7.. 5.. 12... -10.. 22 : 32.. 26
8.FK Gorki ......24.. 5.. 9.. 10....-3.. 24 : 27.. 24
9.FK Tuzla City. 24.. 6.. 5.. 13... -6.. 31 : 37.. 24
10.FK Igman.... 24.. 6.. 6.. 12. -11.. 28 : 39.. 24
11.FK Sloga..... 25.. 6.. 6.. 13.. -14. 31 : 45.. 24
12.HŠK Posušje.. 24.. 6.. 6.. 12. -14. 20 : 34.. 24
8.FK Gorki ......24.. 5.. 9.. 10....-3.. 24 : 27.. 24
9.FK Tuzla City. 24.. 6.. 5.. 13... -6.. 31 : 37.. 24
10.FK Igman.... 24.. 6.. 6.. 12. -11.. 28 : 39.. 24
11.FK Sloga..... 25.. 6.. 6.. 13.. -14. 31 : 45.. 24
12.HŠK Posušje.. 24.. 6.. 6.. 12. -14. 20 : 34.. 24
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 07 apr 2023, 21:59, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ma ovo treba zabraniti, prijavljivati adminu kao spam.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 apr 2023, 18:23Trla baba lan, da joj prodje dan.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 apr 2023, 16:55A kakve ovo veze ima sa nama i našom temom?
Kritikujemo ljude sto nam upadaju na temu, a ti ih onda prizivas pričama koje se nas ne tiču.
Možes li nam reći sta je cilj ovakvog posta?
Em što nam se ljudi zbog njeg smiju, em i nas zatrpava glupostima i ubija volju da se sta napiše.
Nema teme gdje se ljudi ne sprdaju sa ovim sto objavljuje glupe pjesme, svakog sudiju on unaprijed nesto "kvazimin zalimiin tanta manta".
A kako sam čuo covjek u godinama a nikako da se uoubilji da ne kažem dozove pameti.
Sa ovakvim glupostima priziva ljude da dođu ovde, koriste što nemamo moderatora i pišu uvrede i gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 4 gosta.