FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tenpenny
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tenpenny » 09 mar 2016, 17:10

Ma hajd dobro je izbacit cemo ove mesare,grehota bi bilo za fudbal da oni pridju bilo kakvom trofeju.Sto se tice nas realno fale nam 2 dobra igraca znamo svi gdje i na kojim pozicijama.Vidim raspravu oko uprave pa je neki i brane ali cinjenice su da su sve zivo sto valja rasprodali i usli u odlucujuce utakmice u borbi za titulu i kup bez jedno 2 pojacanja koja nam tako trebaju ko samar budali to svako ziv vidi.Realno uzmemo li jedan trofej ove godine ja prezadovoljan.Mi vec zadnji par godina imamo samo par dobrih igraca a ono ostalo odron zivi i to je najveci problem.Ako hocemo neki tim treba da imamo igrace podjednakih kvaliteta na svakoj poziciji prije svega u prvih 11.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 mar 2016, 17:10

Manuel je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:[youtube][/youtube]

:facepalm:
Mene stid njihove sramote...
Vjerovatno je bio dogovor da vecina njih uleti i pokusaju uzeti trans.Mnogi nisu uletili i onda smo ga popusili.
A to je veoma bitno za klub koji bodre? Ući u teren, donijeti klubu kaznu zbog neko transparenta? On će kao donijeti prolazak u slijedeće kolo i titulu u ligi? :facepalm:
Samo Saraj'vo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 17:10

sasistika je napisao/la:Previše trofejna ekipa slobode je napravila masakr danas!!! Navijači kluba koji je bez i jednog trofeja ikada,govore da nam nije sudija da bi se borili za opstanak.Ništa gore kad se opanak upali ko kutnjak :nene: :nene: a niti jedan trofejćić :nene: :nene: gospodo katili.
Ako Bog da ni ove sezone ništa.. :nene: :nene:
Šta se dešava od ove naše ekipe?? To više ,mislim,da niko nije u stanju da odgovori??
Konstanta nam je jedino u tom da igramo toplo,hladno
Al sve u svemu kako stvari stoje,mi ćemo Slobodu izbaciti iz kupa sa frtalj snage :yawn:
tebi protiv čelika bilo toplo kao???? :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 09 mar 2016, 17:11

Ljudi mozeli mi ko objasniti kako smo stojali na terenu ukratko u oba poluvremena?, i drago mi je da smo postigli pogodak i abd jedva cekam revans na kosevu uz podrsku navijaca i dobre posjete do prolaska u polufinale. :) Samo ultra Saraje'o ... ! :cool:
04.10.2009 !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2016, 17:11

Kad prorade napadači bit će nešto od nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 mar 2016, 17:11

Kao što sam ranije rekao;
BordoArmy88 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
Oerde je napisao/la:Danas smo vidjeli da je bolje gram sreće nego kila bilo čega. :D
Naumpadne mi odmah prošle godine Čelik, jedna lopta i otkaz Kodri. Prije toga Zenica, Todorović tri puta jedan na jedan sa golmanom. Pa mi naumpadne "okupacija" Veleža, dok je Jarni još bio trener, to stative, to pršti, preko dvadeset šuteva, jedan zaeb, Haurdić i 1:1
To je to.
Mnogi kao da su to vec zaboravili. Zaboravilo se kad smo sa Kodrom, pa jedno vrijeme sa Uscuplicem gazili i jeli protivnika na terenu, milion sansi, ogroman posjed a rezultat cesto bio nerijesen a nerijetko smo znali i gubit.

Jesic igra takticki, i to se bas vidi. Dobro si to usporedio sa Fergusonovim Manchesterom, isto tako je igrao i Mourinho u Realu. Kod nas su sad bitna krila, sredina terena nije glavni faktor. Sve sto treba je da imamo brza i prodorna krila (sto i imamo) i napadac koji zna pospremit loptu u mrezu (vidi moj avatar :kralj: ).

Sto se mene tice, nek nas protivnik ubije na terenu, neka imaju milion prilika, ma ne moramo opucat po golu, al ako na kraju mi imamo 3 boda ja sam prezadovoljan !

Danas smo i mi i Celik bili losi.. Isto tako smo bili losi protiv Travnika sad u prijateljskoj pa ste svi ocajavali, halalili i titulu i sve, pa onda u Mostaru zrinjski jedva izvuce bod.
Isto tako u srijedu je nova utakmica, pa oza nje opet sasvim nova.

Sjetite se kako je bilo prosle sezone, u kojem skripcu smo bili, al kad se pocelo ici iz utakmice u utakmicu OSVAJATI BODOVE a ne nadigrati protivnika tad je sve sjelo na svoje.
Ja se ne sekiram ni najmanje, ako sa ovakvom igrom nasi momci nastave uzimat bodove to ce bit fenomenalno.
Jesicu puna podrska od mene.

#NEDAMOTITULU :cool:
Problem je što neće, jer sa karinaškom taktikom gdje sredina faktički ne postoji i sve se svodi na izbij-nabij naprijed i nadaj se najboljem jednostavno nećeš dobiti više tekmi zaredom, osim ako imaš neku ludu sreću! Nadam se da griješim i rado ću pojesti ove riječi ali bojim se da nema napretka dok god Ješić ne pojača sredinu terena, jer je evidentno da je Samir i Emerson ne mogu držati tj. treba još jedan koji će trčati za ovu dvojicu! Vidjeli smo ranije kako je Radovac najbolje igrao dok je imao Cimija koji je trčao i za sebe i za njega pa je ovaj mogao svu snagu usmjeriti prema naprijed a ovako se samo troši uzalud! :salut:
Sa ovom "igrom" nema hajra na duže staze! :kafa:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 mar 2016, 17:11

BTX je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ma mi ako damo jedan go imamo velike šanse za prolaz.
to ti kazem, samo 1 i ovo je dobro
Sad možemo realno očekivati prolaz, jedan gol i to je to
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 mar 2016, 17:12

Sta ocekivati u Prijedoru? Opet neku patnju i nerviranje il napokon ekipu koja zna sta hoce i moze?

I opet nakon ulaska Harbe mi djelujemo mnogo bolje

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 09 mar 2016, 17:12

Carlo je napisao/la:
BTX je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Ma mi ako damo jedan go imamo velike šanse za prolaz.
to ti kazem, samo 1 i ovo je dobro
Sad možemo realno očekivati prolaz, jedan gol i to je to
:bow:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

High

Post Postao/la High » 09 mar 2016, 17:12

Zip je napisao/la:Sta ocekivati u Prijedoru? Opet neku patnju i nerviranje il napokon ekipu koja zna sta hoce i moze?

Očekivati našu pobjedu od 0:1. Harba je majstor!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 09 mar 2016, 17:14

DenchiNL je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Previše trofejna ekipa slobode je napravila masakr danas!!! Navijači kluba koji je bez i jednog trofeja ikada,govore da nam nije sudija da bi se borili za opstanak.Ništa gore kad se opanak upali ko kutnjak :nene: :nene: a niti jedan trofejćić :nene: :nene: gospodo katili.
Ako Bog da ni ove sezone ništa.. :nene: :nene:
Šta se dešava od ove naše ekipe?? To više ,mislim,da niko nije u stanju da odgovori??
Konstanta nam je jedino u tom da igramo toplo,hladno
Al sve u svemu kako stvari stoje,mi ćemo Slobodu izbaciti iz kupa sa frtalj snage :yawn:
tebi protiv čelika bilo toplo kao???? :thumbdown:
Prije da je jednom toplo(Mostar) pa dva puta zaredom, hladno,tj,zindan!!!
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 09 mar 2016, 17:14

High je napisao/la:
Zip je napisao/la:Sta ocekivati u Prijedoru? Opet neku patnju i nerviranje il napokon ekipu koja zna sta hoce i moze?

Očekivati našu pobjedu od 0:1. Harba je majstor!
Prije 1:2, kako da ne primimo go. :D
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 17:14

xbox je napisao/la:Uglavnom Jesic nas je slagao da cemo gledati bolje Sarajevo. Ja iskreno nisam vidio pomak nikakav al eto saceko sam da on selektira igrace i prodje sa njima prireme. Sve u svemu provlacimo se i to nece dugo trajati kada ce sve da grohne. Opet kazem svi smo mislili da ce biti neki pomak al Jesic nije nista bolji ni od Kodre ni od Jarnija.
odbrana ne postoji uopšte, to je za i najvećeg laika ono BAŠ NOVO!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 09 mar 2016, 17:15

trebalo bi nas dobro kazniti, da nam svima zazvoni u ušima zbog ovakvih ispada.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 09 mar 2016, 17:16

hulehule je napisao/la:
VivaLasVegas je napisao/la:Ogroman pritisak sa tribina. Seljaci iz Tuzle ce dobit svoje ako budu smjeli doci.

KANTON SARAJEVO TREBA DA BUDE ZASEBNA DRZAVA!!!!
Pa umrli bi od gladi za pola godine jazavac jedan.....a niko sretniji od nas ne bi bio kad vise ne bi imali nikakve veze sa vama
kako to, kod nas je sve zasebno, vi bi umrli od gladi da nas nema..da se spustim na tvoj nivo lazi
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 mar 2016, 17:16

Snimak, govori sve. Fukarice su dokazale ko su sta su, i sa ovim i sa nazivanje naseg grada teheran (to samo cetnici i ustase izjavljuju). Picke nikad vise na kosevo doc nece ko i skripari.

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 09 mar 2016, 17:16

brukamo se na teretnu iz kola u kolo, mi smo FC BRUKA....a usput ova Tuzla leglo najvecih seljobera danasnjice...zaostaju za svim tokovima...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 mar 2016, 17:17

Coromandel je napisao/la:trebalo bi nas dobro kazniti, da nam svima zazvoni u ušima zbog ovakvih ispada.
ja bi volio oduzimanje poena npr. pa da odmah znamo ko su navijači a ko idioti....
sasistika je napisao/la: Prije da je jednom toplo(Mostar) pa dva puta zaredom, hladno,tj,zindan!!!
ni u mostaru ja ništa pozitivno ne viđoh? odbrana skoro svaku tekmu po 2 gola fasuje....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 09 mar 2016, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 09 mar 2016, 17:17

To utrčalo u teren i nanjelo štetu klubu koji bodri i još ih neki pravdaju kaže "pa htjeli da uzmu transparent"... Evo ja još u čudu, razmišljam koliko to klubu nosi bodova, taj transparent, pa se toliko boriše za njega...
Samo Saraj'vo.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 09 mar 2016, 17:18

Ko je poceo tucu,nisam u tuču? Hz ili Fukare ?
Sarajevo ljubavi moja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.