Samo iz ruke u ruku.samo_lijevo je napisao/la:Budi gospodin i naruci online. Podignes kartu pred polazak.High je napisao/la:Od koliko do koliko sati radi Centrin šalter za prodaju karata (konkretno pitam za liniju Sarajevo - Beograd)? Šukren!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo iz ruke u ruku.samo_lijevo je napisao/la:Budi gospodin i naruci online. Podignes kartu pred polazak.High je napisao/la:Od koliko do koliko sati radi Centrin šalter za prodaju karata (konkretno pitam za liniju Sarajevo - Beograd)? Šukren!
Ima popust.High je napisao/la:
Samo iz ruke u ruku.
Koliko popusta?samo_lijevo je napisao/la:Ima popust.High je napisao/la:
Samo iz ruke u ruku.![]()
E onda mozes doci kad zelis. Jednom sam kupio kartu u 22 casa. Znaci od jutra do sutra.
Aha. Ma bolje ti je iz ruke u ruku.High je napisao/la:
Koliko popusta?
Bolje mi je, zbog toga što nemam više od 26 godina, imati 20% popusta i kartu kupiti par dana prije putovanja, nego online naručiti i imati 5%.samo_lijevo je napisao/la:Aha. Ma bolje ti je iz ruke u ruku.High je napisao/la:
Koliko popusta?![]()
Mislim 5%.
Svakako.High je napisao/la:
Bolje mi je, zbog toga jer nemam 26 godina, imati 20% popusta i kupiti je par dana prije, nego online naručiti i imati 5%.
Gdje si ti putovao? Valjaju li im busevi i ima li odmaranja?samo_lijevo je napisao/la:Svakako.High je napisao/la:
Bolje mi je, zbog toga jer nemam 26 godina, imati 20% popusta i kupiti je par dana prije, nego online naručiti i imati 5%.
Za dvije stoje imaš avion Beograd Sarajevo u oba pravcaHigh je napisao/la:Gdje si ti putovao? Valjaju li im busevi i ima li odmaranja?samo_lijevo je napisao/la:Svakako.High je napisao/la:
Ne mogu ti odgovoriti jer nisam koristio njihove usluge na duzim relacijama. Relacije unutar entiteta su vrhunac.High je napisao/la:
Gdje si ti putovao? Valjaju li im busevi i ima li odmaranja?
U oba smjera. Pravac ima dva smjera.WolfOfWallStreet je napisao/la:Za dvije stoje imaš avion Beograd Sarajevo u oba pravca
Umjesto da napišem povratnaGefufna je napisao/la:U oba smjera. Pravac ima dva smjera.WolfOfWallStreet je napisao/la:Za dvije stoje imaš avion Beograd Sarajevo u oba pravca
Kaže Meša: Da ostanemo ovo što jesmo. Sutra. I uvijek. Djeca.rio_Ferdy88 je napisao/la:Cuj nema vise od 26 god, a ovamo na forumu se prodaje za nekog od 36, da ne gubim dusu nekad zvuci i kao 16godisnjak, i to najcesce kad je sabahudin u pitanju
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Virto mu sabiro glasovesamo_lijevo je napisao/la:Jedan je Milo Djukanovic
Umjetnik.samo_lijevo je napisao/la:Jedan je Milo Djukanovic