Meni teško povjerovat da van Pheonixa postoji jedna osoba koja navija za taj NBA Fulham.Neutral je napisao/la:Mislim da je banovan
Upoznao sam njega davno na jednom drugom košarkaškom forumu.
PS: Barem mislim da se radi o istom korisniku, a ne vjerujem da postoje dvojica koji navijaju za Sunse
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Sačekat ćemo dok se javi ovdje. Sada i mene to zanima je li on ta ista osoba, ako nije ondafilip13 je napisao/la:kao @wolwerine je sam prestao pisati,sjecam se toga jer sam tad nekako ja poceo ovdje pisatiNeutral je napisao/la:Mislim da je banovan
Upoznao sam njega davno na jednom drugom košarkaškom forumu.
PS: Barem mislim da se radi o istom korisniku, a ne vjerujem da postoje dvojica koji navijaju za Sunse

Usvojen prijedlog ministra Čampare: Pijanim vozačima kazne od 3 do 10 godina zatvora!
Joj naslova 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam banovan, dosadio mi je taj profil pa sam napravio novi 

Znači da sam bio u pravu vuk = swag 

-
- Kontakt:
Virto kakvi vam ono Principi po CG ´odaju
S koliko si ti to godina počeo pisati po forumuDonnie Darko je napisao/la:Nisam banovan, dosadio mi je taj profil pa sam napravio novi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Incognito87
- Kontakt:
kad sam preživio ovaj vikend sve ću preživjeti
vidi hellera što šalta profile grob te yebo

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Incognito87 je napisao/la:kad sam preživio ovaj vikend sve ću preživjeti
+1
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
jeKo HellerIncognito87 je napisao/la:kad sam preživio ovaj vikend sve ću preživjeti

Kakav je ovaj krmak kralj. Zbog njega ću još zagotiviti Mostarce. 

-
- Kontakt:
Sportski pozdrav.Kawhi je napisao/la:Kakav je ovaj krmak kralj. Zbog njega ću još zagotiviti Mostarce.
http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... 5&start=20

Gospodin.WolfOfWallStreet je napisao/la:Sportski pozdrav.Kawhi je napisao/la:Kakav je ovaj krmak kralj. Zbog njega ću još zagotiviti Mostarce.
http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... 5&start=20
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
On i Pastrmka, kad reče nekom liku idi se objesi na maslini 

Premijer LigaRigoletto je napisao/la:Ima na obnu mala nevjesta nekad iza rucka. Pozdrav drugNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je danas na TV-u ?

O drogamaRigoletto je napisao/la:ja samo s gašenim vapnom mogu pastIncognito87 je napisao/la:jesi ovo ti pao u krupi sa gramom koke rigotina
Rigoletto je napisao/la:

Upućeno navijačima Metalehe poslije utakmice sa ArgetajevomRigoletto je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:probaj ti gladan trčatTuzlaado je napisao/la:Ma ovo Sarajevo i Željezničar vidjeli derbija nisu,nikakva utakmica

Rigoletto je napisao/la:očekujemo čakijanje na derbiju, jedino i osnovno sredstvo komunikacije među sarajlijama
Isti postRigoletto je napisao/la:u fond za odrzavanje VHS opreme koja je potrebna za europske utakmice s borusijom, derbijem itdbambus je napisao/la:
Pastrmka,gdje ide ova petica ?
Rigoletto je napisao/la:za ibrine osmice/quote]
Rigoletto je napisao/la:nije vam rečeno da se prvo morate kvalificirati?Virtu4l je napisao/la:Imaće kad Željo i Sarajevo budu igrali.Rigoletto je napisao/la:strava u bingovoj poslovnici u neumu. 2 obitelji iz tuzle i sarajeva se potukle oko zadnjeg pakiranja smrznute piletine pred istekom roka uporabe.
Kad se otvara Libertas, jel vrijeme?Belmin6 je napisao/la:...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dva najveća kluba u državi, pa ti talambasaj šta hoćeš.Neutral je napisao/la:danas igraju dva kluba koji su kpj. U srcu petokraka, na tribini ljiljani.
i danas ne znaju il' alija il' tito
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Od koliko do koliko sati radi Centrin šalter za prodaju karata (konkretno pitam za liniju Sarajevo - Beograd)? Šukren!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Budi gospodin i naruci online. Podignes kartu pred polazak.High je napisao/la:Od koliko do koliko sati radi Centrin šalter za prodaju karata (konkretno pitam za liniju Sarajevo - Beograd)? Šukren!

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 143 gosta.