Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Hajd dobro
WolfOfWallStreet je napisao/la:Samo Dragan Čović i Milorad DodikNeutral je napisao/la:Ja sam rođen u Jugoslaviji, pa volim Titu, a ne volim baketa, volim samo dragana čovića

Ništa je ovo, da vidiš njegova ranije djela, nego je pobrisao jedno 10 hiljada postova koje je pisao. Zamisli ideš redom i brišeš jedan po jedan postJohnCasey je napisao/la:jes ovaj neutral glup i zatucan lik pa to nisu istine

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ništa je ovo, da vidiš njegova ranije djela, nego je pobrisao jedno 10 hiljada postova koje je pisao. Zamisli ideš redom i brišeš jedan po jedan postJohnCasey je napisao/la:jes ovaj neutral glup i zatucan lik pa to nisu istine
Zar se mogu brisati postovi

Jesi i ti na listi gnjavatora

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne mogu, on je editovao i stavio tačkuMokes je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ništa je ovo, da vidiš njegova ranije djela, nego je pobrisao jedno 10 hiljada postova koje je pisao. Zamisli ideš redom i brišeš jedan po jedan postJohnCasey je napisao/la:jes ovaj neutral glup i zatucan lik pa to nisu istine
Zar se mogu brisati postovi![]()
Jesi i ti na listi gnjavatora

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: Chat
Daj,jel me furas cuj postove brisao haha kakav pacenik jbt. [emoji3]Virtu4l je napisao/la:Ništa je ovo, da vidiš njegova ranije djela, nego je pobrisao jedno 10 hiljada postova koje je pisao. Zamisli ideš redom i brišeš jedan po jedan post [emoji144]JohnCasey je napisao/la:jes ovaj neutral glup i zatucan lik pa to nisu istine
Virtu4l je napisao/la:Ništa je ovo, da vidiš njegova ranije djela, nego je pobrisao jedno 10 hiljada postova koje je pisao. Zamisli ideš redom i brišeš jedan po jedan postJohnCasey je napisao/la:jes ovaj neutral glup i zatucan lik pa to nisu istine

Coutinho prije Coutinha

Kakve gluposti pišu navijači Sarajeva i Želje tu neistine života mi. Da li oni vide koliko su ustvari retardirani 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Re: RE: Re: Chat
Klikneš na profil i pogledaš postoveJohnCasey je napisao/la:Daj,jel me furas cuj postove brisao haha kakav pacenik jbt. [emoji3]

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Haj imate 70k zajedno od tog 500 da valja. Otprilike ko članstvo SDA
Ja sam tu od prvih dana foruma, napravio sam među prvima profil, samo što nisam pisao nikako. Kasnije zaboravio šifru, pa napravio ovaj profil.
@Admin me zna od prvih dana, namučio se dosta sa mnom u ovih osam godina. Banovan sam preko deset puta, u vremenu kada si ban dobijao za sve moguće. Dakle, ako napišeš što će Crvena Zvezda na podforumu "Međunarodni fudbal" dobijao si ban ili što pišete čirilicom neki to ne razumiju i to je automatski značio ban i to ban mjesec dana
Ovdje ima likova koji naprave profil po deset puta, da bi pokušali popljuvati druge, a meni to lično ne smeta ništa. Nema šanse da mi bilo šta pogodi na jednom forumu, koga briga.
@Rino je stara garda, prepirali smo se i mi na temi mislim o Unitedu prije par godina, nikom ništa, nikad loše riječi s njegove strane. Tu je bilo još mnogo likova tipa @Legenda koji je stalno tu, a nikad se nije prepirao sa mnom ili nešto loše napisao i rekao. Možda preko fba ili privatnih poruka, nemam pojma, ali ovdje nikad.
@Donnie je jedan od najstarijih forumaša, imao bi vjerovano najviše postova da mu nije profil od 12.000 postova izbrisan.
@Kawhi isto tako, s tim da je bio uveliko protiv mene, dok su dva trola u vidu @lenbiasa i @greivsa pisali.
Mala kratka historija foruma. Koga zanima, mogu još o počecima foruma
PS: Ja sam ozbiljno pisao do osvajanja lige prvaka Bayerna, poslije toga @Anton mod, who gives a fuck
@Admin me zna od prvih dana, namučio se dosta sa mnom u ovih osam godina. Banovan sam preko deset puta, u vremenu kada si ban dobijao za sve moguće. Dakle, ako napišeš što će Crvena Zvezda na podforumu "Međunarodni fudbal" dobijao si ban ili što pišete čirilicom neki to ne razumiju i to je automatski značio ban i to ban mjesec dana

Ovdje ima likova koji naprave profil po deset puta, da bi pokušali popljuvati druge, a meni to lično ne smeta ništa. Nema šanse da mi bilo šta pogodi na jednom forumu, koga briga.
@Rino je stara garda, prepirali smo se i mi na temi mislim o Unitedu prije par godina, nikom ništa, nikad loše riječi s njegove strane. Tu je bilo još mnogo likova tipa @Legenda koji je stalno tu, a nikad se nije prepirao sa mnom ili nešto loše napisao i rekao. Možda preko fba ili privatnih poruka, nemam pojma, ali ovdje nikad.
@Donnie je jedan od najstarijih forumaša, imao bi vjerovano najviše postova da mu nije profil od 12.000 postova izbrisan.
@Kawhi isto tako, s tim da je bio uveliko protiv mene, dok su dva trola u vidu @lenbiasa i @greivsa pisali.
PS: Ja sam ozbiljno pisao do osvajanja lige prvaka Bayerna, poslije toga @Anton mod, who gives a fuck

madridist je napisao/la:Neke septolete ili neoangin pomazu,barem meni je bilo lakse,med i limun naravno,filip13 je napisao/la:imam slican problem,znam kako ti jerasavoje je napisao/la:Kako me grlo boli. kuknjava
ja uzeo strepsils,jedva popijem nesto,bananu deset minuta jeo
Dovoljna im je kazna to što navijaju za te kluboveBrokula je napisao/la:Kakve gluposti pišu navijači Sarajeva i Želje tu neistine života mi. Da li oni vide koliko su ustvari retardirani

-
- Kontakt:
Najveci idiot na forumu je ubjedljivo pile.
Neutral je napisao/la:Ja sam tu od prvih dana foruma, napravio sam među prvima profil, samo što nisam pisao nikako. Kasnije zaboravio šifru, pa napravio ovaj profil.
izbrisan mu profil ili je on prestao pisati pod tim nickom,@wolwerine?
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 16 okt 2016, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je banovan 
Upoznao sam njega davno na jednom drugom košarkaškom forumu.
PS: Barem mislim da se radi o istom korisniku, a ne vjerujem da postoje dvojica koji navijaju za Sunse

PS: Barem mislim da se radi o istom korisniku, a ne vjerujem da postoje dvojica koji navijaju za Sunse

kao @wolwerine je sam prestao pisati,sjecam se toga jer sam tad nekako ja poceo ovdje pisatiNeutral je napisao/la:Mislim da je banovan