gubimo 2-0ledesma je napisao/la:Pa ljudi moji, zar mislite da bi tek tako uletili, nešto je prije moralo biti, neki okidač.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Osttribine
- Kontakt:
I sta ako si ih uzeo kuci po automatizmu ih moras uzeti i na Tusnju, vidis li da nemaju poraza na Tusnju od one nase tekme sa njima kad smo ih pobjedili sa 2:0 u jesen 2014.god., ali tada su fkt imali losu ekipu, malo realnosti ljudi moji.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesmo igrali sa njima kuci,jbt kako pitari imaju slabo pamcenje!Koliko sw sjwcam uzeli smo!Osttribine je napisao/la:Kakva bolan mrtva Sloboda,ljudi su veci dio sezone na prvom mjestu, sem toga specijalisti su za prekide, sta li vi gledate pa sve okolo podcjenjujete, realno mi smo tanki, to se vidjelo neku noc na Kosevu protiv Celika.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo ljudi dragi,sloboda mrtva 2 gola nam da!Jesicu
Ma treba narkomane tuci na svakoj utakmici… Da vam hoce glave polupati hrpo delikvenata retardiranihZip je napisao/la:Djesi huliganmacahz je napisao/la:Pokusali smo uletiti, nismo se sko tali svi na vrijeme, malo nas poprskali ispendrecili....
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Vidim da se ponosis time sta si uradio..Ti nesta pokusao da uletis da belaj pravis..
SRAMOTO JEDNA...
Steta sto vas vise nisu ispendrecili da se naucite pameti.. Da kad idete na utakmicu da ste tu da navijate a ne da neko glavu izgubi...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ovo se desilo prije 2gog golaDenchiNL je napisao/la:gubimo 2-0ledesma je napisao/la:Pa ljudi moji, zar mislite da bi tek tako uletili, nešto je prije moralo biti, neki okidač.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo ćemo prvo namlatiti fašiste iz Prijedora?!Prijedor je napisao/la:
Ma treba narkomane tuci na svakoj utakmici… Da vam hoce glave polupati hrpo delikvenata retardiranih
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa ako se igraci urote protiv trenera,to samo dokazuje da trener nema autoritet.Jer da ga ima,iste bi suspendovao po kratkom postupku.pasica je napisao/la: Jesam li ja doveo Jesica? Jesam li ja jeo **** sa Uscuplicem? Jesam li ja dozvolio retardima da se urote protiv Kodre i tako upropaste ekipu i strucni stab. Jesam li ja suspendovao igrace koji nisu proveli 5 minuta na terenu? Jesam li ja spickao pare za ovu godinu na lose poteze, pa u prelaznom roku nisi nikoga mogao dovesti(igraca, ovi pokusaji se ne smatraju igracima)?
Vakat je njima davno da kupe prnje, svima!
Ljudi su doveli Herbu na svoju inicijativu i covjek je dobar igrac.Sve ostalo je doveo Jesic zbog kojeg ste i otjerali Ibrakovica da on ima odrijesene ruke.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- UnitedForce
- Kontakt:
''Umalo 3:0. Veselinović je šutirao, ali Pavlović dobro brani. Ahmetović je krenuo na 'odbijanac', ali se nalazio u nedozvoljenoj poziciji.''
Žao mi je sto sam upravu bio kad sam rekao da ce biti 2:0, kako igramo i sa tim smo dobro prošli...
Žao mi je sto sam upravu bio kad sam rekao da ce biti 2:0, kako igramo i sa tim smo dobro prošli...
' $!
Pa nije ovo prva utakmica da se igra bez taktike. Čelik, Zrinjski, to su sve bodovi na guzove. Odbrana je katastrofalna, neuigrana, a kad se desi da i napadači imaju loš dan, onda ćemo izgubit s 2 ili više golova u našoj mreži bez ijednog postignutog. Sredinu da ne pominjemo, počevši od Radovca koji više nit nazad valja nit naprijedvBOSTers19 je napisao/la:sta vam je?
nije ni zavrsila utakmica a vec sada niko ne valja,od uprave do ljudi koji pripremaju opremu..sta ti je nas mentalitet pihh..

-
- Kontakt:
Pa igramo li mi covjece uopste ?
3 - 0
2 - 1

2 - 1

Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 09 mar 2016, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Suspendovati ces ti ku*ac ako uprava ne stoji iza tebe. Doveo Jesic, koga je doveo Jesic? Dovedi ti nekog kad su debili potrosili pare! A Jesic, boli me i za njega. Svaka njegova greska je i njihova, jer oni su ga doveli nisam ja.arhimed89 je napisao/la:Pa ako se igraci urote protiv trenera,to samo dokazuje da trener nema autoritet.Jer da ga ima,iste bi suspendovao po kratkom postupku.pasica je napisao/la: Jesam li ja doveo Jesica? Jesam li ja jeo **** sa Uscuplicem? Jesam li ja dozvolio retardima da se urote protiv Kodre i tako upropaste ekipu i strucni stab. Jesam li ja suspendovao igrace koji nisu proveli 5 minuta na terenu? Jesam li ja spickao pare za ovu godinu na lose poteze, pa u prelaznom roku nisi nikoga mogao dovesti(igraca, ovi pokusaji se ne smatraju igracima)?
Vakat je njima davno da kupe prnje, svima!
Ljudi su doveli Herbu na svoju inicijativu i covjek je dobar igrac.Sve ostalo je doveo Jesic zbog kojeg ste i otjerali Ibrakovica da on ima odrijesene ruke.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Rustemović nikad u životu neće postati igrač! Poslije Radulovića goreg nismo imali, Melunović je za njega Said veličanstveni!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- UnitedForce
- Kontakt:
ledesma je napisao/la:Pa ljudi moji, zar mislite da bi tek tako uletili, nešto je prije moralo biti, neki okidač.
pa okidač je taj da su nam ljudi uvalili dva komada kao da smo Vitez a mi fol neke titule ganjamo...
kakav je magarac ovaj jesic, tvrdoglaviju osobu nisam odavno vidio...
4-4-2 gura na silu, pa bolan mi nemamo centralnog veznog, ovaj debeli reis mora nazad da trci za dvojicu.
amer bekic u napadu je odmah u startu igrac manje.
ja ne znam kakva tu pamet treba , stavi BOLAN NE BIO 4-5-1 , harba desno umjesto ovog sismisa simeunovica , dzemo zadnji vezni da im kosti lomi,
cm rustem(posto smo odradili prelazni rok extra) , desetka reis i spic benko, kalasi desno... to bi bila fajterska ekipa koja bi bar X izvukla gore.
nemam rijeci, ne vrijedi da se covjek nervira, sloboda mrtva nas rastura, celik na kosevu dominira protiv nas a u mostaru 2 puta vodis i ne znas da zatvoris tekmu nego ko sivonja navalio, haj jednom ali 2 puta

4-4-2 gura na silu, pa bolan mi nemamo centralnog veznog, ovaj debeli reis mora nazad da trci za dvojicu.
amer bekic u napadu je odmah u startu igrac manje.
ja ne znam kakva tu pamet treba , stavi BOLAN NE BIO 4-5-1 , harba desno umjesto ovog sismisa simeunovica , dzemo zadnji vezni da im kosti lomi,
cm rustem(posto smo odradili prelazni rok extra) , desetka reis i spic benko, kalasi desno... to bi bila fajterska ekipa koja bi bar X izvukla gore.
nemam rijeci, ne vrijedi da se covjek nervira, sloboda mrtva nas rastura, celik na kosevu dominira protiv nas a u mostaru 2 puta vodis i ne znas da zatvoris tekmu nego ko sivonja navalio, haj jednom ali 2 puta

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Vjerovatno ce i Vitez u subotu manje primiti nego mi danas...astrix je napisao/la:ledesma je napisao/la:Pa ljudi moji, zar mislite da bi tek tako uletili, nešto je prije moralo biti, neki okidač.
pa okidač je taj da su nam ljudi uvalili dva komada kao da smo Vitez a mi fol neke titule ganjamo...
SARAJEVO
Ma kakav razlog ba, vidis sta je napisao ovaj pacijent maca..
Vidis da se iz njegovog posta moze naslutiti da je to planski bilo...
Kreteni, narkomani.. Stoje iza kluba i misle da su zasticeni, heroji, qurci su oni
EDIT: Evo nade
PENALLLL
Vidis da se iz njegovog posta moze naslutiti da je to planski bilo...
Kreteni, narkomani.. Stoje iza kluba i misle da su zasticeni, heroji, qurci su oni
EDIT: Evo nade
PENALLLL
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 mar 2016, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Radi ovih "navijača"nas odmah treba surovo kazniti,Pu Pu stoka jedna,ajojooo nemogu da vjerujem na sta smo spali
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- muhamedhulk
- Kontakt:
penal za nas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
penal na sevki