Idemo u sljedećem kolu po 3 boda protiv Viteza za potpuni povratak u vrh.

VTŽ
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prosle godine par domacih utakmica kostalo nas je titule ! Kad se samo sjetim kakve greske smo pravili.ChWilla je napisao/la:prošle godine nismo dobili ni radnika na strani, ni prijedor koji je drina zamijenila. a evo ove nekako dobismo.
Jesi do prognoze došao?likusa je napisao/la:Kad se Varea jos malo dozove (igracinaaa)i mali Nuspahic uhhh
DoslaFaraonTM je napisao/la:Jesi do prognoze došao?likusa je napisao/la:Kad se Varea jos malo dozove (igracinaaa)i mali Nuspahic uhhh
večeras 22:15 snimak na BHT1MrRiccoli je napisao/la:dobro je pobjeda je najbitnija... ako neko zna da li ce slucajno biti snimak kad veceras na BHT???
Znam da si žensko, al' nisam majke mi tebi citirao nego gore forumašu što je gledao dnevnik da vidi gol Bajićalikusa je napisao/la:DoslaFaraonTM je napisao/la:Jesi do prognoze došao?likusa je napisao/la:Kad se Varea jos malo dozove (igracinaaa)i mali Nuspahic uhhh
Bio sam blizu, hvala Bogu pa nisam pogodio rezultat. Primili smo gol 10 minuta ranije pa smo imali vise vremena da postignemo drugi. Crveni karton je definitivno pomogao. U svakom slucaju trebamo biti prezadovoljni jer smo sa ove dvije pobjede blizu vrha, a i drugi rezultati nam idu naruku. Sretno, Zeljo!ZaZelju je napisao/la:Prizeljkujem pobjedu od 2:0, u dva dosadasnja duela s tim rezultatom smo ih dobili, ali posto ne igra Hasanovic bojim se da cemo igrati 1:1. Tomic igra bolje u sredini ukoliko su tu uz njega Hasanovic i Jamak. Mogli bi povesti, a tamo od 75 minute pa dalje oni imaju sansu da izjednace. U svakom slucaju odbrana ce biti kljucna, a ona skripi najvise zbog toga sto pozicija defazivnog veznog nije dobro pokrivena pa zbog toga i stoperi trpe. Igrao bih sa dva defanzivna vezna gdje bi jedan od njih u tranziciji uvijek isao u napad. To mora biti Tomic koji cini mi se najvise trci. Medjutim neko drugi mora igrati tog klasicnog defazivnog veznog da oslobodi Tomica da previse bude fokusiran na odbranu.
Hvalalegenda reala je napisao/la:večeras 22:15 snimak na BHT1MrRiccoli je napisao/la:dobro je pobjeda je najbitnija... ako neko zna da li ce slucajno biti snimak kad veceras na BHT???