FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 30 avg 2014, 19:08

sve sada bolje izgleda nakon ove pobjede, imamo sada pauzu koja će nam dobro doći zbog Vareje i Nuspahića da konačno budu spremni,kao i da se još bolje fizički spremimo za nastavak sezone...
Idemo u sljedećem kolu po 3 boda protiv Viteza za potpuni povratak u vrh. :D
VTŽ

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 avg 2014, 19:14

hebo mu ljubuški duhan mater. nek' ih ubiju akcizama, nek akciza bude milja na kilu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2014, 19:15

Ovo je danas vec licilo na nesto i konacno je Adzem nasao formaciju u kojoj Turkovic doprinosi igri.O igracima pojedinacno Stanic I Kvesa veoma stabilni bez nekih gresaka,par puta sjajno se ukljucili u napad,mnogo bolje nego sa Benjom.Stoperi danas puno bolji i sem jedne nesigurnosti Bogdanovica pred kraj bez greske,Tomic i Sadikovic konacno nesto vise prema nazad igrali i to je vec bio pun pogodak,kasnije Tomica pomjerio Adzem naprijed nakon ulaska Hasanovica,koji je bio odlican,a Tomic naprijed bio jako los ali ipak postigao pobjedonosni gol.Bucan i Memija na pocetku sjajni kasnije sve slabiji,ulaskom Varea-e i Base to se popravilo ponovo i obojica su unijeli zivost posebno argentinac.Narpijed Bajic i Turkovic sjajni,posebno ovaj drugi,bukvalno je krv propisao danas na teremnu svaka cast,Rio kao uvijek na ivici genijalnosti i amaterizma u zavrsnici,ali veoma je koristan.Sve u svemu konacno dobra tekma nasih,najbolja ove sezone,doduse i domacin je igrao otovreno i nije se branio ni sekunde ali su mnogo slabiji od nas,sretno im u borbi za opstanak.

Sudija osim ispravne odluke za crveni pun gresaka,dva penala nam nije svirao a i Memija je bio zreo za drugi zuti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 avg 2014, 19:16

jeste bio. kroz meso ide mali :mrgreen:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 30 avg 2014, 19:18

Po meni Turkovic igrac utakmice, napokon nas je krenulo, ovo danas je odlicno izgledalo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FKŽ !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 30 avg 2014, 19:20

Nije moglo bolje,nakon ona 3 kola I 2 boda,ovo je fenomenalno ispalo,dvije gostujuce pobijede,moglo bi se pozitivno okrenut u nastavku.
Odlicna stvar za ovu ekipu,sto je donijela 10 bodova sa strane iz 4 meca,moramo sad proigrat I na grbavici.
Ne treba nikakvu euforiju,ali meni ove dvije pobijede znace vise od samih 6 bodova.
Jer ih ostvaris,nakon poraza kuci,pa sljedecu dobijes u gostima uz jako losu igru,a sad uzimas u dosta teskoj tekmi,gdje ganjas I stisces protivnika I dajes gol 2-3 minute prije kraja.
Puno to znaci za sqmopouzdanje I iskustvo.
Ima jos puno toga da se ispravi,ali evo sad vremena da varea,basa I anel uskoce u ritam,I da se malo ovi stari dozovu,ili da lagano lete na klupu,djeca vec svakako igraju jako lijepo iz tekme u tekmu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 avg 2014, 19:21

prošle godine nismo dobili ni radnika na strani, ni prijedor koji je drina zamijenila. a evo ove nekako dobismo.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 avg 2014, 19:27

Kad se Varea jos malo dozove (igracinaaa) :clap: i mali Nuspahic uhhh :D
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 avg 2014, 19:31

Majke se nayebem i ovim iz BHT pregledao sam čitav dnevnik da vidim Bajin gol i oni na kraju samo pročitaše rezultate. :puke: :guz:
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 avg 2014, 19:32

ChWilla je napisao/la:prošle godine nismo dobili ni radnika na strani, ni prijedor koji je drina zamijenila. a evo ove nekako dobismo.
Prosle godine par domacih utakmica kostalo nas je titule ! Kad se samo sjetim kakve greske smo pravili. :damn:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 avg 2014, 19:36

likusa je napisao/la:Kad se Varea jos malo dozove (igracinaaa) :clap: i mali Nuspahic uhhh :D
Jesi do prognoze došao? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 avg 2014, 19:50

FaraonTM je napisao/la:
likusa je napisao/la:Kad se Varea jos malo dozove (igracinaaa) :clap: i mali Nuspahic uhhh :D
Dosla :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 30 avg 2014, 20:04

dobro je pobjeda je najbitnija... ako neko zna da li ce slucajno biti snimak kad veceras na BHT???
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 avg 2014, 20:05

MrRiccoli je napisao/la:dobro je pobjeda je najbitnija... ako neko zna da li ce slucajno biti snimak kad veceras na BHT???
večeras 22:15 snimak na BHT1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 avg 2014, 20:07

likusa je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Dosla :mrgreen:
Znam da si žensko, al' nisam majke mi tebi citirao nego gore forumašu što je gledao dnevnik da vidi gol Bajića :D

:lol: :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 30 avg 2014, 20:09

Kako to obično biva pobjede kod navijaća donese euforiju, a to se vidi i po većini komentara na forumu. Naravno da sam sretan zbog ove zadnje dvije pobjede, ali igra mi i dalje ne uljeva neki optimizam. Očigledno da u stvari i nije toliki problem kvalitet igrača koliko izuzetno loša fizička sprema, što se naravno najviše odražava na vezni rad, a kada njega nemaš odbrana i vrh napada izgledaju lošije nego što možda i jesu. Kakve su bile pripreme ne znam, ali da kuveta nemaju vidi se. A kada nemaš kuveta i ono što znaš ne možeš provesti u djelo. Zato nas i jesu pojeli Široki i Zrinjski. U ovoj mini pauzi odvesti ih na Igman i Bjelašnicu i pokušati koliko toliko nabiti kondiciju.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 30 avg 2014, 20:09

cestitam momcima na danasnjoj predstavi. nije to nikakvo savrsenstvo, ali, u odnosu na proslu tekmu, zaokret za 180 stepeni. i dalje me nece iznenaditi totalna suprotnost, odnosno, da odigramo k'o mladost (gluhonijemi, stariji ce znati o cemu pricam) i ni tada necu pljuvati i ponizavati ove momke. treba vremena da se sazrije, oporavi, dokaze, dobije sigurnost, uigra, (valjda u pauzi porade i na fiz. spremi)... na kraju, samo da pozdravim one koji su u srijedu bili najredovniji na temi i samo pljuvali. javite se misevi kad treba i pohvaliti. ne izlazi vam zlato iz usta (ocito, samo smece). ali, ne, ne mozete vi to, bitno je pametovati od kuce, govoriti da vam ne pada na pamet dati ni 1 KM i gledati "patnju", srat.ti preko foruma, psovati, pljuvati, govoriti da se ne vracaju iz bijeljine ako ne pobjede, prozivati navijace (sa sigurne udaljenosti, od kuce)... pa kad se uze u bijeljini, nigdje vas, k'o da vas cunami odnese. kao ni danas. znam ja nas, je.bo nas. cekajte narednu priliku da se javite, bit ce ih ove sezone. ali, samo pokazujete svoj jad i bijedu, SITNE DUSE
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 30 avg 2014, 20:13, ukupno mijenjano 3 puta.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 30 avg 2014, 20:11

ZaZelju je napisao/la:Prizeljkujem pobjedu od 2:0, u dva dosadasnja duela s tim rezultatom smo ih dobili, ali posto ne igra Hasanovic bojim se da cemo igrati 1:1. Tomic igra bolje u sredini ukoliko su tu uz njega Hasanovic i Jamak. Mogli bi povesti, a tamo od 75 minute pa dalje oni imaju sansu da izjednace. U svakom slucaju odbrana ce biti kljucna, a ona skripi najvise zbog toga sto pozicija defazivnog veznog nije dobro pokrivena pa zbog toga i stoperi trpe. Igrao bih sa dva defanzivna vezna gdje bi jedan od njih u tranziciji uvijek isao u napad. To mora biti Tomic koji cini mi se najvise trci. Medjutim neko drugi mora igrati tog klasicnog defazivnog veznog da oslobodi Tomica da previse bude fokusiran na odbranu.
Bio sam blizu, hvala Bogu pa nisam pogodio rezultat. Primili smo gol 10 minuta ranije pa smo imali vise vremena da postignemo drugi. Crveni karton je definitivno pomogao. U svakom slucaju trebamo biti prezadovoljni jer smo sa ove dvije pobjede blizu vrha, a i drugi rezultati nam idu naruku. Sretno, Zeljo!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 30 avg 2014, 20:23

legenda reala je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:dobro je pobjeda je najbitnija... ako neko zna da li ce slucajno biti snimak kad veceras na BHT???
večeras 22:15 snimak na BHT1
Hvala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 avg 2014, 20:31

Konacno igra kakvu ocekujemo sve vrijeme. Svaka cast momcima na borbi i svemu, iako sam govorio protiv nede danas jedan od najboljih eo posipam se pepelom, a i adzema da pohvalim konacno mu je naso mjesto u timu i poziciju :thumbup: Tomic je konacno pogodio sto postonu sansu ono iz bijeljine ne racunam jer je na srecu uslo... Antolovic nas opet kosto gola , a zamalo i bodova fkt nek sjedne malo na klupu da se dohaviza. Drina nije nimalo naivan protivnik bolja je po meni i od radnika i mladosti i tranivka i zvijezde neki rang slavije mozda malo slabije , zapamtite da nece niko lako odnije bodove iz zvornika . Sad nastavit niz kuci onda u tuzli ako nista do boda i onda opet kuci po pobjedu i da ostvarnimo ono sto sam racuno u ovih 5 tekmi minimalno 13 bodova i u vrhu smo :cool:

Sto se tice sudjenja obavezno se zalit...Prvo poluvrijeme lik uleti klizeci na sut nasem igracu lopta ide pola metra iznad njega dize ruku i zaustavi sut kaze komentator zastitio lice :lol: :lol: :lol: A lopta mu presla preko lica i pogodila ga u ruku :? Onda u drugom poluvremnu cist penal ko suza za nas i opet sudija nijem :?
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek i 27 gostiju.