NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 20 sep 2025, 16:20

Bojim se da ovo nije za Zeru

Ovo je do njega, razmak izmedju linija ogroman, losa priprema meca, previse izbijanja nista odigrali nismo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 20 sep 2025, 16:21

Ne sjecam se losijeg poluvremena Jedinstva. Neuigrano, nepovezano, katastrofa

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 20 sep 2025, 16:22

Prva stvar teren je možda na oko bolji, ali ko god da je zadužen za održavanje **** mu je mater za sva vremena. Teren u Kraljama je duplo bolji od ovoga, ali isti nam je teren i nama i njima.

Druga stvar Žerić gubi konce u ekipi, prva stvar ima Zarića koji je po nogometnom znaju u top tri igrača, a okrenuo ga je protiv sebe, jer Žerić nije u stanju da se nosi sa temperamentom pojedinih igrača.

Treća stvar, fali mu U21 kvalitetnih igrača, mijenja stoperski par Fontemachi i Zgonjanin, jer mora Šetkića staviti zbog godina.

Ima još puno problema unutar kluba i sve to dolazi izgleda na naplatu.

Nadam se da će se Žerić ohrabriti u drugom poluvremenu motivirati ekipu da dobiju ovu tekmu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 sep 2025, 16:23

Izgubimo li Zerica otjerati odmah dok sudija svirne kraj. Tjerao bi ga i da pobijedimo ker ovo je do njega. Ne zna i nije za ovog i to je to. Ali imam osjecaj i da ga igraci na neki nacin bojkotuju jer se vidjelo odmah da od ove utakmice nema nista

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 sep 2025, 16:33

4 izmjene na pol... :)
Da moze , 8 ih je trebalo zamijeniti.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 sep 2025, 16:36

A prvog Zerica

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 20 sep 2025, 16:40

BosnianRahatluk je napisao/la:
20 sep 2025, 16:33
4 izmjene na pol... :)
Da moze , 8 ih je trebalo zamijeniti.
Ekpresno su plodom urodile

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 sep 2025, 16:41

Definitivno zericev poraz i to je to. Imao srecu pa dobio stupcanicu u prvom kolu

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 20 sep 2025, 16:44

Taman da preokrenu rezultat nije ovo za Žerića.

Ova Uprava ako mu odmah ne uruči otkaz poslije utakmice džabe su krečili.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 sep 2025, 16:50

Stvarno lose odigrana utakmica do sada.

Misljenja sam da Zera ne moze puno pomoci.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 sep 2025, 16:50

NAJVECE GUBE OD EKIPE KOJA JE IGRALA U BIHACU UNAZAD PAR GODINA

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 sep 2025, 17:09

15 min treba nadoknada vremena
Koja bruka od ekipe i ponasanja

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 20 sep 2025, 17:12

Drugo pol dosta bolje ali mi nemamo spica koji moze da zabije nazalost. Fali ovdje igraca i kvalitete dosta. Btw. ako ne produzi ovo 10 minuta neka se naduvaju lagano.
Zadnja izmjena: SoloControTutti, dana/u 20 sep 2025, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 sep 2025, 17:13

Pa ovo je nevjerovatno, dugo, ali dugo nije ovalva ekipa bila, sreca ima prenos pa se moze sve vidjeti.

Fujjjj

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 sep 2025, 17:14

Na kraju ce produziti 4 minute

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 20 sep 2025, 17:15

Ovo je strasno sta rade

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 sep 2025, 17:42

Samo i ovi celikovci su se digli, jel moguce da oni podcjenjuju 90% ekipa u ovoj ligi i da se oni vide kao jedan favorit za ulazak u PL ??

Sutra im ide prvo hladjenje u Gracanici, a trebaju docekati "jaku" Stupcanicu pa nama ranjenicima u Bihac na ovu livadu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 sep 2025, 17:54

NeRi_K je napisao/la:
20 sep 2025, 16:22
Prva stvar teren je možda na oko bolji, ali ko god da je zadužen za održavanje **** mu je mater za sva vremena. Teren u Kraljama je duplo bolji od ovoga, ali isti nam je teren i nama i njima.
Teren deset puta gori nego prosli mec, ja ne znam kako, spaljen suh nikakav, tvrd ko beton. Covjece lopta skace 3 metra od njega. Drugo cujem da se nije valjao jer valjak ne moze preci preko onog ivicnjaka? Da li je to istina, jel to moguce?

Ovo je Zeri na dusu, igrace koji znaju igrati lopte drzi kod kuce na klupi. Uros i Zara moraju igrati, al on je Zaru okrenuo protiv sebe, ne zna ga kontrolisati. Nije slucajno da je Zara samo kod Adzema igrao 90min i jeo teren, a sad crkne za pola sata, preskace treninge. Ovo je napadacki puno potentnija ekipa nego sto izgleda, pa covjek ima okosnicu od prosle godine koja je imala 15 utakmica bez poraza i sad izgleda 10 puta gore ta skoro ista ekipa.

Sredine nema, razmak izmedju napada i odbrane 30 metara i izbij nabij, a sve druge lopte kupe oni jer nema sredine. U kontru kad idemo niko se ne prikljucuje. Hadra definitivno treba trajno preseliti na klupu isto. Dva gola nam je dao stoper kojeg sam pisao prije 2 godine ovdje da je top igrac i da ga treba dovesti. Fizicke predispozicije su tad vidljive bile gdje je visok skoro 2 metra a jako brz i spretan igrac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 sep 2025, 17:54

NeRi_K je napisao/la:
20 sep 2025, 16:22
Teren deset puta gori nego prosli mec, ja ne znam kako, spaljen suh nikakav, tvrd ko beton. Covjece lopta skace 3 metra od njega. Drugo cujem da se nije valjao jer valjak ne moze preci preko onog ivicnjaka? Da li je to istina, jel to moguce?

Ovo je Zeri na dusu, igrace koji znaju igrati lopte drzi kod kuce na klupi. Uros i Zara moraju igrati, al on je Zaru okrenuo protiv sebe, ne zna ga kontrolisati. Nije slucajno da je Zara samo kod Adzema igrao 90min i jeo teren, a sad crkne za pola sata, preskace treninge. Ovo je napadacki puno potentnija ekipa nego sto izgleda, pa covjek ima okosnicu od prosle godine koja je imala 15 utakmica bez poraza i sad izgleda 10 puta gore ta skoro ista ekipa.

Sredine nema, razmak izmedju napada i odbrane 30 metara i izbij nabij, a sve druge lopte kupe oni jer nema sredine. U kontru kad idemo niko se ne prikljucuje. Hadra definitivno treba trajno preseliti na klupu isto. Dva gola nam je dao stoper kojeg sam pisao prije 2 godine ovdje da je top igrac i da ga treba dovesti. Fizicke predispozicije su tad vidljive bile gdje je visok skoro 2 metra a jako brz i spretan igrac.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.