NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Najvise nam skripi u veznom redu, tu treba dovesti jos 2 kvalitetna igraca (Vidovic,Smajic,Basara).
-
- Kontakt:
Banja Ilidza
subota, 18.00 sati
NK Zvijezda - FK Modrica
subota, 18.00 sati
NK Zvijezda - FK Modrica
vidim sulejman krpic se pominje kao moguce pojacanje slobode.mislim da bi i nama dobro dosao.mlad visok .kod nas bi mogao imati dobru sezonu.igrao je u drugoj ligi srbije i cini mi se dao 6 golova za polusezonu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoj ga prizeljkivati, bolje po vas vjeruj mi.astra1922 je napisao/la:vidim sulejman krpic se pominje kao moguce pojacanje slobode.mislim da bi i nama dobro dosao.mlad visok .kod nas bi mogao imati dobru sezonu.igrao je u drugoj ligi srbije i cini mi se dao 6 golova za polusezonu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
doktor je za onog melunovica ja sam ga gledao bar 5 puta i vjeruj mi da je bolji od mnogih napadaca u nasoj ligi.zvijezda nema ambicije za vrh i nama bi dobro dosao.Sarajlijc@ je napisao/la:Nemoj ga prizeljkivati, bolje po vas vjeruj mi.astra1922 je napisao/la:vidim sulejman krpic se pominje kao moguce pojacanje slobode.mislim da bi i nama dobro dosao.mlad visok .kod nas bi mogao imati dobru sezonu.igrao je u drugoj ligi srbije i cini mi se dao 6 golova za polusezonu
on je kod vas igrao kada ste imali hadzica husejnovica i neznam kojeg jos napadaca nije se izborio za mjesto u jakoj konkurenciji
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Druze odigrao je preko 10 utakmica i pogodio 2 puta samo. On i Melunovic su isti, samo je ovaj drugi vjerovao ili ne ucinkovitiji 

ovaj Halilović što je prešo u Bratstvo jel poniko u Zvijezdi ,,,znal šta,,,
razumijem ja tebe ali kod nas kada napadac da dva gola u deset utakmica to je dobroSarajlijc@ je napisao/la:Druze odigrao je preko 10 utakmica i pogodio 2 puta samo. On i Melunovic su isti, samo je ovaj drugi vjerovao ili ne ucinkovitiji

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Što bi to Evropa bila daleko od nas............astra1922 je napisao/la:jesmo bogamiTkanton je napisao/la:Ove godine smo blize nego ikad...........
Eto u ovoj zadnjoj sezoni, koja je, ruku na srce, bila loša, falilo nam je 2 boda da odemo u Evropu. To je činjenica.....

TAKO JE ZMAJEVAC......zmajevac je napisao/la:Po meni je Gacinovic bolji trener od Odovica narucito kada se uzme u obzir da je uspjesno vodio Leotar koji je u to vrijeme bio bez uprave i bez redovnih placa igracima,i nije vodio skolu fudbala nego juniore Vojvodine sto je veca stvar nego nekog naseg premijerligasa.Pogledaj samo nase trenere isponizenja im trenirati juniore,kadete,ili pionire.Zmajjj je napisao/la:Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠKvatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni
Dobro došao al tip nije igro bio napustio fudbal pa radio ko deminerBosanski zmaj je napisao/la:Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.

samo preko save i eto nas u europi, STVARNO NAM NIKAD NIJE BILA BLIZEZuk3E je napisao/la:Što bi to Evropa bila daleko od nas............astra1922 je napisao/la:jesmo bogamiTkanton je napisao/la:Ove godine smo blize nego ikad...........
Eto u ovoj zadnjoj sezoni, koja je, ruku na srce, bila loša, falilo nam je 2 boda da odemo u Evropu. To je činjenica.....

je li sigurno informacija da se sutra igra sa modricom u 6
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
tebi dragi Bog nebi mogo ugodit pusti se ba Zvijezde dodjes ovdje namjerno provocirat mislim popusti nas ba maloZmajjj je napisao/la:Dobro došao al tip nije igro bio napustio fudbal pa radio ko deminerBosanski zmaj je napisao/la:Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.al se opet predomislio i vratio fudbalu
po meni Mus je za njega Emilio Pujol
al on igra isto što i Jasko Moranjka e ko će sad ispast hoćel Moranjka bit taj ili će Zvijezda igrat sa dva štopera oba ljevaka
Da odeš malo do Tuzle čuo bi ovo prije meneludinjo22 je napisao/la:tebi dragi Bog nebi mogo ugodit pusti se ba Zvijezde dodjes ovdje namjerno provocirat mislim popusti nas ba maloZmajjj je napisao/la:Dobro došao al tip nije igro bio napustio fudbal pa radio ko deminerBosanski zmaj je napisao/la:Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.al se opet predomislio i vratio fudbalu
al on igra isto što i Jasko Moranjka e ko će sad ispast hoćel Moranjka bit taj ili će Zvijezda igrat sa dva štopera oba ljevaka

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne treba vam bolji spic od Bubeastra1922 je napisao/la:razumijem ja tebe ali kod nas kada napadac da dva gola u deset utakmica to je dobroSarajlijc@ je napisao/la:Druze odigrao je preko 10 utakmica i pogodio 2 puta samo. On i Melunovic su isti, samo je ovaj drugi vjerovao ili ne ucinkovitijiznaci za sezonu 6 komada jos ako se omakne jos dva to je 8 komada.ekstra prosjek

[quote="Zma]
netrebam ja nigdje ic imam dosta prijatelja u Tuzli i znam sta je i ko Grado ljudi kazu da je medju boljima u državi i da jeste prije glasio za velikog talenta ali da je zbog svoje ludostio se sejbo
i ako ti je uzitak slobodno ismijavaj sve ja vise tvoje postove necu citat a sumnjam da ce i ostali
Da odeš malo do Tuzle čuo bi ovo prije meneludinjo22 je napisao/la:tebi dragi Bog nebi mogo ugodit pusti se ba Zvijezde dodjes ovdje namjerno provocirat mislim popusti nas ba maloZmajjj je napisao/la:Dobro došao al tip nije igro bio napustio fudbal pa radio ko deminerBosanski zmaj je napisao/la:Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.al se opet predomislio i vratio fudbalu

netrebam ja nigdje ic imam dosta prijatelja u Tuzli i znam sta je i ko Grado ljudi kazu da je medju boljima u državi i da jeste prije glasio za velikog talenta ali da je zbog svoje ludostio se sejbo

zmajjju niko nije dobar i nista mu ne pase oko zvijezde.sreca nema puno takvih
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Staviš ga lijepo u gnjavatore ili ga ignorišešastra1922 je napisao/la:zmajjju niko nije dobar i nista mu ne pase oko zvijezde.sreca nema puno takvih
Svi svima nesto odgovaraju, a niko meni da napise da li je Ahmet Trejic (Jedinstvo) zadovoljio?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****