NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2013, 12:51

Najvise nam skripi u veznom redu, tu treba dovesti jos 2 kvalitetna igraca (Vidovic,Smajic,Basara).

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2013, 13:17

Banja Ilidza
subota, 18.00 sati
NK Zvijezda - FK Modrica

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 13:50

vidim sulejman krpic se pominje kao moguce pojacanje slobode.mislim da bi i nama dobro dosao.mlad visok .kod nas bi mogao imati dobru sezonu.igrao je u drugoj ligi srbije i cini mi se dao 6 golova za polusezonu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 13:54

astra1922 je napisao/la:vidim sulejman krpic se pominje kao moguce pojacanje slobode.mislim da bi i nama dobro dosao.mlad visok .kod nas bi mogao imati dobru sezonu.igrao je u drugoj ligi srbije i cini mi se dao 6 golova za polusezonu
Nemoj ga prizeljkivati, bolje po vas vjeruj mi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 13:56

Sarajlijc@ je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:vidim sulejman krpic se pominje kao moguce pojacanje slobode.mislim da bi i nama dobro dosao.mlad visok .kod nas bi mogao imati dobru sezonu.igrao je u drugoj ligi srbije i cini mi se dao 6 golova za polusezonu
Nemoj ga prizeljkivati, bolje po vas vjeruj mi.
doktor je za onog melunovica ja sam ga gledao bar 5 puta i vjeruj mi da je bolji od mnogih napadaca u nasoj ligi.zvijezda nema ambicije za vrh i nama bi dobro dosao.
on je kod vas igrao kada ste imali hadzica husejnovica i neznam kojeg jos napadaca nije se izborio za mjesto u jakoj konkurenciji

Nova sezona nova nafaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 13:57

Druze odigrao je preko 10 utakmica i pogodio 2 puta samo. On i Melunovic su isti, samo je ovaj drugi vjerovao ili ne ucinkovitiji :oops:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 05 jul 2013, 13:59

ovaj Halilović što je prešo u Bratstvo jel poniko u Zvijezdi ,,,znal šta,,,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 13:59

Sarajlijc@ je napisao/la:Druze odigrao je preko 10 utakmica i pogodio 2 puta samo. On i Melunovic su isti, samo je ovaj drugi vjerovao ili ne ucinkovitiji :oops:
razumijem ja tebe ali kod nas kada napadac da dva gola u deset utakmica to je dobro :mrgreen: znaci za sezonu 6 komada jos ako se omakne jos dva to je 8 komada.ekstra prosjek

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 jul 2013, 14:43

astra1922 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ove godine smo blize nego ikad...........
jesmo bogami
Što bi to Evropa bila daleko od nas............
Eto u ovoj zadnjoj sezoni, koja je, ruku na srce, bila loša, falilo nam je 2 boda da odemo u Evropu. To je činjenica..... ;)

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 05 jul 2013, 14:45

zmajevac je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Mislim da ćemo kao ekipa biti daleko kvalitetniji nego protekle sezone a uz to jeftiniji.Pažljivo se biraju igrači,sve se pozicije adekvatno pokrivaju.Gaćinović je stari lisac,napravit će on iznenađenje u pozitivnom smislu u ovoj sezoni ;)
Čuj Gaćinović stari lisac gdje si to pročito čovek treniro školu fudbala u Vojvodini i pola godine Leotar i stari lisac, Odović je za njega po tome Murinjo jer je vodio Želju, Borac BL, Slaviju, Velež, GOŠK ;)
Po meni je Gacinovic bolji trener od Odovica narucito kada se uzme u obzir da je uspjesno vodio Leotar koji je u to vrijeme bio bez uprave i bez redovnih placa igracima,i nije vodio skolu fudbala nego juniore Vojvodine sto je veca stvar nego nekog naseg premijerligasa.Pogledaj samo nase trenere isponizenja im trenirati juniore,kadete,ili pionire.
TAKO JE ZMAJEVAC......

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 jul 2013, 21:08

Bosanski zmaj je napisao/la:Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.
Dobro došao al tip nije igro bio napustio fudbal pa radio ko deminer :o al se opet predomislio i vratio fudbalu ;) po meni Mus je za njega Emilio Pujol :lol: al on igra isto što i Jasko Moranjka e ko će sad ispast hoćel Moranjka bit taj ili će Zvijezda igrat sa dva štopera oba ljevaka ;)

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 05 jul 2013, 21:12

Zuk3E je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ove godine smo blize nego ikad...........
jesmo bogami
Što bi to Evropa bila daleko od nas............
Eto u ovoj zadnjoj sezoni, koja je, ruku na srce, bila loša, falilo nam je 2 boda da odemo u Evropu. To je činjenica..... ;)
samo preko save i eto nas u europi, STVARNO NAM NIKAD NIJE BILA BLIZE :lol: :lol: :lol: :lol:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 05 jul 2013, 21:13

je li sigurno informacija da se sutra igra sa modricom u 6
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 05 jul 2013, 21:21

Zmajjj je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.
Dobro došao al tip nije igro bio napustio fudbal pa radio ko deminer :o al se opet predomislio i vratio fudbalu ;) po meni Mus je za njega Emilio Pujol :lol: al on igra isto što i Jasko Moranjka e ko će sad ispast hoćel Moranjka bit taj ili će Zvijezda igrat sa dva štopera oba ljevaka ;)
tebi dragi Bog nebi mogo ugodit pusti se ba Zvijezde dodjes ovdje namjerno provocirat mislim popusti nas ba malo

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 05 jul 2013, 21:30

ludinjo22 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
tebi dragi Bog nebi mogo ugodit pusti se ba Zvijezde dodjes ovdje namjerno provocirat mislim popusti nas ba malo
Da odeš malo do Tuzle čuo bi ovo prije mene ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2013, 21:32

astra1922 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Druze odigrao je preko 10 utakmica i pogodio 2 puta samo. On i Melunovic su isti, samo je ovaj drugi vjerovao ili ne ucinkovitiji :oops:
razumijem ja tebe ali kod nas kada napadac da dva gola u deset utakmica to je dobro :mrgreen: znaci za sezonu 6 komada jos ako se omakne jos dva to je 8 komada.ekstra prosjek
Ne treba vam bolji spic od Bube :mrgreen:

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 05 jul 2013, 22:13

[quote="Zma]
ludinjo22 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
Da odeš malo do Tuzle čuo bi ovo prije mene ;)

netrebam ja nigdje ic imam dosta prijatelja u Tuzli i znam sta je i ko Grado ljudi kazu da je medju boljima u državi i da jeste prije glasio za velikog talenta ali da je zbog svoje ludostio se sejbo ;) i ako ti je uzitak slobodno ismijavaj sve ja vise tvoje postove necu citat a sumnjam da ce i ostali

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jul 2013, 22:16

zmajjju niko nije dobar i nista mu ne pase oko zvijezde.sreca nema puno takvih

Nova sezona nova nafaka

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 05 jul 2013, 22:20

astra1922 je napisao/la:zmajjju niko nije dobar i nista mu ne pase oko zvijezde.sreca nema puno takvih
Staviš ga lijepo u gnjavatore ili ga ignorišeš

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 05 jul 2013, 22:47

Svi svima nesto odgovaraju, a niko meni da napise da li je Ahmet Trejic (Jedinstvo) zadovoljio?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 4 gosta.