AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Slažem se, teško je dovesti nekog ozbiljnog fudbalera u januaru, ali preveliki udio u ovim propalim transferima ima Massara, lik je tipična prevara. Zar nije praksa da se prvo dogovoriš sa igračem, vidiš da li je uopće zainteresiran, pa kada i ako on da zeleno svjetlo, pregovaraš sa klubom? Saga Sancho je trajala mjesec dana, očigledno će i ovi poslovi trajati slično, nadam se makar da će ishodi biti drugačiji.
Ne vjerujem da je tip sposoban da dovede Zirkzeea, isto će se ovako prolongirati transfer dan za danom, dok ne uleti neki Everton i pokupi nam ga ispred nosa, onda će biti opet "ah, kako je moguće da imamo tako lošu realizaciju". Inače, jeste li svjesni da mi nikad nismo doveli adekvatnu zamjenu za Paredesa, lijevo krilo ne postoji, lijevi bek isto. Pogubno bi bilo na ljeto ostaviti ovog tipa, jer je prodaja Konea neminovnost, a lik prosto neće znati potrošiti taj novac.
Helem, ipak utakmica večeras, inače bi rekao da je poraz neminovan, ali budući da je to bukvalno Gasperinijev klub, nadam se pobjedi, ukoliko ih sad ne dobijemo kako treba, nećemo nikad. Baldanzi je srećom još povrijeđen, tako da nećemo imati njega na poziciji lažne devetke. Gledajući sve ovo, možda Faraon - Dovbyk - Soule, uz Wesleya na desnom beku. Brazilac se guši na onoj poziciji, stvarno sam morao provjeriti da Angelino nije možda preselio, a da nisam vidio tu vijest. Šta je uopće sa tim tipom?
Poraz bi došao baš u loše vrijeme, jer su Juventus i Como tu, tik uz nas.
Ne vjerujem da je tip sposoban da dovede Zirkzeea, isto će se ovako prolongirati transfer dan za danom, dok ne uleti neki Everton i pokupi nam ga ispred nosa, onda će biti opet "ah, kako je moguće da imamo tako lošu realizaciju". Inače, jeste li svjesni da mi nikad nismo doveli adekvatnu zamjenu za Paredesa, lijevo krilo ne postoji, lijevi bek isto. Pogubno bi bilo na ljeto ostaviti ovog tipa, jer je prodaja Konea neminovnost, a lik prosto neće znati potrošiti taj novac.
Helem, ipak utakmica večeras, inače bi rekao da je poraz neminovan, ali budući da je to bukvalno Gasperinijev klub, nadam se pobjedi, ukoliko ih sad ne dobijemo kako treba, nećemo nikad. Baldanzi je srećom još povrijeđen, tako da nećemo imati njega na poziciji lažne devetke. Gledajući sve ovo, možda Faraon - Dovbyk - Soule, uz Wesleya na desnom beku. Brazilac se guši na onoj poziciji, stvarno sam morao provjeriti da Angelino nije možda preselio, a da nisam vidio tu vijest. Šta je uopće sa tim tipom?
Poraz bi došao baš u loše vrijeme, jer su Juventus i Como tu, tik uz nas.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ne znam zašto se dalo pedalu Gizholfiju... Tad se krenulo s ulaganjem te sezone, doveden je Soule,Kone, brzo se doveo najbolji strijelac primere, sad kakav je je.ai ga, zajebaho je sa Le feeom al ga je odmah utopio za isti novac, doveo je na svoju ruku Dhala i onog beka iz Holandije pa su tu nastale svađe, oboje naravno nisu dobili priliku sad su standardni i duplo im se uvecala cijena..Surreal je napisao/la: ↑03 jan 2026, 14:53lik je tipična prevara. Zar nije praksa da se prvo dogovoriš sa igračem, vidiš da li je uopće zainteresiran, pa kada i ako on da zeleno svjetlo, pregovaraš sa klubom? Saga Sancho je trajala mjesec dana, očigledno će i ovi poslovi trajati slično, nadam se makar da će ishodi biti drugačiji.
O cudima Pinta koj nije imao love je malo govoriti, doveo nam Svilara i Ndicku za đ, Dybalu, Matica itd....
A sad mag Masara, doveli novog trenera i jedinog igraca kojeg je htijeo a ironija je da uopce ne igra na svojoj poziciji, ali evo vec se raspitivali top klubovi za njega, tako da nema zime... Navlačenje sa Sanchom, posudbe 3 igraca koji se žele vratiti vec u Januaru, Sto kazeš tko umjesto paredesa i ljevo krilo nista, ma bojim se da se svi ne posvadaju i ode sve u 3 krasne....
A za primjer sta i kog je Massara doveo kad je imao love samo treba utipkati od Rennesa prošle sezone transfere
Sto se tice današnje tekme niti ja nisam optimist, ovi nas redovno k.araju a derby smo zadnji put dobili kad je bilo bitno pod Capellom
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Dns naprijed Soule,Dybala i Ferguson.. Celik desno a Rench na drugoj strani, Wesly valjda nije spreman.....
Kad bi se ovo uzelo to bi bilo top, onda imamo Lecce vani Sassulo kuci i Torino vani do derbya s Milanom...
Juve kiksao doma protiv Leccea sta su jako dobre vjesti za nas
Kad bi se ovo uzelo to bi bilo top, onda imamo Lecce vani Sassulo kuci i Torino vani do derbya s Milanom...
Juve kiksao doma protiv Leccea sta su jako dobre vjesti za nas
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
E ne vjerujem vala.Umjesto da vodimo mi gubimo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
2-0 zasluzeno, igramo bas pasivno. Dybala nista, odbrana bez Ndicke je amaterska, ovaj Poljak nema veze.
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 03 jan 2026, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
Odbrana Rome ne postoji večeras. Treba ovdje još mnogo posla da bi se ušlo u ozbiljnu kandidaturu za scudetto.
Uf, baš strašno loše.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ocekivano.Sreca pa je Juve kiksao.
Ne kontam zašto bi se poništio ovaj gol
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ferguson ne izgleda kao profesionalni fudbaler, strašno je da je ovaj tip starter u ekipi Rome
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Massara mora do kraja sedmice dovesti dva igrača, inače nećemo izboriti ni EL do kraja sezone.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kako Dybala igra sa bolom u qrcu, de goni ga još ove zime
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Je li moguce da ovako lose igramo sve i jednu jacu tekmu.Dybalu i Fergusona hitno zamjeniti.
Ovaj Poljak u odbrani Rome se totalno pogubio. Treba ga ostaviti pod tušem u svlačionici. Jezivo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.