FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 10 mar 2011, 10:23

Megamon je napisao/la:
Znaci sada sam jos sigurniji da cemo izbaciti onu ekipu smradalonaca,zivim za taj dan kada cu se svim "dezurnim pljuvacima" ismijati u facu.

Omiljeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 mar 2011, 10:32

Arsenal je odradjen i ko ga hebe vise, naredni mec je gostovanje Sevilji, na prvi pogled tesko gostovanje, no koliko se ja sjecam onako bez gledanja statistika otkako je Pep trener, Sevilja nam ja redovna musterija za nabijanje bila, mislim da smo ih u oba gostovanja pobijedili, jednom cini mi se tri nula, a prosle sezone kad je bila jako bitna utakmica i kad smo ih morali dobiti, pobijedili smo mislim 3 ili 4 naprema jedan ili dva, tako nekako, uglavnom uopste nam nisu neki problem oni i ja ne sumnjam da cemo ih dobiti, ko i da ce biti dosta golova. u naredne cetiri utakmice imamo ova dva gostovanja, sevilji i viljarealu, i dvije lake utakmice kod kuce. Jednmo gostovanje moze zijaniti, odigrati nerijeseno, sv e ostalo dobiti i titula je nasa, ako frankovci kiksaju onda jos i bolje.

naredne utakmice su bitne za prvenstvo jer relativno sad je mirniji period, moramo imati lijepu bodovno zalihu sve tamo do sredine aprila kad slijede 2 el classica i cetvrtfinale lige prvaka, taj gusti raspored moramo docekati sto rastereceniji, zat se sad kad ima i vremena za odmor treba maximalno uozbiljiti i maximalno odigrati sve ove utakmice.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 mar 2011, 10:50

losmi je napisao/la:Megamon je napisao/la:
Znaci sada sam jos sigurniji da cemo izbaciti onu ekipu smradalonaca,zivim za taj dan kada cu se svim "dezurnim pljuvacima" ismijati u facu.

:lol:

Nesto mi ga nema da se smije,da mu nije sa bilo :mrgreen: Ili onaj sto ce svasta raditi na temi :mrgreen: U rupu.

Nego,zavrsena je ova utakmica.Sad treba razmisljati o Sevilli.Jos jedno tesko gostovanje i jos jedna u nizu teskih utakmica za Barcelonu u ovom periodu.Dosad je sve bilo za 10,nadajmo se da ce se tako nastaviti.

Pogledajte samo ovaj video i pogledajte pressing koji Barcelona radi.To je vec poznato,ali eto,malo poblize da se vidi,pogledajte kako samo igraci ko osice trce cim izgube loptu,ne daju disati protivniku.Prvi video iskljucivo sa utakmice protiv Arsenala,mada ima tu i pasova i akcija.

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 mar 2011, 10:55

losmi je napisao/la:Megamon je napisao/la:

nije racuno da cete igrat sa 12 igraca :D
Rođen s tobom da budem

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 10 mar 2011, 11:02

sjajna igra barcelone sinoć ...
jos da mi prodjemo lyon , a trebali bi konacno .. a onda kasnije sta bude
najvise bi volio bi jos jedan el classico u finalu , mada nista od tog

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 mar 2011, 11:53

**** Arsenal vise...Opasnija je Sevilla dosta....
Posvetite se toj utakmici a neglabajte se sa ovim pacenicima...
Kad igramo protiv Seville i u kolko sati ???? Nedjelja ???

Sinoc imam žal sto ije prosla Valencija , nadam se prolasku Reala , da se dokaze dominacija La Lige....

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 mar 2011, 11:56

Andres je napisao/la:**** Arsenal vise...Opasnija je Sevilla dosta....
Posvetite se toj utakmici a neglabajte se sa ovim pacenicima...
Kad igramo protiv Seville i u kolko sati ???? Nedjelja ???

Sinoc imam žal sto ije prosla Valencija , nadam se prolasku Reala , da se dokaze dominacija La Lige....
Protiv Seville u nedjelju u 21.00 :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 mar 2011, 12:34

boom.dll je napisao/la:sjajna igra barcelone sinoć ...
sto da ne :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 mar 2011, 12:44

Al ovaj biserko je jos bolji

EdinTM87 je napisao/la:
Vidjeces kad izgubite od Arsenala sta cu vam radit na temi, makar dobio 100000 banova!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 10 mar 2011, 12:56

Ja razumijem ove padobrance sto dolaze na nasu temu. Sta ce? Nije im lahko. Ja navijam za Barcelonu pa su i meni dosadile ove nase igre. Predominantni smo :lol: Svako takmicenje ucinimo ne zanimljivim, a zamislite kako je navijacima drugih timova zbog toga sto je Pep igru nogomet pretvorio i igru viktorija hehehe Visca Barca
Mi nikada odustati necemo...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 mar 2011, 13:12

boom.dll je napisao/la:sjajna igra barcelone sinoć ...

moram reci da zbog ovih glumacko-mesarskih ekipa iz engleske sve vise nekako gotivim real, jeste da su nam najveci rivali, ali poslije ciganluka arsenala, sad mozemo reci da jedino real protiv nas zaista igra fudbal, jeste da stradaju, al oni igraju puno postenije i drze do nekog ponosa, ovi englezi bi se i hebali samo da prodju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 mar 2011, 13:17

bparena je napisao/la:Al ovaj biserko je jos bolji

EdinTM87 je napisao/la:
Vidjeces kad izgubite od Arsenala sta cu vam radit na temi, makar dobio 100000 banova!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hahahaha :mrgreen: to je onaj "loša kopija Paje"? :mrgreen: Ne sjedaj čo'eku na muku :lol:

P.S. Nešto sa Premier-a :) Vezano za Shakhtar
Na Donbass Areni Rudari su ponizili Romu (3:0) i s ukupnih 6.2 plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka. Sezona iz snova, u kojoj su po prvi puta u povijesti dohvatili nokaut fazu prestižnog natjecanja, za Šahtar još nije gotova. U petak ih čeka ždrijeb, u kojem će se kao i ostali sudionici, nadati jednom - izbjeći Barcelonu.
:mrgreen:

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 10 mar 2011, 14:40

Cijeli svijet zna da će Xavi odigrati dijagonalu za Alvesa, ali to ne može nitko zaustaviti - nije li to malo neobično?

iz ovog teksta gore... :lol: :lol: :lol:
Por que ? Por que somos los mejores...

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 10 mar 2011, 14:45

Ljudi nemogu da vjerujem da ću ovo napisati ali Abidal je beton a do ove sezone sam ga pljuvao na sve strane...ne znam vi ali milina mi ga je gledati na stoperu čast Pujolu ali meni je uzivancija gledati abidala i Piqea na štoperskim pozicijama... :D

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 10 mar 2011, 15:26

De mi recite po kojem kriteriju se odabire protivnik za daljnje tamičenje u ligi prvaka i ko je barsin slijedeći protivnik??? Hvala uanprijed

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 mar 2011, 15:55

passa007 je napisao/la:De mi recite po kojem kriteriju se odabire protivnik za daljnje tamičenje u ligi prvaka i ko je barsin slijedeći protivnik??? Hvala uanprijed
svak sebi bira najlakseg :D
pa normalno da se parovi zrijebaju ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 10 mar 2011, 16:09

Jel zna neko kad je zreb?
MVP - Messi-Villa-Pedro

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 mar 2011, 16:34

losmi je napisao/la:Jel zna neko kad je zreb?
Petak 18. ;)
Don't hate what you don't understand.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 mar 2011, 16:38

dacco je napisao/la:Ljudi nemogu da vjerujem da ću ovo napisati ali Abidal je beton a do ove sezone sam ga pljuvao na sve strane...ne znam vi ali milina mi ga je gledati na stoperu čast Pujolu ali meni je uzivancija gledati abidala i Piqea na štoperskim pozicijama... :D
Abidal je beton vazda bio, najbolji lijevi bek sto se tice defanzive malo ga koci igra prema naprijed ali ako uzmes da Dani vise igra krilo nego beka onda nama Abidal savrseno odgovara. Cak mu je i Evra koji je po meni ponajbolji lijevi bek na svijetu trenutno, do prosle godine grijao klupu u repki. Što se tice Piquea, zadnjih par utakmica mi nije nekako najbolji, nezz koji mu je *urac :D
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 mar 2011, 16:52

koji mu je *urac ???? Pa Shakirin i drma na drugoj strani. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.