Izvini al neam s tobom zivaca da komuniciram ...imam osjecaj da neas vise od 1o god .. izvini jos jednomShategabri je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:41A možda nije ni srčani... Spominju i moždani... Kad već pametujemo.
Mada su srce oživljavali.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
- Trebinjac94
- Kontakt:
Koliko sam srećan zbog Eriksena, toliko sam i zbog sebe što ovo nisam gledao. Jbt neki snimke gledaju 

Blue Train
Da je Hojberga opalio pa bih i rekao, ali ovaj vise odmarao nego igrao, kad hoce ono hoce i to je to..
Shategabri sta god da je, nema veze sa utakmicama sigurno

Pusim dvije kutije, cugam pa ispade po vasem bolje to nego baviti se sportom

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sutra se nastavlja. Zvanicno.
Ma ti nisi dobar sekunde. Pisao si svo vrijeme da je mrtav. Kao da si se i obradovao sto se desilo. Stvarno nas svakakvih ima.VelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:40Pola forumaša se prepalo da će i njih da zdrma.
Meni pola zgrade pomrlo zadnjih godinu dana, da ne vidjeh ove drmaticne komentare ne bi ih se ni sjetio
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma zabranit sport i rekreaciju najpametnije

Ljekarskoj ekipi medalje uruciti 

-
- Kontakt:
Citam i ne vjerujem. Pa jbt dnevno umre toliko ljudi od srcanog nema to veze sa utakmicama.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Popit ce se pivuša u njegovo ime!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma svašta se ovdje pisalo Gre. Još kad vidiš kakve šale po face feedu ljudi izbacuju.Justin je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:44Ma ti nisi dobar sekunde. Pisao si svo vrijeme da je mrtav. Kao da si se i obradovao sto se desilo. Stvarno nas svakakvih ima.VelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:40Pola forumaša se prepalo da će i njih da zdrma.
Meni pola zgrade pomrlo zadnjih godinu dana, da ne vidjeh ove drmaticne komentare ne bi ih se ni sjetio

"We need to suffer. And we need to fight."
Preveliko opterecenje srca dovodi do hipertroficne kardiomiopatije. Takve se stvari desavaju kada si u treningu, jer srce mora rasti da bi moglo pumpati dovoljno krvi, sve dok to ne postane kontraproduktivno. Tako da sustinski, niti valja pusiti, niti valja imati prevelike napore.
Ali da mislim da je kriv ritam utakmica, ne mislim. Takve se stvari desavaju.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 12 jun 2021, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Danci objavili.
Budan je
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ima vise mogucnosti , od urodjenih mana koje nekad ovo naprave, posljedica korone (ne mora značiti sto je nije imao na testu da je nije imao neznajuci), ili da jednostavno se desi zastoj iz cak i doktorima nepoznatih razloga koji su posljedica nekih zivotnih navika... Ili nečega.
Najbitnije je da je ziv, ima pare, kupi sebi vilu na nekoj planini kraj jezera, štapove za pecanje, brod i uživaj
Najbitnije je da je ziv, ima pare, kupi sebi vilu na nekoj planini kraj jezera, štapove za pecanje, brod i uživaj
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 12 jun 2021, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nadam se da će čovjek preživjeti, da se neće pogoršavati stanje.
Jes mozete pametovati i kenjati, a blage veze nema niko ovdje ni od čega je ni šta se desilo.
Jes mozete pametovati i kenjati, a blage veze nema niko ovdje ni od čega je ni šta se desilo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[Danish FA] Eriksen is awake and is undergoing further evaluation at the hospital
Ma ljudi su **** nemaju osjećaja ni malo, sve je postalo naopako, sve za lajk za pregled, debilizam teški.Captain4 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:45Ma svašta se ovdje pisalo Gre. Još kad vidiš kakve šale po face feedu ljudi izbacuju.Justin je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:44Ma ti nisi dobar sekunde. Pisao si svo vrijeme da je mrtav. Kao da si se i obradovao sto se desilo. Stvarno nas svakakvih ima.VelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:40Pola forumaša se prepalo da će i njih da zdrma.
Meni pola zgrade pomrlo zadnjih godinu dana, da ne vidjeh ove drmaticne komentare ne bi ih se ni sjetio![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da ovi iz direkcije utakmice sad jebu mater jedan drugom što nemaju x-ray kamere ili neke slične pizdarije da snime kroz igrače šta se dešava da mogu lijepo svi da vide.
Nabijem ih na q, umjesto da prekineš puštaš nešto skroz lijevo, oni snimaju njegove noge kako se tresu dok ga oživljavaju
Nabijem ih na q, umjesto da prekineš puštaš nešto skroz lijevo, oni snimaju njegove noge kako se tresu dok ga oživljavaju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.