NormalnoMisterGuardiola je napisao/la:Statistika ko bikini![]()
Huntelaar prelom noge.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
NormalnoMisterGuardiola je napisao/la:Statistika ko bikini![]()
Huntelaar prelom noge.
Da da, Oliver Torres i Angel Correa. CM i AM, dva nevidjeno talentovana igračaMisterGuardiola je napisao/la:Ih kad Atletico spoji njega i onog drugog "malca"![]()
Šapke je na nivou naše Malage i igrom i igračkim kadrom.
xaves je napisao/la:Huntelaar bas nema srece, koji mu je ovo put da mu se desava neka veca povreda?
A oliver torres bas sjajan, Tello isto solidno odigrao, steta samo za povredu Rodrigueza momak je radilica teska
e jbgMisterGuardiola je napisao/la:Statistika ko bikini![]()
Huntelaar prelom noge.
Šteta za Huntelaara ali i za Schalke pošto ljudi nemaju drugog centarfora osim onog mladog Švabe...let3 je napisao/la:e jbgMisterGuardiola je napisao/la:Statistika ko bikini![]()
Huntelaar prelom noge.![]()
žao mi covjeka
mada nije izgledalo na prvi pogleda da je toliko ozbiljno
Nije ni Saul daleko.Rajaz je napisao/la:Da da, Oliver Torres i Angel Correa. CM i AM, dva nevidjeno talentovana igračaMisterGuardiola je napisao/la:Ih kad Atletico spoji njega i onog drugog "malca"![]()
Šapke je na nivou naše Malage i igrom i igračkim kadrom.
Ko je to ja imam nik od 2013 godineAA23 je napisao/la:Jel ovaj Merli Curry s novim nickom???
ja bih rekaoConsigliere je napisao/la:Ja ne bih rekao da tu ima ista ocigledno, i da je Murinho nesto posebno sretan i nafakali.rivaldo10 je napisao/la: pa valjda je to očigledno tokm svih ovih godina
I ja bi tipovao da je on.AA23 je napisao/la:Jel ovaj Merli Curry s novim nickom???
yebo LP bez Man.UnitedaBakaSliskovic je napisao/la:Ni liga prvaka nije što je nekad bila. Nadam se boljim utakmicama slijedeći tjedan...
Vidal: Juve as strong as Bayern
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.