NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la nkvitez » 21 apr 2013, 20:01

TNT je napisao/la:Vi niste normalni ako mislite da ce Travnik ispast, i da su tako naivni :?
Ima ih dosta koji su njima jos uvijek duzni a prije ce Celzi ispast iz EPL vec Travnikiz PL.
bolan ne mislim,nego su sanse za to 90% ,mada ne bi volio da ispadnete ;) financijski gosku ne mozete nista,imaju love za kupovinu utakamica,dok vama i place nisu redovne jbg.pa kad su mogli velezu iskeširati onoliko prosle sezone zasto nebi i sad mogli? :D

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 21 apr 2013, 20:05

nkvitez je napisao/la:
TNT je napisao/la:Vi niste normalni ako mislite da ce Travnik ispast, i da su tako naivni :?
Ima ih dosta koji su njima jos uvijek duzni a prije ce Celzi ispast iz EPL vec Travnikiz PL.
bolan ne mislim,nego su sanse za to 90% ,mada ne bi volio da ispadnete ;) financijski gosku ne mozete nista,imaju love za kupovinu utakamica,dok vama i place nisu redovne jbg.pa kad su mogli velezu iskeširati onoliko prosle sezone zasto nebi i sad mogli? :D
Jest da nije lopova u upravi ma ne moze s njima niko.Cuj sad ovo...
Elvedin Beganovic trener Travnika je smjenjen danas .To je zvanicno.Novi trener -nezvanicno-Dragan Jovic.E sad i ja mislim,da je opstanak zagarantovan.Ovaj vrti gdje burgija nece... :(
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 21 apr 2013, 20:34

vidovitadjemila je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:
Jest da nije lopova u upravi ma ne moze s njima niko.Cuj sad ovo...
Elvedin Beganovic trener Travnika je smjenjen danas .To je zvanicno.Novi trener -nezvanicno-Dragan Jovic.E sad i ja mislim,da je opstanak zagarantovan.Ovaj vrti gdje burgija nece... :(
Travnik je nazalost sad najozbiljniji kandidat za ispadanje jer sad ide Sarajevu u srijedu, a imaju i dva vezana gostovanja gdje idu baš Gošku, pa Borcu u Banja Luku, a idu i Leotaru, dolazi im Široki.. tezak raspored pravo :oops: ,nadam se da cete ostati nekako :)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 apr 2013, 21:20

Proslog vikenda u Srebreniku na utakmici između Travnika i Gradine bio je Pero Pavlović sa onim iz uprave Goska.Sto li bi oni presli toliko km da bi pratili bas ovaj meč.Neke su mućke u pitanju i znao sam da će biti ovakav rezultat u Mostaru.Realno,bolji ste od Goška al izgleda silom hoće da vas istjeraju :(

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 22 apr 2013, 15:13

mislim da bi sa bodom sa koseva opstanak bio veoma blizu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 22 apr 2013, 16:00

Je li ovo onaj trener što je zadnji put kad je treniro Travnik otišo uplakan jer igrači nemaju šta da jedu ?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 apr 2013, 16:14

Koji su kreteni u upravi majko moja...Gagac ocito nije nasao interes i jedini koji je htjeo na klupu je Cige...
Ko li ovdje koga yebe... :lol: ne bi me zacudilo da dobiju na Kosevu... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 24 apr 2013, 20:02

Pozzz imam jedno pitanje onako iz znatizelje a odnosi se na vaseg kapitena elvedina varupu posto znam da je ikona travnika pa da li on ima kakav stalni posao ili je sta u klubu posto je citav zivot igrao za travnik vjerovatno je zasluzio

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 apr 2013, 20:17

nino hrastek je napisao/la:Pozzz imam jedno pitanje onako iz znatizelje a odnosi se na vaseg kapitena elvedina varupu posto znam da je ikona travnika pa da li on ima kakav stalni posao ili je sta u klubu posto je citav zivot igrao za travnik vjerovatno je zasluzio
Zasluzio je on i dosta igraca puno.Ali Vapi nema posao mislim da nigdje ne radi,ima primanja kao i ostali igraci i nista vise.Puno legendi Travnima danas zivi na ivici egzistencije,zaboravljeni od sviju.Sve sto je klub uradio za njih je da im je obezbjedio dozivotne besplatne ulaznice za tekme.Bojim se da ista sudbina ceka i Varupu,koji je dobar momak voli drustvo itd...Ali nista nije napravio na drugim poljima.Ma kakvi jarane nista od toga nazalost... od koga na kraju to ocekivati ovdje:(

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 25 apr 2013, 18:41

sta cemo u subotu?

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 apr 2013, 10:15

Koji je tacan termin utakmice Travnik - Velež ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 26 apr 2013, 15:49

Vidovitadjemila, kakva je situacija, znaš li išta oko slijedeće tekme?Ti si najupućeniji iz Travnika.
Pozdrav iz Mostara.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 apr 2013, 16:30

TRAVNIK-VELEZ
Nakon minimalnog poraza od Sarajeva pred nogometašima Travnika je izuzetno važan duel sa Veležom . Na Pirotu stižu Rođeni u pratnji stotinjak navijača sa namjerom da nastave bez poraza .Nedjeljni duel na Piroti izuzetno je važan za oba kluba a domaćin pobjedom ima priliku smanjiti bodovni zaostatak u odnosu na Rođene na 3 boda.

„Za nas je ovo utakmica istine . Iako smo poraženi u Sarajevu taj nam je meč dao vjeru da imamo kvalitetu potrebnu za premije rligu . Cilj nam je jasan , pobjediti i ostati na mjestu koje donosi opsatanak .Pozvao bih sve ljubitelje nogometa u Travniku i okolini da dođu na Pirotu i pomognu nam u ostvarenju ovog cilja,“ istakao je Nermin Bašić trener Travnika .
Protiv Veleža Veziri ne mogu raćunati na suspendovane Ribića i Heću , te povrijeđenog Isakovića.Vjerovatni sastav : Fejzić , Laštro , E.Varupa , Grabus , Terzić , An.Čurić , Tabaković , N.Varupa , Simeunović , Popović , Turković.
Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 17 sati a sudiće je Dragan Skakić iz Gradiške , te pomoćnici Nikica Tomas (Drinovci) i Zlatan Bečirović (Mramor).

Sto se utakmice tice ocekujem veliku borbu ne terenu jer ovi je stvarno posljednja sansa Travnika da pobjegne od mjesta koje vodi u prvu federalnu.Hoce li im to biti dovoljno pitanje je.Travnik je blesava ekipa i nikada ne znas sta je ocekivati od nje.Vidjeli smo svi da u Sarajevu samo zahvaljujuci svojim glupostima i realizaciji dozive poraz.Nije im igracki sigurno mjesto ovdje ,ali ima puno stvari koje to diktiraju.Necu o njima ,dosta sam pisao o tome ovih dana na forumu.Podrske raje koju Cige trazi nece biti,najvise 300 gledalaca i 100 kako se vidi iz Mostara.Nece raja vise poslije svihovih smjeurija od stimanja da gleda to ovdje.
Krenuce Travnik na gol Veleza od prve minute.Licno ocekujem pobjedu .Nece biti lako ali dobice nekako .Prosle sezone je cini mi se bila ista situacija i bas protiv Veleza sjecam se da je Simbad Terzic pogodio u nadoknadi za 3-2...
Ma vidjecemo kazem nista me nebi iznenadilo sutra...Vise na Temu ovog kluba vjerujte tesko je ista reci... :(

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 apr 2013, 16:33

vidovitadjemila je napisao/la: TRAVNIK-VELEZ
Nakon minimalnog poraza od Sarajeva pred nogometašima Travnika je izuzetno važan duel sa Veležom . Na Pirotu stižu Rođeni u pratnji stotinjak navijača sa namjerom da nastave bez poraza .Nedjeljni duel na Piroti izuzetno je važan za oba kluba a domaćin pobjedom ima priliku smanjiti bodovni zaostatak u odnosu na Rođene na 3 boda.

„Za nas je ovo utakmica istine . Iako smo poraženi u Sarajevu taj nam je meč dao vjeru da imamo kvalitetu potrebnu za premije rligu . Cilj nam je jasan , pobjediti i ostati na mjestu koje donosi opsatanak .Pozvao bih sve ljubitelje nogometa u Travniku i okolini da dođu na Pirotu i pomognu nam u ostvarenju ovog cilja,“ istakao je Nermin Bašić trener Travnika .
Protiv Veleža Veziri ne mogu raćunati na suspendovane Ribića i Heću , te povrijeđenog Isakovića.Vjerovatni sastav : Fejzić , Laštro , E.Varupa , Grabus , Terzić , An.Čurić , Tabaković , N.Varupa , Simeunović , Popović , Turković.
Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 17 sati a sudiće je Dragan Skakić iz Gradiške , te pomoćnici Nikica Tomas (Drinovci) i Zlatan Bečirović (Mramor).

Sto se utakmice tice ocekujem veliku borbu ne terenu jer ovi je stvarno posljednja sansa Travnika da pobjegne od mjesta koje vodi u prvu federalnu.Hoce li im to biti dovoljno pitanje je.Travnik je blesava ekipa i nikada ne znas sta je ocekivati od nje.Vidjeli smo svi da u Sarajevu samo zahvaljujuci svojim glupostima i realizaciji dozive poraz.Nije im igracki sigurno mjesto ovdje ,ali ima puno stvari koje to diktiraju.Necu o njima ,dosta sam pisao o tome ovih dana na forumu.Podrske raje koju Cige trazi nece biti,najvise 300 gledalaca i 100 kako se vidi iz Mostara.Nece raja vise poslije svihovih smjeurija od stimanja da gleda to ovdje.
Krenuce Travnik na gol Veleza od prve minute.Licno ocekujem pobjedu .Nece biti lako ali dobice nekako .Prosle sezone je cini mi se bila ista situacija i bas protiv Veleza sjecam se da je Simbad Terzic pogodio u nadoknadi za 3-2...
Ma vidjecemo kazem nista me nebi iznenadilo sutra...Vise na Temu ovog kluba vjerujte tesko je ista reci... :(

sumnjam u pobjedu kad niste divove klepili,tesko cete i ove hercegovce ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 apr 2013, 16:34

Ma nisam ni ja ni u sta vise siguran...ja pitao je neko gore termin je nedjelja 17.00....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2013, 16:38

GOŠK se opasno zakuhao, i ne bi me čudilo da sutra uzmu rasterećeni radnik, a travnik će krenuti grlom u jagode, i ako budu tako igrali,vrlo vjerovatno će ih velež iskontrirati...po meni travnik je opstanak prokockao protiv olimpica, i teško će se izvući...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 26 apr 2013, 17:00

AlemC85 je napisao/la:GOŠK se opasno zakuhao, i ne bi me čudilo da sutra uzmu rasterećeni radnik, a travnik će krenuti grlom u jagode, i ako budu tako igrali,vrlo vjerovatno će ih velež iskontrirati...po meni travnik je opstanak prokockao protiv olimpica, i teško će se izvući...
Ma jos se to igra .Ima taj gazda GOSKA pare ali ovi su yebeni igraci u upravi... ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 apr 2013, 13:05

Mogla bi danas biti odlicna utakmica i velika borba na Piroti.Velez bi nerjesenim rezultatom osigurao gotovo status u najjacem takmicenju,a mi jednostavno MORAMO pobjediti.Mozemo sigurno ,ali ja se bojim da opet ne pobjedimo sami sebe.Gledam sada raspored i kako god izracunam do zadnjeg kola se nece znati ko ide u prvu Federacije.Ja se iskreno nadam da Borac do tada nece obezbjediti Evropu i da ce mu trebati ta utakmica.Veliku ulogu u ovoj igri odigrace Siroki Brijeg.U B.Luci realno nemamo sta traziti kao ni Gosk u Zenici.Trebace ljudima ,Celiku nadam se.Brine me ovo gostovanje GOSK a u Prijedoru,ali da smo i mi pametni ,a nadam se da jesmo idemo i mi u Trebinje... ;)
Direktan duel u Gabeli moze sve odluciti a ne mora nista.Ako mi ne izgubimo dolje ostajemo,ako oni dobiju svasta ce biti.Sve u svemu najvaznije je dobiti danas Veleza.Veoma je vazno to zadnje kolo kada nama dolazi po svemu sudeci rasterecena Zvjezda a njima najjaci tim trenutno Borac Banjaluka kome bi mozda mogla biti presudna ta utakmica .Vidjecemo...Kako Cige rece ovo je tekma ISTINE...Idemo dobiti danas...Prosle godine u istom djelu prvenstva -ista situacija i Simbad Terzic je pogodio za 3-2 u nadoknadi.Neka i danas bude tako... :D

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 apr 2013, 20:05

Travnik-Velez O-O.Tacnije nista- nista.
Sta reci na sve ovo.Igrati ne znamo ,para nemamo prva federacije sve blize.treba igrati do kraja ,ali ekipa koja ima problema sa svima da dobije i na Piroti i ne zasluzuje ligu.Sve sto smo napravili je precka Isakovica.Zasluzeno po bod svakom.Evo i Vitez nije izgubio derbi za ulazak ;) Vidjecemo sta ce biti... :(

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2013, 20:08

vidovitadjemila je napisao/la:Travnik-Velez O-O.Tacnije nista- nista.
Sta reci na sve ovo.Igrati ne znamo ,para nemamo prva federacije sve blize.treba igrati do kraja ,ali ekipa koja ima problema sa svima da dobije i na Piroti i ne zasluzuje ligu.Sve sto smo napravili je precka Isakovica.Zasluzeno po bod svakom.Vidjecemo sta ce biti... :(
imate šanse da klepite leotar u trebinju, oni su rasterećeni, nema predaje, imate još šansi bolan, nemojte misliti da će baš gošk dobiti sve utakmice a gostuju čeliku i želji... ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.