Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
kako je samo u jednoj situaciji svojim tijelom "odnio" hazarda , i to bez faula . to je bila praktično jedina situacija u kojoj je morao obavljati neki ozbiljan posao u defanzivi ..
gledao sam ga zadnjih 20 minuta protiv Chelsea,bio je dosta dobar,iako ga do sada nisam gledao na poziciji zadnjeg veznog,odigrao je bez pardona..... Univerzalan igrac koji moze igrati vise pozicija u timu,bogatstvo za svakog trenera,nesto slicno kao Salihamidzić koji je znao pokrivati vise pozicija u timu.... samo naprijed mladi Zmaju i da te aBd protiv Argentine vidimo u dresu reprezentacije BIH!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Imamo?Tweeds_10 je napisao/la:Ljudi konacno imamo klasnog zadnjeg veznog.
Sinoc uzoro' teren za tih 20+ min.
Spavacu puno mirnije kada ga vidim u dresu i kada odigra za nas tako da ga "zakljucamo".
- Goalgetter
- Kontakt:
Schalke 04 (vs Dortmund): Hildebrand, Höwedes, Kolasinac, Boateng, Draxler, Aogo, Uchida, Fuchs, Szalai, Matip, Neustädter.
Momcina u prvoj postavi u Revierderbyu!
Momcina u prvoj postavi u Revierderbyu!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Igram fife(14) poljska vs njemacka kad ni manje ni vise kolasinac igra lijevog bocnog u njemackoj :O
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma to su standardna predvidjanja fife 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pocinje protiv Dortmunda. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da pocinje na poziciji zadnjeg veznog. Cak su i Fuchs, i Aogo u sastavu, oba lijeva beka sto imaju. Aogo ce izgleda biti nesto ofanzivniji od Fuchsa na lijevoj strani, a momcina zajedno sa Neustädterom zadnjeg veznog igra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
SEO ce biti nas Makelele

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
svaka cast za Kolasinca,opet se vratio u prvi tim Salkea nakon problema sa povredom,danas igraju sa velikim rivalom Borusija D. nadam se dobroj igri buduceg Zmaja! sretno....
Eh sad ce se Momciluko zabetonirat u udarnu postavu 

izgleda nitsa od utakmice, prekida ova stoka seljacka od navijaca dortmunda
ebat ce ih sad uefa i fifa sa kaznama
Čuj ništa od utakmice. Bit' će bre utakmice, šta ti je.MrShadow je napisao/la:izgleda nitsa od utakmice, prekida ova stoka seljacka od navijaca dortmunda

Čuješ šta radi Kolašinac, pazi šta se pjeva na tribinama, šalalalaaalaaaa Jedna Jedinaaaaaa!

E jbg Seo, ispade k'o iz vreće. Ne znam zašto ovako grubo, agresivno, ma bez pameti izlazi na igrača, ovo je već 3-4 put na utakmici.
sto se prosu kod gola 

Sto me ova dvojica konja na ES-u nerviraju, nije moguce. xD
Izdržati, to je temelj vrline!
momak je rusiocmandraX je napisao/la:E jbg Seo, ispade k'o iz vreće. Ne znam zašto ovako grubo, agresivno, ma bez pameti izlazi na igrača, ovo je već 3-4 put na utakmici.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I mene, sta god se desi rusilac krivrogeRF je napisao/la:Sto me ova dvojica konja na ES-u nerviraju, nije moguce. xD

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
reci mu to u lice ako smijesmandraX je napisao/la:E jbg Seo, ispade k'o iz vreće. Ne znam zašto ovako grubo, agresivno, ma bez pameti izlazi na igrača, ovo je već 3-4 put na utakmici.
AjsKjub je napisao/la:Ne brinite. Naci ce njih momciluk.

trazi ih vec
za nezaborav