Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Albanija je malo jaca od njih odnosno tu su negdje po "kvalitetu", ajde neka bude. A oni su cetvrti razred u Europi. Ali npr. treci razred ekipe kao Wales i Austrija su DUPLO jace od Irana. Cuj Austrijaxxh2o je napisao/la:Meni je nesvatljivo kako ljudi mjenjaju mišljenje samo nakon jedne utakmice, i to realno gledajući protiv ekipe koja da je u Evropi ne bi bila blizu plasmana na Svjetsko već bi bila negdje u rangu Albanije, Austrije i sličnih ekipa.

Uvali ga Avdija,svaka čast,treba mu dati zahvalnicu i noga,3 puta mu lopta prolazi pored noge ne zna da je primi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jako smješno Austrije isto nije bilo nigdje do prošlih kvalifikacija a za tvoju informaciju Wales ti je 4 razred evropskog rep. fudbalaAjax je napisao/la:Albanija je jaca od njih a oni su cetvrti razred u Europi. Ali npr. treci razred ekipe kao Wales i Austrija su DUPLO jace od Irana. Cuj Austrijaxxh2o je napisao/la:Meni je nesvatljivo kako ljudi mjenjaju mišljenje samo nakon jedne utakmice, i to realno gledajući protiv ekipe koja da je u Evropi ne bi bila blizu plasmana na Svjetsko već bi bila negdje u rangu Albanije, Austrije i sličnih ekipa.![]()
![]()
![]()
![]()

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
- RobertoBaggio
- Kontakt:
"Avdija Vrsajevic wellies home a third. And then gets his scary face on."
(The Guardian)
(The Guardian)
FK Željezničar 1921
Wales se je jako digao i po mom skromnom misljenju su vec sada treci razred evropskog fudbala. A ako nisu biti ce jako brzo. Momciluci imaju igraca koji je placen 100.000.000 EUR pa ti sad vidi "strucnjak" sa kime se sprdas. Udarna igrla pored Ronalda i Benzeme evropskog prvaka. Ima tu jos igraca Arsenala da ne nabrajam sad. Puno skolovanih otockih igraca koji bi od 5 utakmica u 3 potopili Iran. sta se tice Austrije samo pogledaj kakve rezultate postizu sada. Zaboli mene za prosle kvalifikacije cuj prosle. Momciluci imaju jednog prvotimca jednog Bayerna, Junuzovica. Arnautovica i jos ponesto igraca. Nisi realan. A koliko je Wales 4 razred vidjet ces kada budu igrali protiv nas. Hrvati su se jako namucili protiv njih. A momciluci su svake kvalifikacije sve jaci, iskusniji i opasniji.xxh2o je napisao/la:
Jako smješno Austrije isto nije bilo nigdje do prošlih kvalifikacija a za tvoju informaciju Wales ti je 4 razred evropskog rep. fudbalačuj Wales
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne mogu opisati svoju radost kad je Avdija dao go. Ja sam ga mnogo kritikovo ali ovo sto Avdija posjeduje ne posjeduje mozda nijedan od ovih 23 igraca koji su na prvenstvu, a to je SRCE. Momak zna da ne posjeduje neki velik kvalitet ali ce izgoriti davajuci sve od sebe. Nadam se da ce ga ovaj go prodati negdje u neki osrednji klub i da ce se obezbjedit u buducnosti. Ostat ce upisan u historijhu bh fudbala da je na prvom prvenstvu reprezentacije postigao gol zajedno sa Ibisevicem, Pjanicem, i Džekom.
Avdija nema kalibra za reprezentacija, ali ga treba pozvati sa vremena na vrijeme da objasni kako se igra srcem za reprezentaciju.
Avdija nema kalibra za reprezentacija, ali ga treba pozvati sa vremena na vrijeme da objasni kako se igra srcem za reprezentaciju.
- 1988risha
- Kontakt:
Ajax dodaj još tri nule NA CIJENUAjax je napisao/la:Wales se je jako digao i po mom skromnom misljenju su vec sada treci razred evropskog fudbala. A ako nisu biti ce jako brzo. Momciluci imaju igraca koji je placen 100.000 EUR pa ti sad vidi strucnjak iz koga se sprdas. Ima tu jos igraca Arsenala da ne nabrajam sad. Puno skolovanih otockih igraca koji bi od 5 utakmica u 3 potopili Iran. sta se tice Austrije samo pogledaj kakve rezultate postizu sada. Zaboli mene za prosle kvalifikacije cuj prosle. Momciluci imaju jednog prvotimca jednog Bayerna, Junuzovica. Arnautovica i jos ponesto igraca. Nisi realan. A koliko je Wales 4 razred vidjet ces kada budu igrali protiv nas. Hrvati su se jako namucili protiv njih. A momciluci su svake kvalifikacije sve jaci, iskusniji i opasniji.xxh2o je napisao/la:
Jako smješno Austrije isto nije bilo nigdje do prošlih kvalifikacija a za tvoju informaciju Wales ti je 4 razred evropskog rep. fudbalačuj Wales
![]()
![]()
![]()
![]()

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ma evo kasni sati. Sokiran sam bio covjek se sprda iz jednog Walesa. Za koje igra Bale, Ramsey i ekipa. Sta reci nego1988risha je napisao/la:
Ajax dodaj još tri nule NA CIJENU

Zadnje kvalifikacije: Austria - Njemacka 1:2, Irska - Austira 2:2, Svedska - Austria 2 : 1, Austria - Svedska 2 : 1, Austria - Irska 1 : 0, o cemu mi pricamo ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Koji si ti kloc uzmi naočale pa pročitaj što sam ja napisao Wales nisam navodio za primjer nego si ga ti ubacio stručnjače i zato nelupaj na času pametniji si kad ćutiš između ostalog jedna lasta ne čini proljećeAjax je napisao/la:Ma evo kasni sati. Sokiran sam bio covjek se sprda iz jednog Walesa. Za koje igra Bale, Ramsey i ekipa. Sta reci nego1988risha je napisao/la:
Ajax dodaj još tri nule NA CIJENU![]()
![]()
![]()
![]()
i kao Iran sa ona dva poluamatera bolja ekipa od Walesa i Austrije. Koja je namucila Ibrahimovica i Svedsku kao i Njemacku. Osvojili 17 bodova u grupi. Sta jos treba kazat
![]()
Ne prosipaj se. Jesi li ti CORAV. Ja sam reko da je Wales TRECI RAZRED. Ti si napisao da je CETVRTI RAZRED. Pogledaj jos jednom sta si citirao prvo. Sprdas se iz jedne Austrije koja je prije pola godine igrala ravnopravno sa Njemackom, Svedskom i Irskom. Sta reci. A Avdija je kloc okej. Vranjes je doktor fudbala za njega. A Mujdza magistar. A Austrija i Wales su duplo bolji timovi od Irana. Kao sto je EP teze od SP. I propustili smo OGROMNU priliku. Na EP nema ovih africkih timova i Iranaca, Koreaca i slicnih.xxh2o je napisao/la:
Koji si ti kloc uzmi naočale pa pročitaj što sam ja napisao Wales nisam navodio za primjer nego si ga ti ubacio stručnjače i zato nelupaj na času pametniji si kad ćutiš između ostalog jedna lasta ne čini proljeće
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ajax je napisao/la:Ne prosipaj se. Jesi li ti CORAV. Ja sam reko da je Wales TRECI RAZRED. Ti si napisao da je CETVRTI RAZRED. Pogledaj jos jednom sta si citirao prvo. Sprdas se iz jedne Austrije koja je prije pola godine igrala ravnopravno sa Njemackom, Svedsom i Irskom. Sta reci. A Avdija je kloc okej. Vranjes je doktor fudbala za njega. A Mujdza magistar. A Austrija i Wales su duplo bolji timovi od Irana.xxh2o je napisao/la:
Koji si ti kloc uzmi naočale pa pročitaj što sam ja napisao Wales nisam navodio za primjer nego si ga ti ubacio stručnjače i zato nelupaj na času pametniji si kad ćutiš između ostalog jedna lasta ne čini proljeće
Pajdo zelen si ti još prvo obriši slinu kad nešto pišeš, i Iran je ravnopravno igrao sa Nigerijom i Argentinom pa šta reći? Ti si obični "smarator" za 3 mjeseca si uspio nabiti 1500 postova

**** ko te sta pita. Te rijeci koristi kod svoje kuce. Koga ti prozivas. Moje pravo je da mislim da je EP teze nego SP: Da smo propustili veliku sansu. Da ekipe kao Iran, Korea , Australija i pojedine africke nebi imale sanse na Evropskom prvenstvu. Iran je igrao BUNKERCINU sa 11 igraca. Danas rijetko ko igra bunker i sa 10 igracina. To nije ravnopravna igra to nije cak ni nadigravanje. I protiv nas bi isto odigrali ako ih nebi neocekivano pobjeda vodila u drugi krug pa su se morali otvoriti. Nebi li postigli gol. Sto se tice Austrie i Walesa imaju duplo bolje ekipe od Irana. Mada to nije tema. Ti si se nakacio na mene jer sam komentarisao Avdiju pa si htio ispast pametan sa poglupom replikom.xxh2o je napisao/la:
Pajdo zelen si ti još prvo obriši slinu kad nešto pišeš, i Iran je ravnopravno igrao sa Nigerijom i Argentinom pa šta reći? Ti si obični "smarator" za 3 mjeseca si uspio nabiti 1500 postova![]()
zato me poštedi svojih priglupih replika ako nemaš što pametno za napisati
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 25 jun 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam sto se rapravljate sa ovim Ajaxom, ako malo pratis forum skontat ces da je to Romanista ili Rvpersi, lik koji uvijek daje neke teorije zavjera, napise post od 32 milje, a nista ne kaze itd.xxh2o je napisao/la:Ajax je napisao/la:Ne prosipaj se. Jesi li ti CORAV. Ja sam reko da je Wales TRECI RAZRED. Ti si napisao da je CETVRTI RAZRED. Pogledaj jos jednom sta si citirao prvo. Sprdas se iz jedne Austrije koja je prije pola godine igrala ravnopravno sa Njemackom, Svedsom i Irskom. Sta reci. A Avdija je kloc okej. Vranjes je doktor fudbala za njega. A Mujdza magistar. A Austrija i Wales su duplo bolji timovi od Irana.xxh2o je napisao/la:
Pajdo zelen si ti još prvo obriši slinu kad nešto pišeš, i Iran je ravnopravno igrao sa Nigerijom i Argentinom pa šta reći? Ti si obični "smarator" za 3 mjeseca si uspio nabiti 1500 postova![]()
Ajax je napisao/la:**** ko te sta pita. Te rijeci koristi kod svoje kuce. Koga ti prozivas. Moje pravo je da mislim da je EP teze nego SP: Da smo propustili veliku sansu. Da ekipe kao Iran, Korea , Australija i pojedine africke nebi imale sanse na Evropskom prvenstvu. Iran je igrao BUNKERCINU sa 11 igraca. Danas rijetko ko igra bunker i sa 10 igracina. To nije ravnopravna igra to nije cak ni nadigravanje. I protiv nas bi isto odigrali ako ih nebi neocekivano pobjeda vodila u drugi krug pa su se morali otvoriti. Nebi li postigli gol. Sto se tice Austrie i Walesa imaju duplo bolje ekipe od Irana. Mada to nije tema. Ti si se nakacio na mene jer sam komentarisao Avdiju pa si htio ispast pametan sa poglupom replikom.xxh2o je napisao/la:
Osim što smaraš ti si očigledno priglup insan po prirodi haj zdravo genije

Sve sto sam ja rekao je istina. Pa i da nije ljudski je grijesiti. Ti nemozes argumentovano negirat to sto sam rekao. I sluzis sa licnim uvredama. Sta sam imao da kazem rekao sam na tu temu.xxh2o je napisao/la: ...
A ti Durdene. Niko nikakvu teoriju zavjere nije spomenuo. Lazes i ruzno imputiras rijeci koje NISU bile izrecene u ovoj temi. Ti pojma nemas o cemu pricas covjece. Zaboli me za tvoje misljenje o cemu ja pisem.

Bravo momče, istog sam mišljenjaDurden je napisao/la:Ne mogu opisati svoju radost kad je Avdija dao go. Ja sam ga mnogo kritikovo ali ovo sto Avdija posjeduje ne posjeduje mozda nijedan od ovih 23 igraca koji su na prvenstvu, a to je SRCE. Momak zna da ne posjeduje neki velik kvalitet ali ce izgoriti davajuci sve od sebe. Nadam se da ce ga ovaj go prodati negdje u neki osrednji klub i da ce se obezbjedit u buducnosti. Ostat ce upisan u historijhu bh fudbala da je na prvom prvenstvu reprezentacije postigao gol zajedno sa Ibisevicem, Pjanicem, i Džekom.

naprijed rejal
rob do bagro je napisao/la:Ima li ko sliku kad ljubi grb ?![]()
Bravo Avdija majstore, tvoje radovanje necu zaboraviti.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,