NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Ma prejaka stvar @LBJ,evo jos je slusam

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A šta sa MIP nagradom?
Lowry, Monroe, Anderson...
Lowry, Monroe, Anderson...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakve argumente imam da ti pisem, covjek je najbolji u NBA u zadnjih deset godina, i ti opet kazes da mu se svira sve i svasta. Da si pogledao Lakerse ove sezone vise puta, vidio bi sta mu se sve ne svira. Zadnji je primjer sviraju mu faul u napadu protiv Utah - a koji je bio presmijesan.BernardBarnjak je napisao/la:neno#4 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Po pitanju koraka i ne sviranju istih Kobe Bryant je svakako najdominantniji...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duhoviti Kelt![]()
![]()
daj barem jednom argument izbaci![]()
samo pises smjesan, funny, haha i sli smajliji su nezaobilazni...
duhovit ili ne ovo sto sam rekao za KB je cinjenica. igraci koji cuvaju KB ne smiju ga ni pogledati a o malo jacem kontaktu mogu samo sanjati...
protuargument uglavnom necu cuti.
budi fer i priznaj.
p.s. Bynum je strasan ograc. Skidam kapu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
najcesce korake tolerisu Jamesu,najvise faula koji i ne budu fauli izvuce Kobe.To ne znaci da su losi igraci vec da suci ili ne vide ili nemaju muda da im sviraju ili ne sviraju.Svakako i taj tretman treba zasluzit.
Ima li nocas utakmica ?
Ako nije problem, da neko napise koje su na programu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Chicago - Boston je veceras udarnaPuma je napisao/la:Ima li nocas utakmica ?
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Pa to uopste nije pravi centar, to je visina za krilnog centra. Centarska visina je od 213 cm pa nadalje.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
jeste
I Howard je visok 210 cm, nije 211. Jest da pise na NBA.com tako al nije tacno. I Noah je 211 pa ga je veci, sto se primjeti na utakmici.
ja nisam ni napisao da je howard visok 211
pa šta je bio alonzo mourning,jedan od najboljih defanzivnih centara svih vremena,a visok je 208 cm,krilni centar
šta je sofoklis chortsanitis ,krilni centar?
http://www.nba.com/video/channels/tnt_o ... ide_3.nba/" onclick="window.open(this.href);return false;
ja legende shaqa
ja legende shaqa
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Pa Hibert je super ove godine, kakav crni Noah ispred njega, pa skoro svaku tekmu ima double-double
tačno,hibert igra vrlo dobro,a noah igra slabije nego prošle sezone
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la:Ne da je najbolji u svom klubu nego je najbolji i u historiji NBA i msm da se vise nikad nece roditi ovakav fenomen i one to one player...BernardBarnjak je napisao/la:pluton je napisao/la:sta je ovo s kobijem,januarsko ludilo
ps:najbolji svih vremena![]()
nije najbolji ni u svom klubu svih vremena a komo li u NBA...
Svi ovi koji prave neke petorke a izostavljaju Kobea su clasical kompleksasi i zavidni jer ovakva velicina ne igra za klub koji oni favoriziraju...
KOBE the best... u 33. god ubacuje preko 40 ne znam da je jos to neko radio...
A sto se tice petorke USA... Da posalju najobicniji prosjek poput Bassa, Gordona E., Blake iz LA i sl. osvojit ce....
ubacuje 40 ali mu je prosjek 30,kao i otprilike jordanu u tim godinama
Ma ne govorim ja druze da se ne moze centar biti sa 204 cm, vec da nemaju visinu za centra. Centarska visina ti je od 213 cm pa nadalje.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pa to uopste nije pravi centar, to je visina za krilnog centra. Centarska visina je od 213 cm pa nadalje.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
jeste
I Howard je visok 210 cm, nije 211. Jest da pise na NBA.com tako al nije tacno. I Noah je 211 pa ga je veci, sto se primjeti na utakmici.
pa šta je bio alonzo mourning,jedan od najboljih defanzivnih centara svih vremena,a visok je 208 cm,krilni centar
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Jedan od mnogih videa na YT, sa Jordanovim ne mogucim sutevima. sad je samo pitanje, da li ovo spada pod "impossible shot", za gospodina @Arogantni!?
[youtube][/youtube]
Ti ocigledno nisi nesto plaho gledao Jordana. Pogledaj slobodno koju utakmicu, nece ti naskodit
ovo zadnje prvi put vidim i ne mogu da vjerujem šta je taj čovjek mogao raditi u zraku
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
ubacuje 40 ali mu je prosjek 30,kao i otprilike jordanu u tim godinama
Jordan je s 38 godina ubacio 51 poen, a s 40, 43 poena, kad je igro u Wizardima, naravno oba rekorda (najstariji igrac da postigne toliko poena po tekmi).
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
pluton je napisao/la:do sadasnja petorka po meni
c.paul(d rose)
kobe (ellis)
james(anthony)
love(duncan)
howard(lee)
duncan?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Ma ne govorim ja druze da se ne moze centar biti sa 204 cm, vec da nemaju visinu za centra. Centarska visina ti je od 213 cm pa nadalje.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pa to uopste nije pravi centar, to je visina za krilnog centra. Centarska visina je od 213 cm pa nadalje.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
jeste
je li to neko odredio?
je li svako sa tom visinom centar?
Jedno podsjecanje pred vecerasnji duel:

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mislim da ce to tek tako lako ici veceras,kao sto tvoja slika nagovjestava....Gledao sam Cavse nekoliko puta ove sezone i nisu nimalo naivni kako se cini na prvi pogled...jose je napisao/la:Jedno podsjecanje pred vecerasnji duel:![]()
Ma naravno da nece ici lako, cak u stvari mislim da uopste nece biti lako, jer se ne ponavljaju ovakve utakmice dva puta. Ja se samo nadam da se nece previse umoriti pred sutrasnju utakmicu sa Clippersima, jer su Lakersi vec odigrali previse utakmica, a sa sutrasnjom ce ih biti 14, sto je najvise od svih.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Razumijem te,mada upravo tekme na koje racunas da su lakse i zelis da se ne umoris previse,ispadnu i najteze...jose je napisao/la:Ma naravno da nece ici lako, cak u stvari mislim da uopste nece biti lako, jer se ne ponavljaju ovakve utakmice dva puta. Ja se samo nadam da se nece previse umoriti pred sutrasnju utakmicu sa Clippersima, jer su Lakersi vec odigrali previse utakmica, a sa sutrasnjom ce ih biti 14, sto je najvise od svih.
Shaq ne moze da dodje do rijeci od onog debila Kenny-ja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.