Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
pošto ja ne učim Njemački...što ovi naši nisu javili?
- adnan_nanda
- Kontakt:
dok nadju,pa prevedu... ima tu poslaanlayan je napisao/la:pošto ja ne učim Njemački...što ovi naši nisu javili?

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
polako, rade na prijevoduanlayan je napisao/la:pošto ja ne učim Njemački...što ovi naši nisu javili?

100% sportski i krajnje opušten potpis
Veoma lijepo receno, ti si se bas ono pravo deklarisao. Ali mozemo li svi tako kao ti ? Tesko.Virtu4l je napisao/la: Ja simpatišem Chelsea, NAVIJAM za Željezničar, a reprezentacija? Reprezentacija se VOLI.
Maticni klub tamo, maticni klub ovamo, u danasnje vrijeme ne moras zivjeti u velikom gradu da bi taj "svoj" klub mogao gledati u Premier ligi (liga strave i uzasa).
Razna sranja svima nama poznata su otjerala navijace sa stadiona, smijesna liga sa vec poznatim pocetkom i krajem ne pruza ama bas nikakvo zadovoljstvo. Bar meni, a vjerujem da nisam u manjini.
Onaj ko jos moze da uziva u svemu ovome, svaka cast.
Ja sam navijao za jedan klub iz susjedne nam drzave (ali bas navijao, zadnje ludosti izvodio da bi dosao do karte ili odredista). Pukla drzava, pukla ljubav i nikom nista.

Nista protiv navijaca/simpatizera Liverpoola, koji "svoj" klub tesko da mogu ikad pogledati uzivo.
Ali ja sam Bayern zavolio, izmedju ostalog, i gledajuci ga uzivo. Ali meni se pruzila prilika a ostalima nije i sta sad?!
Mnogo je tu faktora i razloga za sve ovo i ne treba se cuditi, to je jednostavno realnost.
Citam da je Dzeko odbio produziti ugovor po boljim uslovima, i da trazi ispisnicu.
Milan nudi 20 mil. hoce li to ovim biti dovoljno?
Znaci po Edinu je il' Milan ili necu da pricam dalje.

Vom Jäger zum Gejagten
Upravo tako. Da li bi toliko zavolio Bayern da nisi imao priliku gledati ga na Olimpijskom stadionu (predpostavljam)? Međutim većina onih koji navijaju za Njemačke klubove, za njih su se opredijelili tokom boravka u Njemačkoj, imam dosta prijatelja koji navijaju za Dortmund, koji su gledali utakmice i to je za svaki respekt. A ovi od 50 utakmica Liverpoola u sezoni, pregledaju 10 mečeva koje im servira BHT i Kemo Ahmetović i razvežu se kao da su bili na Anfieldu. Trebali bi ovo, trebali bi ono, Babel ovakav, ovaj kilav, ovaj musav, bla, bla...geronimo je napisao/la:Ali ja sam Bayern zavolio, izmedju ostalog, i gledajuci ga uzivo. Ali meni se pruzila prilika a ostalima nije i sta sad?!
Svo ovo vrijeme Wolfsburg traži neke napadače, puno imena je u igri, posljednji je Martins. Valjda su i oni sigurni da ne mogu zadržati dijamanta

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo citam da je AC Milan prakticno vise ili manje odustao od Dzeke jer previse vremena prolazi a nema nikakvog progresa i sad AC Milan navodno ce pokusati da dovedu Adebayora ili Luisa Fabiana umjesto Dzeke.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
A gdje to citas? Galliani je izjavio da nece odustati od Dzeke.Pauk je napisao/la:Evo citam da je AC Milan prakticno vise ili manje odustao od Dzeke jer previse vremena prolazi a nema nikakvog progresa i sad AC Milan navodno ce pokusati da dovedu Adebayora ili Luisa Fabiana umjesto Dzeke.
- bosanac723
- Kontakt:
Ja bi rekao manje, ili nikako. Cuj odustali od Dzeke, sutra ako nebude "deal" gotov evo glave.Pauk je napisao/la:Evo citam da je AC Milan prakticno vise ili manje odustao od Dzeke jer previse vremena prolazi a nema nikakvog progresa i sad AC Milan navodno ce pokusati da dovedu Adebayora ili Luisa Fabiana umjesto Dzeke.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Nije Galijani odustao, samo je rekao da su zamjene ukoliko ne uspije dovest Džeku, Adebayor i onaj iz Seville Brazilac. Vjerovatno znate kako je Galijani uporan, siguran sam da će dovest Džeku.

Biće ujutro.anlayan je napisao/la:pošto ja ne učim Njemački...što ovi naši nisu javili?

nema Milan para ni za Adebayora niti Fabiana
oni svake sezone hoće da dovedu dobrog napadača al neće da dadnu velike pare
Džeko im je šansa
oni svake sezone hoće da dovedu dobrog napadača al neće da dadnu velike pare
Džeko im je šansa
**** ga Milan... nek grije klupu zajedno sa ronaldinhom... nabijem ih ja obojicu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
E vala se ova prica oko transfera rastegla k'o teravija.hajde vise da se zavrsi jer pocinju pripreme klubova i uskoron i liga prvaka i liga uiefa.
BosnaE
-
- Kontakt:
hajde javite nesto....sta bi,imal kakve odluke,nesto!?
- TheScouser
- Kontakt:
Pise da je VfL jos uvijek neodlucan, to jeste da po svaku cijenu ga zele zadrzati, cak i da Real dodje da ga kupi oni bi ga tesko pustili...ono sto je Ribery za Bayern, to je Edin za njih..deni_m1312 je napisao/la:hajde javite nesto....sta bi,imal kakve odluke,nesto!?
Ponudili su mu 2 opcije, novi ugovor do 2013. i zaradjivao bi 3 miliona eura ili produzenje postojeceg ugovora do 2012. s nesto malo vecom placom.
U uvodnom dijelu pise da je sve do njega, tj. on je zatrazio da ga "puste" u Milan..a ovi nude 20 miliona eura za njega...eto toliko, ukratko

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
cccccc yebem im mater sad napisali jos se ne zna a juce tolka euforija bila:"danas dan d za dzeku"."sutradzekina buducnost,ostaje isa ili se mijenja"....................cccc boze sacuvaj nece ovo zavrsit do15-nestog.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
a nista ne daju mu iz Wolfsburga 

ccc...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
bog zna kad ce mu se prilika pruziti opet da igra za svoj tim za koji navija od malena !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
DZEKO speaks: "Bound to Wolfsburg, I want the Milan"
28.06.2009 10:47 of Milannews Editorial Article 1 times read
© photo by James Morini
"I remain at Wolfsburg, but am not pleased: I stay here only because my contract runs to 2011" Edin Dzeko items categorically denies having persuaded by Armin Veh to remain in Germany with an increase in the contract. You will understand how difficult the situation in Bosnia that has made it clear that his dream was always to go to Milan to play: as the German company is categorical fact, Fifa requires that the will of the players is sovereign over all decision .
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=8581
Znači Wolfsburg ga namjerava zadržati u klubu iako je Džeko nezadovoljan tom odlukom.Ne sviđa mi se to nimalo
28.06.2009 10:47 of Milannews Editorial Article 1 times read
© photo by James Morini
"I remain at Wolfsburg, but am not pleased: I stay here only because my contract runs to 2011" Edin Dzeko items categorically denies having persuaded by Armin Veh to remain in Germany with an increase in the contract. You will understand how difficult the situation in Bosnia that has made it clear that his dream was always to go to Milan to play: as the German company is categorical fact, Fifa requires that the will of the players is sovereign over all decision .
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=8581
Znači Wolfsburg ga namjerava zadržati u klubu iako je Džeko nezadovoljan tom odlukom.Ne sviđa mi se to nimalo
Ne mogu ga zadržati. Dobro znamo šta se dešava kad igrač ne želi ostati, ima dosta primjera u prošlosti. Npr. Essienov odlazak u Chelsea.ra1981 je napisao/la:Znači Wolfsburg ga namjerava zadržati u klubu iako je Džeko nezadovoljan tom odlukom.Ne sviđa mi se to nimalo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.