To nisam cuo , ali cuo sam za neke drugealan_kardec je napisao/la:ja čuo juče hoćemo da dovedemo i konjsku glavu Mačvana.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
To nisam cuo , ali cuo sam za neke drugealan_kardec je napisao/la:ja čuo juče hoćemo da dovedemo i konjsku glavu Mačvana.
Taj prvi i Milicic to bi trebalo da se realizuje , ovi ostali ni pod razno. I naravno,ocekujem i treneraalan_kardec je napisao/la:Kešelj, Milosavljević, Terrico iz Radničkog, onaj neki američki play iz Budivelnika... Miličić kažu potpisao već, ali neće da objavljuju, ne`am pojma što.
Uz to je i jednodimenzionalan napadač, rupa u odbrani i već tri godine ništa nije odigrao, Takođe na toj poziciji imamo već dva igrača pod ugovorom (3 ako računamo i Lazića) a to što je osvjedočeni cigan je potpuno nebitno.alan_kardec je napisao/la:Kešelj nam treba jer je kvalitetan igrač sa jako mekanom rukom, a uz to je i osvjedočeni cigan.
A 'ebem te ja, tražim po forumima i portalima vijest i kontam odakle ti informacija.sasagmp je napisao/la:Sto smeniste Radonjica?
Kao što rekoh, jednodimenzionalan igrač koji već duži period nije povezao nekoliko dobrih utakmica na visokom nivou, tako da se i ne može baš nazvati vrhunskim igračem. Radonjić je sarađivao već sa Simonovićem i znaće da ga iskoristi na pravi način a Šilb je klasa, tako da za Marka nažalost nema mjesta.Sabinho je napisao/la:Samo su i vama zestoko porasli apetiti kad ste u stanju pisati: "Sta ce nam Keselj" i slicno...Vrhunski igrac koji bi ako uhvati formu trebao biti vas stroj za ubacivanje trojki.
Znači ništa od Miličića,čim je Bobi došao.Dobro pojačanje za CZVFMP ,bar na papiru,ali zanimljivo će biti kako će se uklopiti u Zvezdinu igru.Ipak to nije MEGA gdje je bio glavni igrač i gdje se cjela igrala bazirala na njemu.Igosss je napisao/la:Boban Marjanović (24, 221cm) potpisao je ugovor sa crveno-belima na dve godine.
Neće se nikako uklopiti, dobiće otkaz do januara.djoleprijedor je napisao/la:Znači ništa od Miličića,čim je Bobi došao.Dobro pojačanje za CZVFMP ,bar na papiru,ali zanimljivo će biti kako će se uklopiti u Zvezdinu igru.Ipak to nije MEGA gdje je bio glavni igrač i gdje se cjela igrala bazirala na njemu.Igosss je napisao/la:Boban Marjanović (24, 221cm) potpisao je ugovor sa crveno-belima na dve godine.
Ne mora značiti,može vam biti od velike koristi ukoliko ga Radonjić bude znao iskoristiti na pravi način,tu je kvaka...Nešto kao "napredna verzija" Vranešabraoolyo je napisao/la:Neće se nikako uklopiti, dobiće otkaz do januara.djoleprijedor je napisao/la:Znači ništa od Miličića,čim je Bobi došao.Dobro pojačanje za CZVFMP ,bar na papiru,ali zanimljivo će biti kako će se uklopiti u Zvezdinu igru.Ipak to nije MEGA gdje je bio glavni igrač i gdje se cjela igrala bazirala na njemu.Igosss je napisao/la:Boban Marjanović (24, 221cm) potpisao je ugovor sa crveno-belima na dve godine.
Hehe, CZVFMP, kako ti to pade na pamet, hahaha?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.