Neutral je napisao/la:Vidjeti ćemo aBd šta će Pep sa njim uraditi
To će biti zanimljivo...
Neutral je napisao/la:
Elf-u fali trener. Limitiran je Low, lahko mu je u kvalifikacijama i sa ovim izborom igrača. Dobili su Francuze od jačih ekipa u prijateljskoj utakmici te Brazil ako se ne varam. Italija i Španija su ekipe koje su pravi ispit ua generaciju Elf-a
Slažem se da on ima određeni limit. Nije on loš trener, nije ni prosječan, radi se o dobrom treneru, ali treneru kojem treba potvrda da se kaže da je svjetska klasa od trenera, da je onaj vrhunski. Njegov stil oduševljava često,ali greške su protiv Talijana bile amaterske. Ono protiv Švedske što je prokockao, pa kao prvi selektor prokocka 4:0 za pola sata. To se Elf-u NIKADAAAA ne smije desit. To su mu neke fule, koje ga bace odjednom nisko. Ali opet nije on kriv za sve i ono glavno, nije on ni neuspješan, ali jednostavno ima predobru generaciju, ali fali titula...
Neutral je napisao/la:
Ne znam što pljuje toliko po Schmelzeru. Momak trči i radi, a on stavlja Howedesa kao lijevog beka

Hummels i Badstuber bi mogli ubuduće igrati kao stoperi. Per mi je uvijek tanak bio iako ima milion nastupa za Elf.
Schmelzer istina da trči i bori se i zaslužuje određene šanse, ali ima i on limita određeni. Meni je za tog beka tu, najbolji Jansen. Što se ovog stoperskog dvojca tiče, tu bi Hummels i Holger trebali biti sigurni, obojica imaju klasu, obojica dobri i u otvaranju igre.
Ne treba zaboraviti ni Boatenga, on je jedan od rijetki u Bayernovog kadru, koji nije svjetska klasa, ali to može postat. Sad sve više pokazuje potencijal, koji ga može dovest do toga da bude jedan od najboljih stopera.
Mertesacker je onako više prosjek, samo jedno vrijeme je igrao na vrhunskom nivou, pa je bio et solidan , dobar, ali daleko od vrhunske klase. Pogotovo je u zadnje vrijeme sve više talašika.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland