FK Mladost DK

SamoTravnik
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la SamoTravnik » 04 mar 2016, 12:52

Dost je napisao/la:Utakmica mozda cak i sezone za jedne i druge, mada uz remi Olimpika i Borca i eventualni kiks Slavije sve je jos otvoreno. Gledajuci raspored svih ekipa koje se mogu dovesti u vezu sa opstankom velika je prednost Mladosti i Viteza nad ostalima ali 2 kiksa bi mnogo toga upropastila. Travnik recimo ima najbolji raspored do kraja ali 8 bodova je previse za stici (njima) u 11 kola. Vitez ide svim potencijalnim konkurentima dok Mladost docekuje sve konkurente, tu se moze jos racunati Slavija, Olimpik i Borac. Mladost neka ostane a ostali neka se dogovore :D
Nama previse? :lol: Vidi se da nisi upucen u finte NK Travnika kad se bori za opstanak. Sad kad mi puknemo Rudara i nekog u gostima pitat cu te jel nam puno stici 8 bodova u 11 kola. :D

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 04 mar 2016, 15:48

white1950 je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:A jesmo se ušutili, šta je ovo? Jel ovo zabrinutost pred tekmu, razočaranost prošlom tekmom ili raja nema vremena...

Ne bojte se,necemo vas puno namlavit kao Veleza,vama dosta 0:3.
Hhahah tako ste najavljivali i prvu utakmicu pa smo vidjeli kako je proslo :P Ako izvucete remi vama je premija....Kako god dobro dosli !!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 mar 2016, 16:21

Dobro ih nasamarajte
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 mar 2016, 19:33

flek1950 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Dobro ih nasamarajte
Vidi mokrochmar nam živ! Aj sad fino na pripremnu protiv cevljanovica i mrš za velezom! :tralala:
:plac: :plac: :plac:

[youtube][/youtube]

Sta ja i Velez imamo da radimo sa tekmom Mladost - Vitez?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 04 mar 2016, 20:15

gle gle tko se javlja,navijac Olimpića,ups Olimpika,ili je ipak Olimpic :mrgreen: ni oni ne znaju kako se zovu,uglavnom ima jedan jednostavniji naziv a to je stara dobra sarajevska prcija,tkz. otpadni klub(koji prikupi hamelj okolnih jacih i starijih susjeda,i misle da su boga za jaja uhvatili)... Haj levatu okupite se vas petorica sa slike one,razvijte transparent Vucovi* i zavijajte....bojim se za vas ove godine,ako ispadnete,bog vas vise ne reanimirao,postat ce te arhiva... doduse vjerujem da nikom nebi ni smetalo,stadiona nemate,ono malo celjadi sto se okupi da vas gleda,mogu gledati i neki drugi klub...bolan do jucer niste postojali,tu se nesto uzdigli...PS pitaj mamu prvo hoce li te pustiti da navijas,ipak nemas jos 18god kuknjava

Pozdrav Kakanjcima,kolega se malo nasalio za rezultat,nista lose :D ocekuje nas dobra utakmica,malo sam skeptican s ovim sudijama,totalni odron..mogu i jedne i druge ostetiti lako :) Neka bolji dobije,mada ni remi nije los :D nadam se dobrom gostoprimstvu,kako ste i vi bili docekani kod nas!
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Dost
Kontakt:

Post Postao/la Dost » 04 mar 2016, 20:58

SamoTravnik je napisao/la:
Dost je napisao/la:Utakmica mozda cak i sezone za jedne i druge, mada uz remi Olimpika i Borca i eventualni kiks Slavije sve je jos otvoreno. Gledajuci raspored svih ekipa koje se mogu dovesti u vezu sa opstankom velika je prednost Mladosti i Viteza nad ostalima ali 2 kiksa bi mnogo toga upropastila. Travnik recimo ima najbolji raspored do kraja ali 8 bodova je previse za stici (njima) u 11 kola. Vitez ide svim potencijalnim konkurentima dok Mladost docekuje sve konkurente, tu se moze jos racunati Slavija, Olimpik i Borac. Mladost neka ostane a ostali neka se dogovore :D
Nama previse? :lol: Vidi se da nisi upucen u finte NK Travnika kad se bori za opstanak. Sad kad mi puknemo Rudara i nekog u gostima pitat cu te jel nam puno stici 8 bodova u 11 kola. :D
Nije upitno da ste se znali izvuci i bas zbog toga sam Vas uzeo kao potencijalno iznenadjenje ali to je moglo proci u proslim sezonama kada su 2 kluba ispadala, ali sada je to nesto drugo. Iskreno ako vam se Kouadio povrijedi tesko da ce vam bilo kakve finte pomoci. OK, moguce da sada dobijete 3 za redom (kazem moguce je ali i Slavija je namazana bas kao i vi - mislim znala se izvuci na razne finte), ali dolazite Mladosti i Olimpiku (uz Radnika i Zelju), dok vam dolazi Sloboda i Vitez, bit ce gusto. Kako god, vec sam rekao: "Mladost neka ostane a ostali neka se dogovore".

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 05 mar 2016, 12:57

Jos malo do veoma vazne tekme u borbi za opstanak. Vitez je tvrda ekipa koja ima odlicnog trenera, i ovo ce sigurno biti teska utakmica, ali mislim da cemo je rijesiti u svoju korist i tako jedan korak biti blize nasem cilju.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 05 mar 2016, 21:48

Prva tekma protiv Radnika - slabo zalaganje.
Druga, današnja protiv Viteza - bolje u odnosu na Bijeljinu, ali nedovoljno, a uz to smo imali ogroman kiks da smo pustili da nam izađe njihov igrač jedan na jedan ispred golmana.
Čestitke Vitezu na zasluženo osvojenom bodu i navijačima Viteza na korektnom navijanju.
Sljedeču utakmicu očekujem još jače zalaganje i bod sa grbavice.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 05 mar 2016, 22:54

FKMLADOSTDK je napisao/la:Prva tekma protiv Radnika - slabo zalaganje.
Druga, današnja protiv Viteza - bolje u odnosu na Bijeljinu, ali nedovoljno, a uz to smo imali ogroman kiks da smo pustili da nam izađe njihov igrač jedan na jedan ispred golmana.
Čestitke Vitezu na zasluženo osvojenom bodu i navijačima Viteza na korektnom navijanju.
Sretno i vama u nastavku, volio bih da uz nas i vi ostanete gdje jeste,bolje vi nego svi ovi ispod.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 mar 2016, 01:56

Stvarno mislis da mozete na Grbavici uzeti bod? :think:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 06 mar 2016, 23:30

amazon je napisao/la:
Stvarno mislis da mozete na Grbavici uzeti bod? :think:
Ako budemo igrali onako kako znamo, bod ne bi trebao biti problem, ali isto tako se znamo i dobro provaliti, kao u Bijeljini.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 07 mar 2016, 10:59

Mladost ce ispasti sa onakvom igrom, cuj Sisic im na klupi, pa to im je najbolji igrac
Opstanak moramo izboriti

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 mar 2016, 12:22

Steta sto niste dobili Vitez... morate popraviti igru ako zelite da ostanete. :thumbup:

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 09 mar 2016, 22:25

Izgubili 3 : 1, ali nam se igra dobro popravila. Dva gola su rezultat pada koncentracije, nadam se da će to brzo popraviti.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 mar 2016, 01:19

FanVitez je napisao/la:

gle gle tko se javlja,navijac Olimpića,ups Olimpika,ili je ipak Olimpic :mrgreen: ni oni ne znaju kako se zovu,uglavnom ima jedan jednostavniji naziv a to je stara dobra sarajevska prcija,tkz. otpadni klub(koji prikupi hamelj okolnih jacih i starijih susjeda,i misle da su boga za jaja uhvatili)... Haj levatu okupite se vas petorica sa slike one,razvijte transparent Vucovi* i zavijajte....bojim se za vas ove godine,ako ispadnete,bog vas vise ne reanimirao,postat ce te arhiva... doduse vjerujem da nikom nebi ni smetalo,stadiona nemate,ono malo celjadi sto se okupi da vas gleda,mogu gledati i neki drugi klub...bolan do jucer niste postojali,tu se nesto uzdigli...PS pitaj mamu prvo hoce li te pustiti da navijas,ipak nemas jos 18god kuknjava

Pozdrav Kakanjcima,kolega se malo nasalio za rezultat,nista lose :D ocekuje nas dobra utakmica,malo sam skeptican s ovim sudijama,totalni odron..mogu i jedne i druge ostetiti lako :) Neka bolji dobije,mada ni remi nije los :D nadam se dobrom gostoprimstvu,kako ste i vi bili docekani kod nas!
Fane Viteza,pa ti jarane neznaš đe udaraš bolan.Pa mi smo za vas male vitezove INSTITUCIJA I pobjednik KUPA BOSNE I HERCEGOVINE,i osjetili EVROPU,a vi,,,,,,ko ste vi,,,,mali klub ,mala raja I vama je cast I ponos što dolazite u glavni grad,,naravno tekmu gubite sa par golova ,,,,VOZDRA mali vitezovi,,,, :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 12 mar 2016, 01:25

Zeljo kakanj 4:0
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 12 mar 2016, 10:43

pabizo je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

Fane Viteza,pa ti jarane neznaš đe udaraš bolan.Pa mi smo za vas male vitezove INSTITUCIJA I pobjednik KUPA BOSNE I HERCEGOVINE,i osjetili EVROPU,a vi,,,,,,ko ste vi,,,,mali klub ,mala raja I vama je cast I ponos što dolazite u glavni grad,,naravno tekmu gubite sa par golova ,,,,VOZDRA mali vitezovi,,,, :D

Kad gramatiku popravis,pricati cemo :D ponos su utakmice protiv Zelje i Sarajeva u glavnom gradu,a vi kao plasticni klub ste nebitni totalno :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 12 mar 2016, 23:47

Prijedor je napisao/la:Zeljo kakanj 4:0
Žestok ti je san.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 12 mar 2016, 23:49

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Žestok ti je san.
Bolje trci uplati tacan rez cujemo se poslije utakmice da pocastis :kafa:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 13 mar 2016, 00:04

Prijedor je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:
Žestok ti je san.
Bolje trci uplati tacan rez cujemo se poslije utakmice da pocastis :kafa:
Ma nema problema, ako su bolji, pobijediti će, ali sa četiri razlike čisto sumnjam, mada sam ja ubjeđenja da će biti otvorena utakmica.
I njima, a i nama trebaju bodovi i očekujem skroz dobru utakmicu. Biti će golova na obadvije strane, a ne samo na jednoj.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.